Top
26 liter Voerton zwart
22% Korting
  • 26 liter voertonnen zwart
  • 26 liter vaten verzegelen
rating 5
(5 / 4 Reviews)
€ 45,00
34,95
28,88 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Zwarte Voerton - 26 liter
Zwarte kunststof vaten van hoge kwaliteit met schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 26% korting 3 stuks of meer voor  € 33,30 per stuk 
Nu 30% korting 8 stuks of meer voor  € 31,50 per stuk 
Nu 41% korting  55 stuks of meer voor  € 26,50 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Extra UV licht beschermend!
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel met handgreep
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt
 22% tot 41% goedkoper dan concurrenten
 Geschikt voor 9 - 13 kg

26 liter voertonnen zijn geschikt voor 9 tot maximaal 13 kg voer of levensmiddelen, afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld meel wilt gaan opslaan zal hier ongeveer 13 kg inpassen, hondenvoer is grover qua structuur waardoor u ongeveer 9 kg in de ton kwijt kunt. Bij twijfel altijd een voerton groter bestellen. Zeer hoge kwaliteit vaten, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, wel een handgreep, geen handvat, rubberen afdichtring aanwezig
Het vat is van dik en stevig kunststof, kan tegen een stootje
Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% moet worden afgesloten
Handgreep aan de deksel, tevens is het mogelijk om deze te verzegelen
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 26 liter
Hoogte 425 mm
Diameter 316 mm
Vulopening 203 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Zwart
Materiaal HDPE
Gewicht 1193 gr
Keurmerk 1H2/X33/S UN

De 26 liter voertonnen zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze voor elke toepassing te gebruiken zijn. De kunststof vaten hebben een zwarte schroefdeksel die bestaat uit één gedeelte, aan de binnenzijde zit een rubberen afdichtring. Doordat er aan de deksel een handgreep zit is het makkelijk dicht te draaien, tevens is er de mogelijkheid om het vat te verzegelen en of te labelen. Door de handgreep in de deksel is het kunststof vat makkelijk te verplaatsen. Indien de goederen 100% water en luchtdicht afgesloten moeten worden dient de deksel goed strak aangedraaid te worden. Het vat zelf is zwart van kleur en heeft dikke wanden waardoor de inhoud altijd goed wordt beschermd. Door een uitgekiende bodem en deksel constructie zijn de plastic vaten goed stapelbaar dit is extra handig als u er meer dan één wilt bestellen. Deze zwarte vaten zijn voorzien van alle keurmerken en geschikt voor consumenten en bedrijven. In het bijzonder zijn deze 26 liter vaten geschikt voor levensmiddelen, farmaceutische producten en chemicaliën. Deze vaten zijn in het bijzonder geschikt voor producten die moeten worden beschermd tegen UV straling.

De zwarte 26 liter voertonnen zijn multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor vele doeleinden. Consumenten gebruiken ze in de meeste gevallen voor diervoeding zoals bijvoorbeeld hondenvoer, levensmiddelen als rijst en meel of om kunstmest korrels op te slaan. Restaurants slaan vaak diverse specierijen op, om de vaten met inhoud uit elkaar te houden worden deze vaak voorzien van labels en of stickers, zo kunt u in één opslag zien wat er in het plastic vat wordt opgeslagen. Omdat ze waterdicht kunnen worden afgesloten is het een ideaal vaatje om te gebruiken in de watersport, in het bijzonder op boten en in kano's. Tijdens het afsluiten blijft er lucht achter in het vat waardoor ze blijven drijven, sla daarom uw waardevolle spullen op in een voerton zodat wanneer u onverwacht ter water raakt uw waardevolle spullen niet verloren gaan. In de farmaceutische industrie worden de vaten gebruikt voor opslag van medicijnen of gebruikte spuiten die vervolgens veilig vernietigd moeten worden.

Offerte aanvragen


Reviews (4)
rating 5 (5 / 4 Reviews)

Nancy van der Meer (25-05-2019) rating 5 In de eerste instantie heb ik 26 ltr tonnen besteld maar die waren te klein. Deze in overleg geretourneerd en meteen grotere besteld. Binnen 5 dagen was alles geregeld...en nieuwe tonnen in huis en mijn geld terug. Super.

Franke (03-10-2018) rating 5 De voertonnen zijn allemaal in goede staat ontvangen en voldoen naar behoren. Dank voor de snelle afhandeling.
Vriendelijke groet!

Van Eyndhoven Roland (10-10-2017) rating 5 We hebben deze ton zelf afgehaald samen met water jerrycan en vaten met kraantje. Ontvangst was vriendelijk. Ik gebruik deze ton om osmosewater op te pompen in mijn zeeaquarium. De twee jerrycans worden gebruikt om het water te vervoeren vanuit een filterkamer waar de 2 tonnen met krantje zijn die daar gevuld worden met osmosewater. Een ton om het osmosewater op te vangen, de andere om zeewater aan te maken

Huugh Bons (02-11-2016) rating 5 We zijn zeer tevreden over de tonnen, ze zijn snel geleverd en bevallen prima.

Type de code over