Top

25 liter Voerton

Populair ! 24% Korting
  • 25 liter Voerton
  • 25 liter Voerton
  • 25 liter Voerton
  • 25 liter Voerton
FullFullFullFullFull
(4.9 / 48 Reviews)
€ 23,50
17,95
14,83 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 25 liter
Kunststof vaten met tweedelige schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 28% korting 5 stuks of meer voor  € 16,95 per stuk 
Nu 32% korting 15 stuks of meer voor  € 15,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 9 - 12 kg
 24% tot 32% korting

De 25 liter voerton is geschikt voor 9 tot maximaal 12 kg afhankelijk van het volume. Indien u iets met een fijne structuur wilt opslaan zoals bijvoorbeeld mortel dan zal er maximaal 12 kg kunnen worden opgeslagen. Wilt u iets lucht en waterdicht verpakken en is de structuur wat grover zoals bijvoorbeeld het geval is bij grove brokken, dan zal er ongeveer 9 kg kunnen worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. De kwaliteit van de 25 liter voertonnen is uitstekend te noemen en de vaten zijn goed stapelbaar.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft geen handgreep of handvat
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 25 liter
Hoogte 320 mm
Diameter 340 mm
Vulopening 280 mm
Kleur deksel Oranje
Kleur vat Wit
Materiaal HDPE
Gewicht 1700 gr
Keurmerk Voeding geschikt

De 25 liter voertonnen zijn met name geschikt voor voedingsmiddelen, diervoeding en andere niet chemische producten die lucht en waterdicht moeten worden opgeslagen. De deksel bestaat uit een tweedelig systeem, een drukdeksel met rubberen afdichtring waar u de schroefdeksel overheen schroeft. Op deze manier sluit de ton altijd goed af zonder dat u de schroefdeksel heel strak hoeft aan te draaien. Een eventueel nadeel is dat u hierbij een dubbele handeling moet uitvoeren welke overigens goed te doen is. Indien u de drukdeksel op de voerton plaatst valt deze eenvoudig op zijn plaats als u deze in het midden aanduwt. Doordat de schroefdeksel en de bodem op elkaar zijn afgestemd zijn de kunststof vaten goed stapelbaar. De 25 liter voerton is voorzien van een voedingsmiddelen keurmerk, dit keurmerk is zichtbaar op het vat aanwezig.

Door met name het voedingsmiddelen keurmerk en de tweedelige deksel constructie zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Voertonnen.nl levert deze plastic vaten met name aan viswinkels, restaurants, bakkers, bedrijven die actief zijn in de watersport en asbestbedrijven. Particulieren schaffen de 25 liter vaten aan voor eigen gebruik om onder andere hondenvoer, kattenvoer, meel, rijst en dergelijke producten op te slaan. Doordat de vaten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kan Voertonnen.nl u een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

Offerte aanvragen

De 25 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 400 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Daarnaast heeft u de optie op de 25 liter vaten met of zonder handvaten uit te voeren. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


1 of meer € 17,95
5 of meer € 16,95
15 of meer € 15,95


Reviews (48)
FullFullFullFullFull (4.9 / 48 Reviews)

Gerrit (17-09-2018) FullFullFullFullFull goede snelle levering,prima ton, wordt gebruikt om zeewater voor mijn aquarium in te maken.

Lisa (16-08-2018) FullFullFullFullFull Ik heb een ton besteld voor mijn dierenvoeding zodat dit vers blijft.
Mijn 10 kilo zak voeding paste er gelukkig in.
Met een "binnendeksel" en een schroefdop blijft het vers en ruik ik de voeding niet meer.
Goede en snelle levering.

Verhaegen (15-08-2018) FullFullFullFullFull Goed en snel geleverd , goede afsluiting.

R&R milieutechniek B.V. (25-07-2018) FullFullFullFullFull Goed en snel aan gekomen. worden gebruikt voor asbest sanering. werkt prima.

Merie (06-07-2018) FullFullFullFullFull De voerton is goed aangekomen. Ik gebruik het om het voer van mijn kippen te bewaren. Ton sluit goed! Geen ongewenste (mee)eters :)

Ben (01-07-2018) FullFullFullFullFull De Ton is prima aangekomen
leuk om feedback te geven ik heb de 26 liter voerton gekocht voor de hond,
zakken voer nemen zoveel ruimte in, deze ton zwart met zwart deksel is compact niet te hoog makkelijk op te bergen
Er paste 10 kg in

Ebru (18-06-2018) FullFullFullFullFull De voertonnen zijn snel geleverd! Zien er prima uit, aanrader!

Niels (24-05-2018) FullFullFullFullFull Is goed aangekomen, prima service en wordt gebruikt voor onze asbestopleidingen om vervuild materiaal mee door de decontaminatie procedure te nemen

Nienke (14-05-2018) FullFullFullFullFull Erg stevige mooie tonnen om de spullen in op te bergen als dochters gaan zeilen met de waterscouting.

Gijs (05-05-2018) FullFullFullFullEmpty De tonnen met deksel uit 2 delen sluit zeer goed af. Ideaal als voorraadopslag (8 kg = 25 liter) van brokken voor onze kat.

John (07-03-2018) FullFullFullFullFull Voerton goed en snel ontvangen in Stein. Wij gebruiken de ton voor opslag van strooizout. Er gaat ongeveer 30 kg in de ton.

Nicoline en Aad (12-02-2018) FullFullFullFullFull De tonnen zijn prima aangekomen en inmiddels in gebruik. We hebben er zelfs nog 1 bijbesteld. We gebruiken ze voor opslag van het voer voor onze hond en onze katten.

De levering was lekker vlot en verder perfect. Wij zijn tevreden klanten en komen als we weer een ton nodig hebben zeker bij jullie terug.

robert (07-02-2018) FullFullFullFullFull De overtomen zijn prima ik gebruik ze voor opslag van zand en cement zodat ik altijd wat op voorraad heb hiervan
Dankzij de rubber in de deksel is de ton luchtdicht
Perfect product gewoon

jacob de jong (19-12-2017) FullFullFullFullFull Vlotte levering, prima kwaliteit.

Maureen (02-12-2017) FullFullFullFullFull Super snelle levering. Goed afsluitbaar. Zeer blij mee

Rob (11-11-2017) FullFullFullFullFull Al enige tijd was ik opzoek naar een kwalitatieve voerton voor kattenbrokken. En deze vond ik bij voertonnen.nl binnen een dag had ik hem al in huis en voldoet precies aan mijn verwachting. Stevige handgrepen en een goed afsluitbare deksel, kortom een perfecte voerton voor dierenvoeding! Top bedrijf kwaliteit en snelle levering! Aanrader voor iedereen!

Arlette (23-10-2017) FullFullFullFullFull Werkelijk ideaal; op een avond besteld en volgende dag al bezorgd dus meteen te gebruiken. Ik gebruik het voor Kattenbrokjes opslag en breng een deel ervan over in een meer hanteerbare box waar ca 2kg in past. Dus geen probleem dat de deksel uit 2 delen bestaat. Het sluit werkelijk goed luchtdicht af. Door vorm van de ton ook praktisch op te bergen. Het klopt dat er geen handvatten aan zitten, maar op zich is de ton ook aan de deksel goed vast te grijpen. Aanrader voor opslag van bijv 10 kg kattenvoer

Hans (06-10-2017) FullFullFullFullFull Ik heb de voertonnen ( 2 stuks ) netjes en snel ontvangen.
Ik gebruik ze om kunstmestkorrels en kalkkorrels vochtvrij op te slaan en in iedere ton kan ik gemakkelijk 20 kg kwijt.
Prima tonnen voor mijn doel !

Eren Sen (02-09-2017) FullFullFullFullFull Ik heb deze voertonnen voor mijn moeder besteld, ze maakt ingemaakte groente in ( turşu ) een zeer bekende bijgerecht in de turkse keuken.. Moeders is er helemaal blij mee..Betreft de levering en de kwaliteit een dikke 10! Zeker Een Aanrader!! KLYII

Renate (31-08-2017) FullFullFullFullEmpty Voerton afgehaald in Almelo, deze stond al klaar. Bij mij past er geen 12 kilo hondenbrokken in, ligt misschien aan het merk/soort brok.

Hanifa (29-08-2017) FullFullFullFullFull Keurig op tijd geleverd. Ik gebruik ze voor mijn honden- en kattenvoer. Er kan 12 kilo voer in. Dan is ie ook wel echt vol. Fijn tonnetje. Prima voor mij te handelen.

Pascal (12-07-2017) FullFullFullFullFull Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs, snelle levering en uitstekende communicatie.
De tonnen zijn in prima staat gearriveerd.
Hoeveel kilo kattenvoer (3 Maine Coon katten) er in gaat is nog niet bekend aangezien we nog maar10 kg hebben staan.

Anita (15-06-2017) FullFullFullFullFull goede kwaliteit ton, snelle levering en duidelijke website. Aanrader. Ga hier in de toekomst zeker meer bestellen

Denise Geerling (14-06-2017) FullFullFullFullFull Prima ton, snel geleverd. Mooi stevig en neemt niet te veel plek in.
Deksel in 2 delen is misschien wel wat onhandig maar denk dat het wel beter afsluit.
Deze ton gebruiken we voor de hondebrokjes.

Reactie Voertonnen.nl
Juist, daardoor beter afsluitbaar!
Anders hebben de 25 liter groen, die heeft 1 deksel (en sluit dus moeilijker 100% af)

H de Mooij (02-06-2017) FullFullFullFullFull De ton die wij gekocht hebben gebruiken we voor de briketten.
We gaan een maand rond zwerven in Frankrijk en hebben de briketten nodig voor de COBB.
De bestelling was snel binnen dus dat prima.
Het is allemaal zeer degelijk en voldoet goed.

Peter (30-05-2017) FullFullFullFullFull Prima ton. Stevig sluit goed af en snel bezord.

Hans (12-05-2017) FullFullFullFullFull Tweede ton besteld en weer snel en netjes geleverd, goede kwaliteit en ik gebruik deze voor hondenvoer. Met losse brokjes kan er 25 kilo in.

Yvon (07-05-2017) FullFullFullFullFull Prima ton. Ik gebruik hem voor hondenbrokken. Er gaan twee zakken van 5 kilo in. Echt een aanrader.

Marc (07-05-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle en goede service en levering. Bedankt.

L.Mosselman Zeist (04-05-2017) FullFullFullFullEmpty Voerton uitstekend ontvangen. Ik gebruik de ton voor opslag kippenvoer. Ik vul de ton half. Ik vind het onhandig dat de deksel uit 2 delen bestaat. Ik heb liever 1 schroefdeksel.

Reactie Voertonnen.nl
Deksel uit één deel hebben we ook! Echter sluit 2 delen veel beter af.

Peter (19-04-2017) FullFullFullFullFull
Ze zijn prima aangekomen.

Ik ga ze gebruiken om bier in te vergisten.

guus beeke-pals (09-04-2017) FullFullFullEmptyEmpty ik had gedacht dat hij groter zou zijn helaas

Herman (27-02-2017) FullFullFullFullFull Prima Ton. Goede kwaliteit

H (04-02-2017) FullFullFullFullFull We bewaren er mout en hondenbrokken in. Er passen ongeveer 13kg hondenbrokken in een 14 kg mout.

Doggen (26-01-2017) FullFullFullFullFull We zijn tevreden over de voerton.
We bewaren er melkpoeder in voor de kalveren.

Michel (17-01-2017) FullFullFullFullFull Goede stevige ton. Ik gebruik hem voor eventueel zaagsel op te vangen.

Blijd (29-12-2016) FullFullFullFullFull Hele goed ton, ik noem hem rijst ton want ik ga hem gebruiken om mijn rijst in te bewaren lol. Ik ben er tevreden mee. Ik kan best een zak van 10 kilo rijst erin kwijt. Bedankt.

Kroon (16-12-2016) FullFullFullFullFull De Ton is prima aangekomen
leuk om feedback te geven dat hoor je niet veel op internet,
ik heb de 26 liter voerton gekocht voor de hond,
zakken voer nemen zoveel ruimte in, deze ton wit met oranje deksel is compact niet te hoog makkelijk op te bergen
Er paste net 10 kg in op een klein restje na

André Beeren (14-11-2016) FullFullFullFullFull De door mij bestelde voerton is goed in Melick aangekomen.
We willen hem gebruiken om hondenbrokken in te bewaren. Ik vermoed dat er ca 12 kg in de ton passen.

Nicole (01-11-2016) FullFullFullFullEmpty Prima ton, prima service!

Heidi (24-10-2016) FullFullFullFullFull Goede en snelle service. Zeer tevreden over het product. Worden bij ons gebruikt voor opslag van honden- en kattenvoer.

patrick van hoogstraten (06-10-2016) FullFullFullFullFull voerton ontvangen en zeer tevreden.
degelijk materiaal en wordt voor opslag van konijnenvoer gebruikt. er gaat ongeveer 9kg droogvoer in.
zeer een aanrader!

Simone (04-10-2016) FullFullFullFullFull De tonnen zijn snel en goed ontvangen. Het kattenvoer is nu kattenproof opgebrogen.

Johnny Wijnhoud (30-09-2016) FullFullFullFullFull Ik zag jullie site op www.vogelmarkt.nl en ik heb al eerder op jullie site gekeken voor voertonnen omdat ik heel graag met Parkieten

wil beginnen. Ik heb nu sinds bijna 3 weken een koppel parkieten en ik had namelijk nog geen voertonnen dus vandaar dat ik ze bij jullie heb besteld en ik heb ze vorige week ontvangen en ze bevallen mij behoorlijk goed.

Peter (16-09-2016) FullFullFullFullFull Voerton netjes op tijd thuis ontvangen. Ik gebruik de ton om mijn laarzen uit te sluizen bij een asbestsanering. Dit moet nl. luchtdicht gebeuren. Hier zijn deze tonnen ideaal voor.

Cordromp (09-09-2016) FullFullFullFullFull prima! Zijn al volop in gebruik voor onze kattenbrokken!

Anca (08-09-2016) FullFullFullFullFull Wij hebben de voertonnen snel en goed ontvangen.

Daan (06-09-2016) FullFullFullFullFull Ik heb de voerton in goede orde ontvangen. De ton wordt gebruikt om vlees in te pekelen en er kan met gemak 10 liter water in plus 6 kg vlees.

Type de code over