Top

32 liter Voerton

Populair ! 23% Korting
  • 32 liter Voerton
  • 32 liter Voerton
  • 32 liter Voerton
  • 32 liter Voerton
  • 32 liter Voerton
FullFullFullFullFull
(4.7 / 135 Reviews)
€ 26,00
19,95
16,49 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 32 liter
Kunststof vaten met handvaten en schroefdeksel


Aanbieding:
NU 27% korting 5 stuks of meer voor  € 18,95 per stuk 
NU 31% korting 15 stuks of meer voor  € 17,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Voedingsmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 12 - 18 kg
 23% tot 25% korting

De 32 liter voerton is geschikt voor 12 tot maximaal 18 kg afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld houtskool wilt opslaan zal er maximaal 12 kg kunnen worden opgeslagen terwijl dit voor een poeder als meel circa 18 kg is. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. De kwaliteit van 32 liter vaten is uitstekend te noemen, die tweedelige deksel zorgt ervoor dat producten 100% lucht en waterdicht bewaart kunnen blijven.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft handvaten, geen extra handgreep aan de deksel
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 32 liter
Hoogte 330 mm
Diameter 390 mm
Vulopening 300 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Wit
Materiaal HDPE
Gewicht 1900 gr
Keurmerk Voeding geschikt

Wat zeggen klanten over dit product?
Marjorie;
'' Snel ontvangen. Gebruik de 32 lit voerton voor kattenbrokjes. Koop die groot in en nu blijven ze goed vers. Formaat is prima (niet te groot) waardoor het makkelijk op te bergen is. Erg tevreden! ''.

Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Bent u het zat dat ongedierte uw voer aanvreet? Nooit meer die uitgescheurde voerzakken? Bestel dan nu de 32 liter voerton, water & luchtdicht af te sluiten met een klik en schroefsysteem. Ongedierte blijft voortaan weg en die uitgescheurde voerzak heeft u niet meer nodig. Verlengt aanzienlijk de houdbaarheid van het product, voer blijft langer vers, wel zo prettig voor mens en dier. De 32 liter voerton is een laag en breed model met grote vulopening, u schept de inhoud zo uit de ton. Er zitten stevige handvaten aan de zijkant zodat u de voerton gemakkelijk kunt verplaatsen, handig voor als u bijvoorbeeld gaat vissen. De 32 liter voertonnen zijn van zeer hoge kwaliteit! Dit product is lucht - en waterdicht en beschikt over een drukdeksel met daaroverheen een  schroefdeksel sluiting. Deze kunt u gemakkelijk openen en sluiten, leg de drukdeksel op de voerton en duw deze in het midden aan waardoor deze in de ton valt en vacuüm trekt, vervolgens de schroefdeksel aandraaien. Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar. Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden. De 32 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

32 liter vaten worden veel gebruikt in de asbest industrie voor opslag van kleding en werkmateriaal. Daarnaast zijn de kunststof vaten zeer geschikt voor levensmiddelen, diervoeding en chemische producten. Door de handvaten is het een model die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Gaat u op reis met een tent en of camper? Dan mag dit product niet in uw uitrusting ontbreken.

Offerte aanvragen

De 32 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 400 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Daarnaast heeft u de optie op de 32 liter vaten met of zonder handvaten uit te voeren. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


1 of meer € 19,95
5 of meer € 18,95
15 of meer € 17,95


Reviews (135)
FullFullFullFullFull (4.7 / 135 Reviews)

Jan Akkerman (12-01-2018) FullFullFullFullFull Voerton is snel geleverd.
Sluit goed af. Zodat de inhoud vrij blijft van vocht en ongedierte er past 10 KG hondendiner is. prima

Edwin (09-01-2018) FullFullFullFullEmpty Ik heb een ondergronds stopcontact tbv een vijverpomp, welke ik in de ton heb zitten. Deze is tot de rand ingegraven ingegraven in de grond zodat alleen het zwarte deksel nog zichtbaar is. De kabel wordt onderlangs via een wartel waterdicht ingevoerd waarna het stopcontact hierop is aangesloten. Voor de snoer van de pomp heb ik net onder de dekselrand (uitgemeten ná het erop draaien ervan) een gaatje geboord waar de snoer doorheen kan. Eens die er doorheen gevoerd is, zet ik er de stekker weer aan en klaar ben je! de ton is hiervoor perfect vanwege zijn waterdichtheid en circa 5mm wanddikte.

Miranda (08-12-2017) FullFullFullFullFull Ik gebruik de ton voor granulaatkorrels (bodembedekking) van het konijnenhok. Zit in een papieren zak en blijft nu mooi droog. Andere ton gebruiken we voor konijnenvoer. Snelle levering, goed verpakt en tevreden over de kwaliteit.

M.de Vries (20-11-2017) FullFullFullFullEmpty Gekocht om voorraad hondenbrokken luchtdicht (i.v.m. mijten en een allergische hond) in de bijkeuken te kunnen bewaren. Er kunnen 15 kilo geperste brokken in (zonder zak). Alleen jammer dat er geen draaigrepen aan het deksel zitten, dus je moet iets beter je best doen hem open/dicht te krijgen. Maar ik gebruik ook nog een kleinere ton voor de kleine voorraad, dus hoef de grote voorraadton niet dagelijks te openen. Bestelling was er de volgende dag.

VOF Langius-Van Sluis (19-11-2017) FullFullFullFullEmpty We hebben de voerton ontvangen maar gebruiken het daar niet voor. We gebruiken deze om vet in te doen. Omdat je 'm goed kunt afsluiten is deze ton zoals verwacht. Een goede investering en snel bezorgd.

Nick (14-11-2017) FullFullFullFullFull Prima ton. Mooi lichtdicht door dubbel deksel.
Er past precies 1 zak 20kg konijnenvoer in

Marianne (08-11-2017) FullFullFullFullFull Snel geleverd. Ik ben tevreden. Wij gebruiken de voerton om de brokken van onze hond in te bewaren.

Shamsadin (30-10-2017) FullFullFullFullFull Ze zijn perfect ik gebruikt ze voor asbest laarzen

Jean78 (27-10-2017) FullFullFullFullFull Prima voerton die goed luchtdicht afsluit. Wij gebruiken hem voor de 10 kilo voerzakken voor onze twee kittens. Hadden zelfs ruimte over. 12 a 13 kilo past er vast ook wel in. Levering was snel, goed op de hoogte gehouden en netjes verpakt.

Marijke (21-10-2017) FullFullFullFullFull Deze voerton besteld voor het bewaren van kattenvoer. Voerton voldoet aan alle verwachtingen.

Jan (11-10-2017) FullFullFullFullFull Deze voerton is prima voor onze hondenbrokken,er past met gemak 12 kg brokken ik voor een franse bulldog.
De ton is goed lucht dicht.. tevens hebben we er een voerschep middel bij besteld om het voer makkelijk uit de ton te halen.
Een prima ton voor een goede prijs.

Hans (26-09-2017) FullFullFullFullFull Heel content.

Gerdien Pottjegort (19-09-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle levering en de ton word gebruikt voor hondenvoer.

fred de haan (14-09-2017) FullFullFullFullFull een zeer snelle levering netjes verpakt 2 in 1 doos
een zeer goede kwaliteit voldeed aan mij verwachting
ik ben karper visser gebruik deze tonnen voor mijn trips
naar frankrijk voor het vervoer van mijn partikels deze worden luchtdicht afgesloten door de rubber deksel en de ring een zeer goed werkernd systeem een AANRADER voor iedere visser!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ria (11-09-2017) FullFullFullFullFull Oh ja, was nog vergeten... er past een zak van 20 kg kippenbix in 1 ton van 32 liter.

Ria (11-09-2017) FullFullFullFullFull Prima formaat voortonnen. Ze zijn stapelbaar dus nemen weinig ruimte in. Ik gebruik ze voor graan en bix voor de kippen. De levering was prima en snel.

Ron (30-08-2017) FullFullFullFullEmpty De 32 liter voerton werd snel geleverd en is perfect voor ons hondevoer. Prima kwaliteit.

M. (24-08-2017) FullFullFullFullFull Heb een ton van 32 liter besteld; levering was snel en prima in orde.
Gebruik de ton voor zakken van 13 kg hondenbrokjes. Gaat er goed in. Helemaal tevreden.

Herman (23-08-2017) FullFullFullFullEmpty Goede snelle levering naar Delft.
Gebruik deze ton voor mn paard.
Gaat precies een baal bix van 20 kg in
Top

J.A. Koenraad (17-08-2017) FullFullFullFullFull Prima voertonnen, goede aflevering

Aribas (31-07-2017) FullFullFullFullEmpty Na aanleiding van je bericht
wil ik je mededelen dat de voerton goed is aangekomen alleen hij is stuk breder
als ik dat had verwacht
maar goed ik had met spoed één nodig daarom is dat bij deze ook wel goed
Ik gebruik hem om mijn besmette laarzen uit asbest voor mijn werk veilig op te borgen
Hoop je bij deze voldoende hebben geïnformeerd

Cis (29-07-2017) FullFullFullFullFull De 32 l voerton besteld voor hondenvoer.
De ton werd snel en in goede orde geleverd.
Er past precies een zak voer van 15 kg in.
Zeer tevreden!
Aan de dubbele handeling van de deksel moet ik nog wel wennen.

Theo (24-07-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering!
Ik ben zeer tevreden met de voerton

Boerkamp (17-07-2017) FullFullFullFullFull De 2 tonnen zijn goed aangekomen.
De grote (60L) gebruik ik voor honden voer en daar past 24kg in. De kleine ton (32L) gebruik ik voor konijnen voer en daar past 10kg.
Ik erg teverden over de tonnen en ook over de bestelling van jullie site tot de levering bij mij thuis.

ib (07-07-2017) FullFullFullFullEmpty prima ton. er zit nu 10 kg konijnenvoer in.
levering kan beter. geen briefje in de bus waar de ton was afgeleverd. alleen een, voor mij onbekende, naam op afleverbericht op internet. Na 1 telefoontje met klantenservice voertonnen is ton achterhaald en kon ik deze ophalen.

Havenaar (19-06-2017) FullFullFullFullFull Uitstekende voerton, wij gebruiken het voor de hond. 15 kilo voer gaat er met gemak in. De deksel voor lucht en waterdicht. En daarboven op een draaideksel om alles goed af te sluiten.wij zijn er heel blij mee.

Mooie ton (15-06-2017) FullFullFullFullEmpty Hij is helaas wel wat lastig te openen, maar het is een mooie, stevige ton. Wij gebruiken hem voor de voorraad kattenbakgrit en voor de voorraad zwembadzout.

Diana (06-06-2017) FullFullFullFullFull tonnen kwamen vlot binnen. regenton en voerton. we hadden voertonnen van 32 liter en erpassen zakken van 20 liter. zeker een aanrader.

Brigitte (05-06-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering. Goed aangekomen. Gebruik voor kattenvoer. 10 kilo er in en nog ruimte over.
Zeer tevreden.

medium (31-05-2017) FullFullFullFullFull de voertoon is in uitstekende staat hier aangekomen,ik gebruik de voertoon voor mijn hondenvoer en honden snacks.

Funcke (31-05-2017) FullFullFullFullFull De bestelling is goed aangekomen, ik ga de ton gebruiken als gasbun in de boot.

D. Roest (30-05-2017) FullFullFullFullFull De voerton is goed aangekomen en ik gebruik hem om mn honden voer in te bewaren sluit goed en ik doe er 10 kilo in heb nog ruimte genoeg over volgende keer ga ik 15 kilo proberen .
Hartelijk dank

Kris (29-05-2017) FullFullFullFullFull 2 voertonnen gekocht, 1 voor kattenbrokken en 1 voor rijst. Goede kwaliteit en goed stapelbaar. Ik heb ze zelf afgehaald in Almelo, snel en vriendelijk geholpen.

Eva (26-05-2017) FullFullFullFullFull De 32 liter ton besteld voor het bewaren van 15 kg hoogwaardig hondenvoer. Zonde van de dure brokken als je dat niet goed bewaard. Die 15kg past makkelijk in deze ton. Voertonnen.nl had een goede prijs/kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Prima service!

Simone (08-03-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering. Wij gebruiken de ton voor kattenvoer. Er gaat makkelijk een zak van 12 kg. Voer is droog en luchtdicht afgesloten, geen nare luchtjes meer van het voer in huis.

Ad (20-02-2017) FullFullFullFullFull Snel en goed

Marcel (08-02-2017) FullFullFullFullFull Zeer snelle levering! Hele mooie voertonnen van 32Liter Ben er heel blij mee, gebruik de tonnen om meel in op te slaan. Bedankt voor de goede service! groeten Marcel

Danny (07-02-2017) FullFullFullFullFull Snelle en betrouwbare levering. Er past precies 12kg kattenvoer in de ton. Dik tevredn!

Jente bakker (18-01-2017) FullFullFullFullEmpty Levering na twee dagen, telefonisch advies gehad heel duidelijk en netjes , twee delig deksel de binnen deksel gaat wat lastig maar dat is nieuwigheid denk ik , sterke ton, onze zak kattenvoer van 10 kilo past er precies in, moest niet kleiner .

Albert Timmers - Tilburg (16-01-2017) FullFullFullFullFull Ja hoor zijn goed en snel aangekomen.
De katten staan nu vreemd te kijken dat ze geen brokjes meer kunnen pikken.
Ook blijft het voer lekker vers, zelfs het wat oudere ruikt weer vers

Nogmaals erg bedankt voor de snelle en professionele service

Willem (14-01-2017) FullFullFullFullFull De 32-liter voerton moest van foodgrade plastic zijn, want hij was voor mensenvoer! Om precies te zijn, mijn voorraadton rijst, waar ik in 1 keer een zak van 20 kilo rijst kan leeggieten voor thuisgebruik. Dit paste prima! De tweedelige deksel is even wennen maar hij sluit letterlijk luchtdicht. Hij was geurvrij dus non-problematisch voor mijn basmati's! Prijs is goed, snel bezorgd hier in Tilburg, helemaal tevreden.

Ineke (05-01-2017) FullFullFullFullFull Prima ton. Wordt gebruikt als opslag voor hondenbrokken. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Alie (28-12-2016) FullFullFullFullFull De voerton is goed aangekomen in Roosendaal. Ik gebruik hem voor hondenvoer en er gaan momenteel 12,5 kg Canex puppybrokken in. Heel prettig in gebruik en de brokken blijven goed vers.

Emiel van Santen (24-12-2016) FullFullFullFullFull De voerton de volgende dag al bezorgd.
De 32 liter ton is groot genoeg voor 15 kilo hondebrokken.
We zijn er blij mee!

Tom (14-12-2016) FullFullFullFullFull De voerton snel en goed ontvangen. werkt prima en ik kan de hele zak hondenvoer van 12 kg er in kwijt. De ton is stevig en sluit supergoed af.

Berg (13-12-2016) FullFullFullFullFull Voerton is goed aangekomen.
Nu kunnen de hondbrokjes vers blijven. En is het klaar met de geschreurde voerzaken en dat alles naar hondenbrokken ruikt. Zak van 20 kilo past prima in. Nog ruimte over.
Levering snel en netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Petra (05-12-2016) FullFullFullFullFull
Goed aangekomen en inmiddels on gebruik.
Een aanrader zijn jullie!

Lisa (22-11-2016) FullFullFullFullFull Zeer goed, snel ontvangen, goede kwaliteit. Zak van 10 kilo paste er in, maar er had niet veel meer bij gekund.

Scheggetman (13-11-2016) FullFullFullFullFull Prima voerton voor de brokken van onze honden.
Enige advies wat ik aan jullie zou willen meegeven is dat kopers een keuze kunnen maken uit transport. Er werd nl met een grote vrachtwagen geleverd, deze kan echter niet bij ons huis komen ivm smal slingerend zandpad. De chauffeur heeft dus een heel stuk moeten lopen. Als we dit geweten hadden hadden we wellicht een ander bezorgadres gekozen.

Inter (05-11-2016) FullFullFullFullFull Zeer goed

Anne (02-11-2016) FullFullFullFullFull Super fijne bak voor de hondenbrokken, onze zak van 15 kg past er net aan in. Snel ontvange en netjes verpakt!

Nicole (27-10-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering, ik gebruik hem voor vogelvoer in te doen perfect. Er gaat met gemak 12kg voer in.

Arend (26-09-2016) FullFullFullFullFull Prima ton, gebruik hem voor hondenbrokken. De ton is volledig afgesloten zodat er geen geur naar buiten komt en deze veilig muisproef in de schuur kan staan. Snelle levering.

Duncan Smit (02-09-2016) FullFullFullFullEmpty Heb de 32liter voerton goed ontvangen, de witte met zwarte deksel. Prima kwaliteit moet ik zeggen.
Alleen te groot voor waar ik hem voorgebruik (bellyboat) dus heb er nu kattebrokken in zitten.
Wil dus een kleinere bestellen die maar 30cm breed is waarschijnlijk de 18liter

Peter (30-08-2016) FullFullFullFullFull Goeie snelle levering
Gebruik het voor vis voer, denkt dat er 13kg in een ton kan

Marjolein (14-08-2016) FullFullFullFullFull Ik gebruik de ton voor kattenvoer en bevalt super. Sluit helemaal goed luchtdicht af en zo blijft het voer nu eens wel lekker vers.

Flexpartners (22-07-2016) FullFullFullFullFull Onze uitzendkrachten gebruiken de tonnen om “vuile” schoenen / laarzen enz. na asbestsanering in te vervoeren.

Jo (21-07-2016) FullFullFullFullFull Twee 32 l voertonnen besteld en een snelle levering. Gebruik ze om hondenvoer en visvoer. Zeer tevreden er over. Had eerder al eens een 17 l ton gekocht op een hengelsportbeurs.

Bert (12-07-2016) FullFullFullFullFull 3 Tonnen bested en die zijn een paar dagen daarna afgeleverd. De 32 L tonnen zijn uitstekend voor opslag van voer.

Alex (04-07-2016) FullFullFullFullFull 2 tonnen besteld.
Op voertonnen.nl heb ik 2 voor de prijs van 1 kleinere in een winkel. Prima prijs dus bij voertonnen.nl
Snel geleverd door een voor mij onbekende vervrachter met een grote vrachtauto. Tonnen waren ingewikkeld in plastic.
De dubbele deksel bevalt goed.

Paul (01-07-2016) FullFullFullFullFull Vorige week deze 32l ton besteld om kattenbrokken in te bewaren. Snel in huis en goede kwaliteit . Tevreden klant en kat .

Louise (24-06-2016) FullFullFullFullFull Fijne ton die ik nu gebruik voor 12 kilo kattenvoer. Het blijft zo lekker vers

Roy Steding (23-06-2016) FullFullFullFullFull Aantal dagen gelden 18 voertonnen besteld en 2 dagen laten al in huis top service.

Ik gebruik ze voor het vershouden van noten en pinda's

Frank (21-06-2016) FullFullFullFullFull Supersnelle levering. Bij mij zijn twee tonnen in gebruik voor droogvoer en bulk voorraad kalfshoefjes voor de hond. Staan keurig gestapeld in mijn garage.

Marieke (03-05-2016) FullFullFullFullFull Prima snelle levering!!!

Manon (12-04-2016) FullFullFullFullFull We hebben de 32 liter voerton besteld voor het bewaren van het kattenvoer. Een zak brokjes van 10 kg past hier precies in. Het wordt goed luchtdicht afgesloten door de 2 delige sluiting.
Prijs is prima, levering snel. Een aanrader!!

Bianca (20-03-2016) FullFullFullFullFull Funtionele voerton. De handvaten zijn handig voor het tillen. Stevige, goed afsluitende ton. Wij gebruiken de ton om hondenvoer in te bewaren.
Snelle levering.

Eddy (17-03-2016) FullFullFullFullEmpty Voertonnen zijn zeer snel geleverd.
Perfecte kwaliteit waren per 5 mooi verpakt enkel jammer dat er enkele bij waren met diepe krassen.
Maar geen nood al bij al heel content van de service.

Frysman (14-03-2016) FullFullFullEmptyEmpty Had het product de andere dag al binnen. Super!
Alleen had ik verwacht dat hier makkelijk 15 kg kattenvoer (Caro Croc) in past. Immers op website staat 12-18 kg. Echter ik krijg er echt geen 15 kg kattenvoer in!!
In de 40 liter ton had dit wel gepast...

Kevin (29-02-2016) FullFullFullFullFull Top dag erna binnen
Echt super

Joke (28-02-2016) FullFullFullFullFull Fijne degelijke ton voor hondenvoer. Prima levering.

Herman van Amerongen (22-02-2016) FullFullFullFullFull De ton wordt gebruikt voor hondenvoer. Deze ton is daarvoor zeer geschikt. Dank.

joyce (21-02-2016) FullFullFullFullFull Stevige ton die goed sluit. Snel en keurig afgeleverd. Ben tevreden.

Arie (11-02-2016) FullFullFullFullFull Geweldige mooie tonnen met ruime inhoud! Er past zo een grote zak vogelvoer in.
Snelle levering!

Gunter (10-02-2016) FullFullFullFullEmpty Supersnelle levering in België! Tonnen zijn zeer stevig. Wij gebruiken ze voor de hondenbrokken.

L. Oostenbrink (05-02-2016) FullFullFullFullFull 32 liter ton is goed aangekomen, goede kwaliteit. Wij gebruiken hem voor hondenvoer

Yvonne (03-02-2016) FullFullFullFullFull De bestelling is snel en goed aangekomen. Ik gebruik de 32 liter tonnen om het hondenvoer in te bewaren.

Anke (07-01-2016) FullFullFullFullEmpty Handige ton met grote opening. We gebruiken de ton voor paardenmuesli en door de grote opening past er gemakkelijk een schaal waar de muesli in komt om vervolgens nog met lijnzaadolie gemengd te worden. Ook handig: de handvaten rechts een links. Jammer alleen dat het deksel uit twee delen bestaat. Voor de rest super ton!

-- Reactie Voertonnen.nl
de 40 liter groen heeft een deksel bestaande uit 1 gedeelte. Hou er wel rekening mee dat een enkele deksel moeilijker 100% af te sluiten is

Willem (07-01-2016) FullFullFullFullFull tevreden met de 2 32 ltr voertonnen
Wij gebruiken ze voor de kattenbrokjes van RC
10a12kg gaat hier makkelijk in.
En het blijft vers.

Mariëlle (03-01-2016) FullFullFullFullFull We gebruiken de voertonnen voor konijnenvoer. In deze ton past precies 10kg supreme science selective. We kopen groot in en bewaren het in het schuurtje. Mooie tonnen, mooie prijs, snel geleverd en goede service!

Anton (01-01-2016) FullFullFullFullEmpty Ik gebruik de voerton voor hondenvoer. Hij is perfect, werd snel geleverd prima kwaliteit. Zeer tevreden mee.

Arnold Leenders (16-12-2015) FullFullFullFullFull zeer makkelijke en hanteerbare voedertonnen. Ik gebruik voor het vers houden van de brokken van hond en kat. Ben zeer content en voor een schappelijke prijs

Lev (07-12-2015) FullFullFullFullFull Mooi ton 32ltr Top snel geleverd gelijk gebruikt me boilie wintermix erin en draaien die hap vissen top top top 🔝✌🏾️👊🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

Sylvia (27-11-2015) FullFullFullFullFull Kattenvoer. Top ton!

Ine (17-11-2015) FullFullFullFullFull Ik gebruik de voertonnen voor hondenvoer. Ze zijn super👍Ze werden snel geleverd prima kwaliteit. Dik tevreden😄

Apie (10-11-2015) FullFullFullFullFull Ik gebruik de voerton voor kattenbrokken en ben er zeer tevreden over. Goede kwaliteit.

Koos (27-10-2015) FullFullFullFullEmpty 32 liter voerton besteld, keurig op tijd geleverd. Wordt gebruikt voor hondenvoer.

Anoniem (23-10-2015) FullFullFullFullEmpty we gebruiken ze voor rijst en meel

Wilma (13-10-2015) FullFullFullFullFull Mooie ton voor het kattenvoer, inhoud van 12 liter zak past perfect! Goede prijs en snelle levering.

John Turk (10-10-2015) FullFullFullFullEmpty Prima prijs en snelle levering zeer tevreden

Kees Boots (01-10-2015) FullFullFullFullFull Ben dik tevreden met deze voerton sluit goed af en is ook weer makkelijk open te maken.
Ik kan hier een volle zak Nutro van 12 kilo in kwijt.
Een aanrader voor iedereen en niet te duur ook.

Simon Soeters (28-09-2015) FullFullFullFullEmpty Heb 5 voer tonnen besteld...Deze functioneren prima...
zeer tevreden hierover...

Mathijs (14-09-2015) FullFullFullFullFull Mooie ton voor de prijs! De levering ging ook prima.

TWA (12-09-2015) FullFullFullFullEmpty Perfecte en snelle levering.
Tweede maal een bestelling gedaan.
Ook verhouding prijs, kwaliteit is perfect.
Wij gebruiken de tonnen voor het voer van de diverse huisdieren.

Ron de Vries (05-09-2015) FullFullFullFullFull De voerton hebben wij in goede orde en zeer snel ontvangen, mijn dank hiervoor
Wij gebruiken de ton voor het hondenvoer
De kwaliteit van de voerton is voor ons gebruikt uitstekend

Benji (23-08-2015) FullFullFullFullFull Scherpe prijs en goede kwaliteit sluit goed af ik gebruik de tonnen om bier in te vergisten. En deze tonnen werken hiervoor uitstekend na een gat in de deksel te hebben gemaakt voor het waterslot.

ricky (25-07-2015) FullFullFullFullFull fijne tonnen, snelle levering.
ik gebruik ze voor hondenvoer, kortom: ideaal

h.vijlbrief (23-07-2015) FullFullFullFullEmpty Wat ik verwachtte: Degelijk, ruim genoeg voor 25 kg droge mest, goede stankafsluiting, vlotte levering.

E de Witte (17-07-2015) FullFullFullFullFull Er tevreden over de kwaliteit (zeer solide) en de leversnelheid. Echt aan te bevelen (regenton en diverse voertonnen)

erwin (16-07-2015) FullFullEmptyEmptyEmpty De ton valt mij tegen.jullie adverteren dat er 18 kilo voer in past ,maar ik heb zakken van 15 kilo en het past er niet in.

Robbin (07-07-2015) FullFullFullFullFull Degelijke en zeer stevige 32L ton. Goede stevige 2 delige deksel. Zeer snelle levering, en duidelijke website! Bedankt!

H. Wiggers (06-07-2015) FullFullFullFullEmpty Mooie ton en snel geleverd!

Jasper (01-07-2015) FullFullFullFullFull Heel tevreden over de tonnen en over de snelle levering

Jan (01-07-2015) FullFullFullFullEmpty Super snelle levering en veel goedkoper dan concurenten, maar let op: het deksel bestaat uit twee delen en niet een geheel (zoals wel altijd bij de concurrentie). Maar de kwaliteit ziet er goed uit!

Ivo (26-06-2015) FullFullFullFullFull Goede prijs / kwaliteitsverhouding en snel geleverd. Precies zoals verwacht, 15 kg voerzak past netjes.

Danny (02-06-2015) FullFullFullFullEmpty De voerton zijn van prima kwaliteit en de levering was erg snel. Ik heb zowel een 32l als een 7l besteld en ik ruik geen voer meer wat er in zit.

bedankt,

bertus (02-06-2015) FullFullFullFullEmpty Netjes thus gebracht.
Snelle levering goede kwaliteit

Mark (30-05-2015) FullFullFullFullFull Heb de voerton aangeschaft om het hondenvoer in te bewaren past goed, mooie prijs enkele levering ben zeer tevreden.

Ad (23-05-2015) FullFullFullFullFull Site, prijs, levering en ton allemaal zoals het hoort goed en snel.
Heb het wel eens anders meegemaakt.
Mocht het in de toekomst nodig zijn dan weet ik waar ik moet zijn.

Patrick (12-05-2015) FullFullFullFullFull Levering: prima
Product: prima
Helemaal goed.

Kerstin (11-05-2015) FullFullFullFullFull Ik gebruik de voerton voor het aanmaken van zeewater.
Het heeft een grote vulopening waardoor er makkelijk een pompje in kan om te water te beluchten.
Netjes geholpen en snel geleverd.
Tot op dit moment zeer tevreden.

Ursula (05-05-2015) FullFullFullFullFull Voerton goed en snel ontvangen. Gekocht voor 13 kg zak hondenvoer. Past goed.

Marietje (08-04-2015) FullFullFullFullFull Ik gebruik de voerton voor brokken van mijn hond. Ik heb de bestelling keurig afgeleverd gekregen. Tot nu toe dik tevreden
Ik was al 2 jaar bezig om ’n voerton aan te schaffen maar ik vond het veel te duur. Tot ik ging winkelen en het wederom op mijn lijstje had geplaatst en toen ineens de ingeving kreeg om hier ‘ns op te googlen.
Nou en toen kwam ik bij jullie uit en stond versteld van de lage prijs, dus voerton van mijn winkellijstje afgehaald en de voerton bij jullie besteld. Helemaal toppie!!!!

Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Groetjes van Marietje

Jan (06-04-2015) FullFullFullFullEmpty Vlotte levering, handige tonnen. Er past precies één zak duivenvoer in deze ton. Deksel bestaat uit twee delen, zou wat mij betreft ook uit één deel kunnen.

Steenhuizen (06-03-2015) FullFullFullFullFull ik gebruik de ton voor kattenvoer vers te houden. Heb er 10 kilo kattenvoer in en nog ruimt over.Mooi grote opening, waar je gemakkelijk uit kunt scheppen.De ton lijkt aan de kleine kant.Maar er gaat heel wat in. Hij is gemakkelijk hanteerbaar, Door de handvatten.En Door de dubbele sluiting Blijft het voer vers.Snelle levering en ook nog eens stukken goedkoper dan bij een dieren ofzo

mannie Mensink-Poel (05-03-2015) FullFullFullEmptyEmpty Beetje onhandig maar prima om het hondenvoer in te bewaren .

P. (02-03-2015) FullFullFullFullEmpty Snel geleverd en werkt perfect. Gebruik de ton voor hondenvoer. Op het eerste gezicht dacht ik dat de ton te klein was, maar 15kg hondenvoer past er precies in!

WF.levering (01-03-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering en ik gebruik ze voor het visvoer en hondenvoer

gwen (26-02-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering! En een mooie stevige voerton.. :) mijn homdje kan nu niet zelf meer pakken! Ideaal!

Erik (19-02-2015) FullFullFullFullEmpty Snelle levering van de tonnen.
kwaliteit zeer goed.
Deze tonnen ga ik gebruiken om bier in te vergisten.

Philip (20-01-2015) FullFullFullFullEmpty snel, goed en een mooie prijs, we kunnen nu de bulkverpakkingen kattenvoer bewaren zonder angst te hebben dat de apparaten aan zelfbediening gaan doen.

laura (15-01-2015) FullFullFullFullFull Ideale tonnen voor het voer van onze hond en katten. Ik heb ze nog geen week maar ben er superblij mee!
Waren netjes verpakt, helemaal tevreden dus!!

S (14-01-2015) FullFullFullFullEmpty Inmiddels voer van de hond in de ton en blijft mooi vers! Helemaal top!

Kees (11-01-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering. Kan mooi een zak hondenbrokken in.

Mark (07-01-2015) FullFullFullFullFull Prima ton ben van plan er meer van te kopen. Gebruik ze zelf om een noodvoorraad voedsel aan te leggen.

Pierre de groot (15-11-2014) FullFullFullFullFull Binnen een paar dagen de 32 L. ton binnen, in het begin wat problemen met de drukdeksel maar na een telefoontje perfect geholpen. Ton sluit perfect en ik ben onwijs tevreden. Nogmaals bedankt.

Marlies (13-11-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering en erg blij mee. Ik gebruik ze voor het voer van de hond en kat. Had eerst wat moeite met het sluiten van de deksel maar na de juiste tips via snelle support was dit ook opgelost!

chantal (08-10-2014) FullFullFullFullEmpty Snel ontvangen. Gebruik de 32 lit voerton voor kattenbrokjes. Koop die groot in en nu blijven ze goed vers. Formaat is prima (niet te groot) waardoor het makkelijk op te bergen is.
Erg tevreden!

Do Groen (26-09-2014) FullFullFullFullFull Prima ontvangen. Ze stonden bij de buren klaar (was zelf niet thuis). Ik gebruik ze voor paardenvoer.
Dank!

Co (04-08-2014) FullFullFullFullFull 32 liter ton besteld. Viel kleiner uit dan ik dacht, maar blijkt toch voldoende te zijn voor het doel waar ik hem voor beteld heb (opslag hondenvoer). Levering was zeer snel en de ton was goed verpakt. Kortom, ik ben uitermate tevreden!

Marc (15-07-2014) FullFullFullFullFull De 32 liter zijn snel bezorgd en netjes verpakt .Wij zijn tevreden!

Regina (13-07-2014) FullFullFullEmptyEmpty Prima ton, maar nog niet gebruikt voor het doel waarvoor ik 'em kocht: de was in doen op vakantie in de camper.

patrick (08-07-2014) FullFullFullFullEmpty Ik ben heel tevreden met mn 32 liter ton. Ik doe er mn particles in. Levering was ook snel.

Romeo (16-06-2014) FullFullFullFullFull Mooie 32 voertonnen voor een goede prijs!
Snel geleverd ook.
Ik ben dik tevreden

angela (13-06-2014) FullFullFullFullEmpty De 32 liter voertonnen werden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit. Wij zijn tevreden!