Top

40 liter Voerton

24% Korting
  • 40 liter Voerton
  • 40 liter Voerton
  • 40 liter Voerton
  • 40 liter Voerton
  • 40 liter Voerton
FullFullFullFullFull
(4.8 / 223 Reviews)
€ 27,50
20,95
17,31 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 40 liter
Plastic vaten met tweedelige schroefdeksel


Aanbieding: 
NU 35% korting 4 stuks of meer voor  € 17,95 per stuk 
NU 39% korting 16 stuks of meer voor  € 16,75 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Voedingsmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 18 - 25 kg
 24% tot 39% korting 

40 liter voertonnen zijn geschikt voor 18 tot maximaal 25 kg afhankelijk van het volume. Indien u paardenbrokken wilt opslaan zal er maximaal 18 kg in de 40 liter vaten passen, iets wat fijner is qua structuur zoals vogelzand neemt minder ruimte in waardoor en maximaal 25 kg kan worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een voerton groter te bestellen. De kwaliteit van de 40 liter voertonnen is uitstekend te noemen, de tweedelige deksel zorgt ervoor dat de kunststof vaten altijd voor 100% worden afgesloten.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft geen handgreep of handvat
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 40 liter
Hoogte 500 mm
Diameter 340 mm
Vulopening 280 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Donker grijs
Materiaal HDPE
Gewicht 2000 gr
Keurmerk Voeding geschikt

Wat zeggen klanten over dit product?
Arien Huiberts;
'' ik heb de voertonnen ontvangen , en ben er blij mee. Ik had mais in een zak staan in de schuur , maar dat wisten ook de muizen. Nu kan ik alles in de ton doen en gebruiken als ik ga vissen. Ik gebruik de tonnen ook voor tijgernoten, tarwe, en kekererwten. Dus ideaal voor sportvisser , blijft vers en muisproef.''.

Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 40 liter voertonnen hebben een smal en in verhouding hoog design en zijn goedgekeurd voor levensmiddelen, het voedingsmiddelen keurmerk is zichtbaar aanwezig op het vat. Door het tweedelige deksel systeem worden de vaten altijd voor 100% afgesloten zonder dat u deze heel strak hoeft aan te draaien. Een tweedelige deksel houdt in dat u eerst een drukdeksel plaatst met rubberen afdichtring, deze valt gemakkelijk in het vat als u deze iets in het midden aanduwt. Vervolgens schroeft u de schroefdeksel over het vat, deze zorgt ervoor dat de rubberen afdichtring extra stevig wordt aangeduwd zodat er geen lucht tussen het plastic vat en de deksel kan komen.Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar.Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden.De 40 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

Door met name het voedingsmiddelen keurmerk en de tweedelige deksel constructie zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Voertonnen.nl levert deze plastic vaten met name aan viswinkels, restaurants, bakkers, bedrijven die actief zijn in de watersport en asbestbedrijven. Voorkomt ongedierte en rekt de houdbaarheid van uw producten, 100% water & luchtdicht af te sluiten. Particulieren schaffen de 40 liter vaten aan voor eigen gebruik om onder andere hondenvoer, kattenvoer, meel, rijst en dergelijke producten op te slaan. Deze kunststof vaten zijn ook uitermate geschikt voor het maken van een vijverfilter. Doordat de vaten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kan Voertonnen.nl u een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

Offerte aanvragen

De 40 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 300 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


1 of meer € 20,95
4 of meer € 17,95
16 of meer € 16,75


Reviews (223)
FullFullFullFullFull (4.8 / 223 Reviews)

Sterrenberg (13-09-2018) FullFullFullFullFull De voerton werd snel bezorgd. Wij gebruiken hem voor hondenbrokken, 12kg past er makkelijk in. Hadden er al zo één en vinden de drukdeksel heel handig, direct goed afgesloten. Draairing voor verdere afsluiting hoeft er dan niet perse meer bij op.

Mille (11-09-2018) FullFullFullFullFull Super

Raymond (23-08-2018) FullFullFullFullFull Ik heb er nu in totaal 14 voor verschillende bemesting varianten. Dus geen lossen zakken meer maar netjes gestapeld met het plaatje van de zak erop geplakt. Staat zo goed in de schuur. Kan helaas geen foto toevoegen maar ik ben er blij mee 👍👌😎🔝

W. Mol (16-08-2018) FullFullFullFullFull De 4 bestelde voertonnen zijn goed aangekomen (snelle levering). Prima product. Een zak duivenvoer van 20 Kg gaat makkelijk in de ton.

Mariska blanken (13-08-2018) FullFullFullFullFull top ton ik gebruik het voor mijn rijst! en het blijft mooi droog toppie snelle levering mocht ik er nog meer nodig hebben zal ik het hier bestellen!👌👌👌👌

Tim (13-08-2018) FullFullFullFullFull De voertonnen zijn goed aangekomen en ik ben er erg blij mee! Bedankt.

N (18-07-2018) FullFullFullFullEmpty Prima levering en kwaliteit.HV2BH

Raymond (11-07-2018) FullFullFullFullEmpty Voelt degelijk aan, goed stapelbaar alleen 2 van de 6 afsluitdeksel voeldeslapper aan en was wat bobbelig. Goede snelle levering. Ziet er goed uit en ik heb de voorkant van de mest zakken uitgeknipt en op de tonnen geplakt zodat ik goed zie welke mest ik moet hebben. Dit ziet er mooi uit door strak oppervlak om wat op te plakken. Mooi spul deze tonnen 👍🤛

Johann (09-07-2018) FullFullFullFullFull Goede snelle levering,
Dag later had ik ze al binnen gekregen.
Ze zijn van goede kwaliteit.
Ik gebruik ze voor het honden voer,
Zak van 15 kilo honden voer past er makkelijk in.

m driesse (07-06-2018) FullFullFullFullFull Voerton van 40 liter snel geleverd.
Er past makkelijk een zak hondenvoer in van 15 kg.
Het voer blijft nu lekker vers.
Wij zijn erg tevreden

Meijer (29-05-2018) FullFullFullFullFull Ja blij mee, ook lekker snel. Ik woon op Vlieland en ik heb een hond en 2 katten. Ik bestel hun voer online, per 15 kilo. Met de tonnen sluit ik het mooi ondiervrij af en kan ik goed zien wanneer ik weer moet bestellen. Bedankt

Theijssen (28-05-2018) FullFullFullFullFull Ja ze zijn in prima staat aan gekomen meteen getest perfecte afsluiting helemaal happy

Theijssen (25-05-2018) FullFullFullFullFull Ja ze zijn in prima staat aan gekomen meteen getest perfecte afsluiting helemaal happy

Ronny (18-05-2018) FullFullFullFullFull Bestelling snel toegekomen goed luchtdicht.
Gebruik deze vooe gft heel handig voor binnenhuusstockage

Spierings (07-05-2018) FullFullFullFullFull Sluit me bij andere meningen aan.
Kwalitatief goed, tevreden met snelle service/levering.
Gebruiken deze voor hondenbrokken om versheid optimaal te houden. Zak van 13 kilo, past er prima in een keer in.

Ineke (05-04-2018) FullFullFullFullFull De voerton was er een dag later al en voldoet uitstekend. Een zak van 12 kg hondenbrokken kan er gemakkelijk in en de ton sluit vocht- en reukvrij af en neemt weinig plaats in. Ik ben er heel blij mee!

Hans (02-04-2018) FullFullFullFullFull Ik heb de voerton keurig ontvangen en op tijd. Ik ga hem gebruiken als opvangton voor een cycloonzuiger voor mijn houtbewerkingsmachines. Gaat helemaal lukken.

Margreet (01-04-2018) FullFullFullFullFull Handige ton om hondenvoer in te bewaren! Wordt keurig en snel bezorgd.

Stegen (07-03-2018) FullFullFullFullFull De 40 L. voerton is binnen enkele dagen binnen op het juiste adres. Gebruik hem voor zakken hondenvoer van 14 kg past er mooi in

Joep (23-02-2018) FullFullFullFullFull Zijn erg mooie tonnen! Had achteraf nog eentje erbij moeten bestellen, te handig;)

Romsom (08-01-2018) FullFullFullFullFull Ja ze zijn goed aangekomen! Ze zijn super! Ik gebruik ze voor het voer van mijn honden. Ze hebben beide ander voer. In de ene gaat makkelijk de 12 kilo en de andere heeft zakken van 15 kg rn dat past net in een ton.
Ze nemen niet veel ruimte in beslag. Ben er erg tevreden over.

J (28-12-2017) FullFullFullFullFull Voerton snel ontvangen. Zak hondenbrokken (17kg) gaat er prima in! Brokken blijven goed bewaard en de hond kan de ton niet zelf open maken. Ik ben heel tevreden.

Nicole (23-12-2017) FullFullFullFullFull Super snelle levering. De voerton is perfect, sluit geweldig en hele goede kwaliteit. Moet nog uit proberen of er 15 kg hondenbrokken inpassen. Hele goede koop en zeker aan te raden.

F.J. ter Beek (05-12-2017) FullFullFullFullFull Ik ben zeer te vrede over de voertonnen. Ze zijn op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Ik gebruik de ton als overstort voor een houtkachel met cv aansluiting. Werkt prima.

KnagersNatuurlijk (27-11-2017) FullFullFullFullFull Nog altijd super tevreden over de voertonnen van voertonnen.nl! Prima levering, nu zelfs gewoon door PostNL! Snel en gewoon goed. Ik gebruik de voertonnen om (ingredienten voor) diervoeder in op te slaan en heb inmiddels een hele collectie. :)

L. Senz (15-11-2017) FullFullFullFullFull De voerton in is in goede orde aangekomen.
We gebruiken deze voor het voer van onze hond.
Daarin gaat een zak brokjes van 15 kg.

Wassink (08-11-2017) FullFullFullFullFull Wij gebruiken de voertonnen om glutenvrij meel te bewaren. Omdat wij zelf broodmeelmix maken en daarvoor verschillende melen nodig zijn en inkoop doen van zakken van 25 kg die droog bewaard moet worden
Of zak glutenvrij zelfrijzendbakmeel van 16 kg in het buitenland voordelig kunnen kopen word in deźe tonnen bewaard. Als mensen mij vragen hoe wij meel bewaren dan verwijzen wij hen naar jullie website.

Vd meer (02-11-2017) FullFullFullFullFull Degelijke kwaliteit. Past met gemak 13 kilo hondenvoer in, heb zelfs nog ruimte voor de voorraad kauwbotten en beloningssnoepjes!

Joost van Ens (02-11-2017) FullFullFullFullFull Mooie degelijke tonnen, goed verpakt, snel geleverd. Ben er helemaal blij mee.

Rijsdijk (20-10-2017) FullFullFullFullEmpty Goede communicatie, snelle levering, goed verpakt.
De rand van de schroefring had nog wat scherpe randjes van het fabricageproces, maar was eenvoudig verholpen met een Stanleymesje.
Voldoet verder aan de verwachting, zeer stevig materiaal.

LBe (08-10-2017) FullFullFullFullFull Heel erg snel geleverd en prima kwaliteit. Wij zijn er erg tevreden mee

Nick (27-09-2017) FullFullFullFullFull Is aangekomen en is in gebruik voor honden voer. Echt mooie ton kan precies 17kg zak voer in.

Remy (26-09-2017) FullFullFullEmptyEmpty 40 liter voerton is geleverd. Netjes en ook geen klachten over. Echter het voerschepje dat ik extra heb besteld is nooit geleverd. Na contact hierover blijkt dat ik te laat (1 week) heb gereageerd en het nu jammer maar helaas is.
Geef nu slechts 3 sterren vanwege de ontbrekende voerschep (2,95).

Hassink (22-09-2017) FullFullFullFullEmpty De tonnen zijn goed over gekomen, ik gebruik deze voor opslag van mout voor mijn brouwerijtje.
Er kan helaas net geen zak van 25 KG in de ton. Ik had dus een maat groter moeten nemen.

Mariska Deckers (07-09-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering, mooi formaat. Ik had er 3 besteld, 1 meteen in gebruik, rest volgt nog. Erg handig en het voer blijft droog en goed afgesloten van ongedierte en slakken.

A (06-09-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle levering goede voerton voor hondenvoer!

John van der Ploeg (29-08-2017) FullFullFullFullFull Voerton in prima staat en bovenal erg snel ontvangen. Een zak hondebrokkenvan 18kg (puppy) past precies in deze ton. Super kwaliteit en volledig lucht en waterdicht af te sluiten.
Aanrader!

FransvT (29-08-2017) FullFullFullFullEmpty Ton goed ontvangen, kan precies 15 kg hondenvoer in.
Snel en Bedankt.

Carla (25-08-2017) FullFullFullFullFull Ton goed ontvangen .mooi kwaliteit.ben er heel blij mee .

Gertjan - installatie techniek (22-08-2017) FullFullFullFullFull De voerton heb ik in goede staat ontvangen, alleen gebruik ik heb niet voor voer. In de ton die ik heb past precies een zak gips van 25kg.

R.Postel (21-08-2017) FullFullFullFullFull 2 tonnen besteld voor kippenvoer. Prima op tijd geleverd en de tonnen zijn prima in gebruikt. Bedankt voor de goede service!

Ruijne (16-08-2017) FullFullFullFullFull De voertonnen zijn keurig volgens afspraak door Postnl afgeleverd in IJhorst. Ton gebruiken we voor de opslag van kattenvoer. Er past ongeveer 17 kilo in denk ik.

Amar Besseghir (14-08-2017) FullFullFullFullFull Kwalitatieve voerton.
Vrij snelle levering in België.
Ik gebruik deze voor kattenbrokken. Met een zak van 12kg is die voor 75% gevuld.

Patricia (04-08-2017) FullFullFullFullFull Perfect afsluitbare en degelijke voerton voor een zeer betaalbare prijs. Onanks dat ik bang was voor de grootte, valt dit reuze mee, dus voor hondenvoer ideaal (past net geen 20kg in)! Voor mij de oplossing om 's winters kleine veldmuisjes niet aan het hondenvoer te laten komen...nadeel van de stad. Op donderdag besteld en vrijdagochtend al binnen! Ik ben er blij mee! Dank voor de service.

Perfecte luchtdichte voerton, snelle levering! (31-07-2017) FullFullFullFullFull Ik gebruik de ton voor hondenvoer, 15 kg past er prima in en de middelgrote schep is ook goed. Ik zou deze of de kleine nemen omdat je anders met het handvat tegen de rand stoot als je het voer eruit wilt scheppen. Mooie ton, makkelijk te openen met een draairing en een luchtdicht (los) deksel. Goede communicatie over de levering dus zeker een aanrader!

Torn (24-07-2017) FullFullFullFullFull De voertonnen zijn goed aangekomen.
1 wordt gebruikt door mijn schoonzus voor het hondenvoer.
Ik heb er zelf 1 staan op stal met 15 kilo paardenvoer erin.
Tot zover erg happy mee.

Bedankt voor de goede en sneller service.

Benco (09-07-2017) FullFullFullFullFull Prima tonnetjes, ik kan er per ton netjes een 25 kg zak vogelvoer in kwijt. Ik heb er twee gekocht, ze stapelen goed (staan gestapeld stevig) en nemen maar weinig plek in. Even getwijfeld of de dubbele deksel echt nodig was, maar nu weet ik zeker dat het voer lang droog en goed blijft. En de muizen hebben het nakijken.

Soekhoe (06-07-2017) FullFullFullFullFull De voertonnen zijn goed aangekomen en we gaan het in de moestuin gebruiken voor brandnetelgier maken.

Kips (26-06-2017) FullFullFullFullFull ikhad er een van 40liter besteld kwam goed aan bij mij aan in zandvoort en er zit nu 15kg hondenvoer in voor mn podencomeiden

Guy (13-06-2017) FullFullFullFullFull Geweldige ton, aangepast om er een zwembadfilter mee te maken, sluit perfect waterdicht af!! super levering.

Martin van Eijk (07-06-2017) FullFullFullFullFull De 40 liter voerton is met en snelle levering in perfecte staat ontvangen!
Ik gebruik deze voerton voor opslag van koivoer.
Deze voerton vul ik halverwege met zo’n 20 kilo.

Maarten de Wit (22-05-2017) FullFullFullFullFull De voerton is zeker goed aangekomen.
Goede prijs voor een goede kwaliteit ton, en snelle levering.

Ineke Jonkers (21-05-2017) FullFullFullFullFull De ton is goed aangekomen. Ik gebruik de ton voor opslag van hondenvoer omdat de zakken worden aan geknaagd door muizen. De ton is ideaal daarvoor, sluit goed af en is makkelijk te openen. Geen muis komt er meer bij!

Landman (18-05-2017) FullFullFullFullFull De voerton was er snel en is prima! 20 kilo hondenbrokken past er net niet in

A.Ouwens (11-05-2017) FullFullFullFullEmpty 2 40 liter tonnen ontvangen,keurig op de gemaakte afspraak bezorgd.
Gaat prima 15 kilo honden brokken in en is goed af te sluiten.
kortom een goed produkt.

Henri (04-05-2017) FullFullFullFullFull prima bestelproces, snelle levering, duidelijke track & trace, chauffeur die zich binnen het aangegeven leverraam meld, prima verpakt, kortom alles uitstekend! Aanrader!
Ik gebruik deze tonnen voor hondenbrokken, en er gaat met gemak een zak van 15 kg in (het restje van de vorige keer kan er keurig bij). Prima prijs/kwaliteit! Als ik dan toch iets te zeuren zou moeten hebben, wellicht was het handig geweest om in het deksel iets van een ingegoten handvat te maken, nu moet je met je vingers de rand op tillen, en omdat de ton perfect afsluit is dat even wat moeite!

Michel (28-04-2017) FullFullFullFullFull jazeker de voerton is goed aangekomen, voorzien van tweegaten en doet nu dienst als vijverfilter.

Bedankt voor service

Ad (27-04-2017) FullFullFullFullFull De tonnen werden snel geleverd. Ik had besteld een 40 liter ton, 2 60 liter tonnen, 4 liter ton, 5 18 liter tonnen en de voerscheppen “actie” klein, middel en groot. Alles werd netjes geleverd in 2 pakketten. Een overzichtelijke site met info per ton. Zodat je precies weet wat erin past. Zo word het een stuk gemakkelijker om de juiste ton te kiezen. Omdat een veel gemaakte fout is dat bv 4 liter 4 kg zou zijn.

Boshuis (11-04-2017) FullFullFullFullEmpty De bestelde tonnen zijn in perfecte staat ontvangen, alleen de levertijd van 1 - 3 dagen bleek een week te zijn. Verder een prima service.

Reactie voertonnen.nl
Als u de eerste levering niet aanwezig bent en niet direct nieuwe afspraak maakt kan het iets langer duren idd ;)

Mel (03-04-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle levering.
Gebruik deze voor de slobber van me paard past precies een zak van 25kg in. Sluit goed en makkelijk.

Anoniem (09-03-2017) FullFullFullFullFull De ton is goed aangekomen. Prima kwaliteit. Ik gebruik 'm om strooizout (25 kg) in op te bergen, zodat dit niet vochtig wordt en ik het volgend jaar zo nodig ook nog kan gebruiken

Jaap (05-03-2017) FullFullFullFullFull Snel geleverd en prima kwaliteit. Wij gebruiken de tonnetjes voor paardenbrok en hebben er nu 5. Aanrader!

Y.H. (07-12-2016) FullFullFullFullEmpty Prima voerton voor de hondebrokken.
Snelle service!

Vergeer (05-12-2016) FullFullFullFullFull Ja erg perfect voertonnen , ik gebruik tonnen voor 25 kilo vogel voer en eivoer blijven zolang vers en ruiken lekker , na een week open nog steeds ruikt hetzelfde lekker . veel beter dan mijn oude voerdozen.

Ik kweek Engelse parkieten .

Yvonne Teutscher (05-11-2016) FullFullFullFullFull Heel tevreden over de snelle levering van de ton. Het was me niet helemaal duidelijk dat het deksel uit twee delen bestaat, een deksel die de ton luchtdicht afsluit en dan de schroefring. Het openen en sluiten gaat iets minder snel maar het voer zit er luchtdicht in en blijft langer vers, niet onbelangrijk. Er kan gemakkelijk een zak van 14kg Canivera in. Onze bouviers zijn er blij mee!

Straeten (03-11-2016) FullFullFullFullFull De "voer"ton is perfect geleverd exact op tijd hier word de ton gebruikt om cement luchtdicht en vooral vochtvrij op te slaan bedankt voor jullie service volgende keer zeker weer bij jullie bestellen en de mond op mond reclame komt ook goed

Joeri fabel (17-10-2016) FullFullFullEmptyEmpty Kwalitatief goede ton. Ik ben bij het bestellen uitgegaan van de opgegeven hoeveelheid voer die in de ton zou kunnen.

Ik krijg er niet eens een 15 kg zak royal canin in en blijf dus met een open zak over totdat het laatste deel erin past, dat is waardeloos en niet wat ik voor ogen had

Reactie Voertonnen.nl
Beste Joeri,
Vreemd volgens de meeste reviews past het er makkelijk in en ook ons eigen hondenvoer gaat er met gemak in. Wellicht hele grove brokken of zit de zak er nog om? In ieder geval bedankt voor de ervaring!

Frans van Tongeren (10-10-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering, voertonnen waren netjes verpakt.
De tonnen zijn zeer geschikt om voer in te bewaren.

Carla de With. (05-10-2016) FullFullFullFullFull Ik ben echt hartstikke blij met de ton. Hij kwam de volgende dag al of de dag erna ik weet het niet meer presies. Maar in ieder geval razend snel. Ik heb hem gekocht om mijn voorraad havermeel in te bewaren voor mijn haverbrood dat ik elke dag bak. Ik heb er 22 kilo in kunnen bergen. Wel behoorlijk aangedrukt dat wel. Ik vindt de kwaliteit echt ook boven verwachting. Van mij krijgen jullie een dikke 10.
Groetjes Carla de With.

Michel (30-09-2016) FullFullFullFullFull Prima levering door Transmission, we gebruiken de voerton voor medicijnen voor de paarden. Sluit goed af!
Zeer tevreden!

Sanders (25-09-2016) FullFullFullFullEmpty Ton is goed aangekomen, word gebruikt voor hondenbrokken en er gaat ruim 15 kilo van in, heb hem nog niet helemaal gevult gehad maar schat dat er ongeveer een goede 19 kilo van inkan. De deksel is ook makkelijk en sluit goed af, en de hond kan er ook niet inkomen wat natuurlijk het belangrijkste is. En heel snel en netjes volgens planning gelevert

Jgr (24-09-2016) FullFullFullFullFull De ton is snel en goed geleverd. Degelijke kwaliteit. Goed afsluitbaar. Wij doen er hondenbrokken in. Ruim genoeg voor 15 kg.

Petra (14-09-2016) FullFullFullFullFull Prima ton voor hondenbrokken. Snel en soepel geleverd. Aanrader.

dorie (12-09-2016) FullFullFullFullFull Ze zijn goed aangekomen ze worden gebruik voor voer voor duiven

Poot (29-08-2016) FullFullFullFullFull Voertonnen in goede orde ontvangen. Gebruik deze voer visvoer. Circa 25 kg.

Griet van Hilst (28-08-2016) FullFullFullFullFull Snel en netjes geleverd,prima kwalitijd
Zeker een aan rader
Mooie Voerton voor de brokken
Blij mee

Anl (26-08-2016) FullFullFullFullFull Besteld voor het bewaren van hondenbrokken. Prima ton, snel en in goede staat ontvangen.

Hanny Hageman (23-08-2016) FullFullFullFullFull Twee zwarte tonnen besteld om het kattenvoer luchtdicht te bewaren. Het bevalt heel goed!
Snelle levering, prima prijs, echt een aanrader.
Als ze in andere kleuren geleverd kunnen worden, zijn ze ook ideaal om speelgoed in op te bergen.

Albert (05-08-2016) FullFullFullFullFull Leuk dat jullie die aftersale doen.
De voerton is perfect ontvangen en op de juiste dag en tijd.
Het geeft een goed gevoel dat jullie dit checken en zal bij derde jullie zeker aanbevelen als professioneel.

Janssen (30-07-2016) FullFullFullFullFull Voerton prima ontvangen.
Erg fijn om het hondenvoer in te bewaren.

Boris Timmers (29-07-2016) FullFullFullFullFull Op het afgesproken tijdstip bezorgd, precies wat we zochten. Goede kwaliteit.

D. De Wit (27-07-2016) FullFullFullFullFull 7 tonnen gekocht voor diervoerder.
Snelle levering, goede kwaliteit.
Scherpe prijzen.

Van elst (20-07-2016) FullFullFullFullFull Hallo, wij gebruiken deze ton voor de hondenbrokken. Erg fijn in gebruik, waterdicht dus kan mooi buiten staan. Super kwaliteit, erg blij mee. Bedankt

Ron (19-07-2016) FullFullFullFullFull Prima levering. Keurige stevige ton.
Is vijverfilter van gemaakt.

R.janssen (18-07-2016) FullFullFullFullFull Hallo jordy, ik gebruik de tonnen om visvoer in te bewaren. Mooie degelijke tonnen. Ben erg tevreden..en snelle levering.

Gerto vissers (16-07-2016) FullFullFullFullFull Prima product. Goede levering. Honden brokken blijven goed vers

van Herk (16-07-2016) FullFullFullFullEmpty Regeling volgens afspraak.
Ton ziet er goed uit en is prima afsluitbaar.
Hierdoor geen voerlucht (hondenbrokken)!
Kortom we zijn er blij mee!

Ciska (05-07-2016) FullFullFullFullFull Super snelle en nette levering
Goede maat en kwaliteit
Brok van me hond ruikt lekkerder dan toen het de zak kwam

Luijbregts (24-06-2016) FullFullFullFullEmpty Ik heb ze besteld en ze waren super snel in huis. nu kunnen we het papegaaienvoer lang bewaren. Ik vind ze ideaal

Leo Vahl (21-06-2016) FullFullFullFullFull Goede kwaliteit, en snel geleverd.
Dik tevreden en een aanrader voor wie een ton zoekt

Bertram (12-06-2016) FullFullFullFullFull Prima afsluitbare voedselveilige ton. Ik bewaar er mijn mouten in voor brouwen van bier.

Harry (10-06-2016) FullFullFullFullFull Stevige ton,
gebruik hem voor een vijverfilterconstructie.

Desiree (07-06-2016) FullFullFullFullEmpty super die tonnen, heel degelijk, mijn man kende ze al. prima levering. blij dat ze er zijn eindelijk alles keurig opbergen. alleen jammer van die dubbele deksel is soms onhandig.

Jan Jacobs (06-06-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering en goede kwaliteit, ben er zeer tevreden over.

Charlotte (02-06-2016) FullFullFullFullFull Geweldige tonnen. Wij gebruiken ze voor het waterdichte vervoer van kleding, lunch et cetera tijdens kanotochten.
Snel geleverd en mooie kleur!

Desiree (29-05-2016) FullFullFullFullEmpty Prima voerton voor kippenvoer, kleur is wat lichter dan gedacht.

E. Smit (21-05-2016) FullFullFullFullEmpty Prima voerton, past 20kg kippenvoer in.
Alleen is de kleur niet zo groen zoals op het plaatje maar meer zwartachtig/donkergroen.

Piet Oerlemans (20-05-2016) FullFullFullFullFull We zijn erg tevreden met de snelle levering en de service.
Hartelijk bedankt: Groeten Piet

Arien Huiberts (20-05-2016) FullFullFullFullFull ik heb de voertonnen ontvangen , en ben er blij mee.
Ik had mais in een zak staan in de schuur , maar dat wisten ook de muizen.
Nu kan ik alles in de ton doen en gebruiken als ik ga vissen.
Ik gebruik de tonnen ook voor tijgernoten, tarwe, en kekererwten.
Dus ideaal voor sportvisser , blijft vers en muisproef.
Groeten , Arien Huiberts. Grootebroek.

Jansen (12-05-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering en top ton voor honden voedsel..RvL

henk jan (05-05-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering ging bijna mis maar zeker goed opgelost

Lia (28-04-2016) FullFullFullFullFull Goede en snelle levering voor een leuke prijs

Kreyns (25-04-2016) FullFullFullFullEmpty De tonnen zijn van uitstekende kwaliteit en werden stipt op het afgesproken tijdstip geleverd.
Ik kan deze firma aanbevelen.

Pieter (24-04-2016) FullFullFullFullFull Prima ton van uitstekende kwaliteit.
Ik gebruik hem voor de opslag van de reserve gasfles op de boot. De ton staat vast op het zwemplateau en de 6 kg gasfles (Primagas) past hier precies in. Aan de zijkant - onder en boven - twee gaten geboord voor verluchting. De ton nog even in de kleur van de boot verven en dan ziet alles er verzorgd uit.

Brecht de Vries (18-04-2016) FullFullFullFullEmpty Voerton snel ontvangen. Ik gebruik het om een fontijnpomp in te herbergen. Hij staat in de garage en de fontijn komt uit in de muur. Goed waterdicht, geen ellende in de garage.

Fred Houtzager (13-04-2016) FullFullFullFullFull Voerton prima ontvangen. Gebruik het voor opslag van bbq houtskool.

Barry (04-04-2016) FullFullFullFullFull 2 tonnen heel snel geleverd, ik gebruik ze voor het hondeneten. Het zijn zeer degelijk tonnen ook.
Ik kan voertonnen.nl zeker aanraden

Vergunst (31-03-2016) FullFullFullFullEmpty Binnen een dag geleverd. Past precies 20 kilo paardenbiks, muesli en slobber in. Even wennen aan het dubbele deksel.

Hein.Otten (25-03-2016) FullFullFullFullFull zeer goed en degelijk snelle levering en goedkoop ik gebruik hem voor kanarie voor zakken zijn 20 kg past goed erin
Groetjes hein

M. Colasse (24-03-2016) FullFullFullFullFull Ruime keuze, handig bestellen en een vlotte correcte levering.
Wij hebben de 40ltr voerton besteld voor de hondenbrokken.

M Croese (20-03-2016) FullFullFullFullFull Was snel geleverd en goede kwaliteit gebruik het voor mijn hondenbrokken blijven goed vers.

Jeroen (15-03-2016) FullFullFullFullEmpty Ben zeer tevreden met deze ton.
Goede prijs/kwaliteitverhouding naar mijn mening.
Voor divers gebruik geschikt, ook als transport- en zitton.

Beije (14-03-2016) FullFullFullFullFull Helemaal TOP

Eric (11-03-2016) FullFullFullEmptyEmpty Snel geleverd en precies op afgesproken tijd; nu in gebruik voor kippenvoer

Evelien (09-03-2016) FullFullFullFullFull Goede kwaliteit,snelle service!
Ton van 40 liter voor voorraad van geperste hondenbrok met zak en al,de kleine van 17 liter hebben wij ernaast voor dagelijks gebruik.

jos (08-03-2016) FullFullFullFullEmpty snelle e goede levering.

tjad (29-02-2016) FullFullFullFullFull zeer goede snelle levering, maar ook de ton is toppie , kan er goed 20 kilo kattenvoer in kwijt, sterk materiaal en de deksel is ook goed en stevig

Willem klijn (22-02-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering gebruik ze om duivenvoer in te doen gaat precies een baal in van 25 kg. Supertonnen

Henk Snoeijs (21-02-2016) FullFullFullFullFull Heel vlug geleverd, wordt gebruikt om strooizout in te bewaren.

Roy (19-02-2016) FullFullFullFullEmpty Super snel geleverd

Judith (16-02-2016) FullFullFullFullEmpty Prima ton, snel geleverd.

Ellen (15-02-2016) FullFullFullFullFull Snel geleverd blij met mn voerton kortom aanrader!

Snel geleverd, prima kwaliteit (13-02-2016) FullFullFullFullFull De voertonnen worden hier gebruikt als 'opslag' voor kattengrit en kattenvoer. Zo blijft het droog en de katten krabben de zakken niet meer kapot. Opgeruimd staat netjes :-)

KnagersNatuurlijk (12-02-2016) FullFullFullFullFull Super levering weer. Actiepakket met 3 van deze tonnen besteld, weren net zo goed als de andere voertonnen van deze shop. Perfect voor de start van mijn bedrijf!

Margriet Verburg (29-01-2016) FullFullFullFullFull De voerton is snel geleverd en van een prima kwaliteit. Sluit super goed. Ik gebruik het voor hondenvoer. Er past makkelijk een zak van 12 kg in, maar twee gaat niet lukken. Dat is voor ons geen probleem, maar omdat er staat tot 25 kg had ik dat wel verwacht. Indien nodig zou ik zo weer hier bestellen.

Christian (24-01-2016) FullFullFullFullEmpty Snelle levering. Mooie voerton!

Peter (06-01-2016) FullFullFullFullFull Mooie tonnen, ik ga ze gebruiken voor kippenvoer.
Gaat als het goed is een zak van 25 kg in één ton van 40 liter.
1 dm3 kippenvoer weegt 800 gram. 25/0.8=31.25 liter

A.Hof (04-01-2016) FullFullFullFullFull 1 ton besteld, super snel geleverd. We gebruiken 'm voor de kolen van onze BIg Green Egg! In de zak, in de schuur werden deze vochtig. Nu staat de ton in de tuin en zijn de kooltjes droog! De ton misstaat, met zijn zwarte kleur niet! Super dus. Het schepje medium, is wel wat aan de kleine kant (twijfel of het de juiste maat is) maar dit mag de pret niet drukken. Bedankt voor de service. Wij hebben andere vrienden al enthousiast gemaakt voor dit idee!

Gerda (01-01-2016) FullFullFullFullFull De tonnen zijn goed en snel geleverd. Wij gebruiken ze voor valkparkiet voer .cava voer en grit en eigeel

weijer (29-12-2015) FullFullFullFullFull de voertonnen zijn snel geleverd.ze zijn super en waren goed ingepakt.ik ben er blij mee.super bedankt

An Overhein (21-12-2015) FullFullFullFullFull De bestelde voerton wordt gebruikt om hondenvoer in te bewaren. De levering is snel en vlot verlopen. Ben tevreden.

l (18-12-2015) FullFullFullFullFull goede service
snelle levering
idee: ook vierkante tonnen/bakken zodat het makkelijk op te bergen is binnenshuis.

janssen (17-12-2015) FullFullFullFullFull dit is de tweede ton die ik bestel. Helemaal top voor mijn 15kg zak hondenvoer, alles past er perfect in

Fam. Onderwater (11-12-2015) FullFullFullFullEmpty Netjes zoals het hoort afspraak nagekomen en snel in huis. Fijne service!

hester (04-12-2015) FullFullFullFullFull Binnen 24 uur bezorgd. Keurig ingepakt.
Ik gebruik de tonnen voor opslag kippenvoer en kattenbakkorrels.
Prima!

Mark (01-12-2015) FullFullFullFullFull Bestelde tonnen zijn super. Degelijk en precies wat ik zocht.

Familie Bos (30-11-2015) FullFullFullFullFull 1 voerton van 40 liter besteld voor het opbergen/ bewaren van hondenbrokken. De voerton was snel geleverd. We zijn erg tevreden!

Jacqueline (30-11-2015) FullFullFullFullFull 2 tonnen van 40 liter besteld voor het bewaren van hondenbrokken. Zeer snel geleverd en van goede kwaliteit.
Ben heel tevreden.

Arno van de Laar (02-11-2015) FullFullFullFullFull Snel geleverd en goede kwaliteit.
Ik wil deze ton gaan gebruiken tussen mijn stofzuiger en houtbewerkingsmachines door er een cycloon er op te plaatsen en zo het zaagsel en stof in de ton op te vangen in plaats van de dure stofzuigerzakken.

Annemieke kok (01-11-2015) FullFullFullEmptyEmpty Drie tonnen besteld en deze zijn snel en netjes geleverd. Helaas klopt jullie omschrijving bij deze ton niet. Helaas past de zak puppiebrokjes van 18 kg niet in 1 ton terwijl in de omschrijving staat dat dit wel moet kunnen.
Ik hou nog een ruime hoeveelheid over wat er niet bij kan, dus daarover wel teleurgesteld. Helaas moet ik dus een extra ton gebruiken voor deze brokjes terwijl deze voor wat anders besteld was. Hebben jullie nog een oplossing?

Steemers & de Winkel (23-10-2015) FullFullFullFullFull Goed afgewikkeld, ik ben met een proef bezig een straal ton te maken en deze tonnen zijn super water dicht

Arjan (12-10-2015) FullFullFullFullFull Mooie ton die snel geleverd werd: maandagmiddag besteld en dinsdagochtend al in huis. Onze oude ton was hoger en smaller, dus die waaide bij harde wind om. Deze staat goed stabiel. Handig die grote opening aan de bovenkant. Zo kan de zak kippenvoer er netjes in geleegd worden.

Cindy (02-10-2015) FullFullFullFullFull Donderdagavond laat besteld, maandag in huis.
Snel geleverd, mooie ton voor het konijnenvoer!

Bert Geerings (30-09-2015) FullFullFullEmptyEmpty De bestelde ton snel ontvangen. Volgens de omschrijving zou er tot 25 kg brokken in moeten passen. Ik heb zelf altijd een verpakking van 20 kg. Deze past er helaas niet in, jammer!

Nijboer (28-09-2015) FullFullFullFullEmpty Snel geleverd en gekregen wat ik hoopte. Ik gebruik ze om mijn pellets voorraad droog te bewaren.

Adindum (27-09-2015) FullFullFullFullEmpty Snel geleverd en ziet er kwalitatief goed uit. De inhoud (40 liter) is alleen helaas te weinig voor een zak hondenvoer.

R (14-09-2015) FullFullFullEmptyEmpty Op zich tevreden, alleen was het deksel iets kapot toen ik hem uit de verpakking haalde. Er is een stukje plastic af. Misschien kunnen jullie nog iets voor mij betekenen.

Yvette (14-09-2015) FullFullFullFullEmpty Snelle levering en prima kwaliteit.

henk (12-09-2015) FullFullFullFullFull voerton bevalt prima.snelle afwikkeling ben er blij mee

Bea (12-09-2015) FullFullFullFullFull Blij met de verwijzing naar uw webshop.
- Goed advies gekregen.
- Ton bevalt prima!

sil (11-09-2015) FullFullFullFullEmpty Goede tonnen. Ik ben er erg blij mee.

nicholas meersman (08-09-2015) FullFullFullFullFull super goed ontvangen snelle levering en vlotte afhandeling

Stefan (03-09-2015) FullFullFullFullFull Alles in orde, mooi op tijd.
Ik gebruik ze voor vogeleten;zaden,korrels,granen en ook voor hondenbrokken.

Grt Stefan

Leo (01-09-2015) FullFullFullFullFull Super ton, goede prijs en snel geleverd (goed verpakt ook).
Ton bevalt prima, we gaan er meer bestellen bij voertonnen.nl !

Desiree (28-08-2015) FullFullFullFullEmpty Ik gebruik de ton voor het voer voor de katten. Het voer blijft lekker vers en er kan heel veel in. De ton sluit goed af.

Annet (28-08-2015) FullFullFullFullFull Afgelopen week 2 voertonnen besteld voor de legkorrel en het graan voor de kippen. Super snel geleverd, ze bevallen prima!

Robert (26-08-2015) FullFullFullFullFull Prima ton, precies wat ik verwacht had. Ik gebruik het voor hondenvoer.

Arie (14-08-2015) FullFullFullFullFull Mooie robuuste ton met een goede afsluiting. Snel geleverd

Diana (06-08-2015) FullFullFullFullEmpty Snelle levering en prima tonnen om mijn kattenvoer en vogelvoer in te bewaren

vero (03-08-2015) FullFullEmptyEmptyEmpty De tonnen zien er goed uit en de levering was snel, alleen de produkt info misleidend. Ik wilde de ton voor 18 kg hondenvoer gebruiken omdat het in beschrijving staat dat dit moet kunnen. Nu blijkt dat er nog geen 14 kg voer in past, wat dan dus wel een teleurstelling is. Ik heb ze nu teruggestuurd voor meer dan 13 euro retourkosten (om ze tegen 60 liter te ruilen) dus ben benieuwd.

Reactie Voertonnen.nl;
Vervelend dat er geen 14 kg in de voerton gaat. Het moeten echt grote brokken zijn, normaal gaat er met gemak 18 kg hondenvoer in, zie ook andere ervaringen!
Waarschijnlijk heeft de medewerker van de pakketdienst zich vergist, 2 voertonnen kunnen in 1 pakket en dan betaald u maximaal € 5,95 / € 6,95.

Nick (29-07-2015) FullFullFullFullFull Voor de 2e maal een voerton van 40 liter besteld.
Wederom snel geleverd zonder beschadigen, de site is overzichtelijk en de prijzen zijn laag.
Als ik weer tonnen nodig heb weet ik het juiste adres!

Stichting egelopvang Dikke Prik (26-07-2015) FullFullFullFullFull ja de ton is in goede orde ontvangen, werkt prima!
Met vriendelijke groet,

Barend en Marleen

E.Vahlkamp (24-07-2015) FullFullFullFullFull Levering was mooi op tijd ben tevreden. Ik gebruik de tonnen voor kippenvoer in op teslaan.

Jolanda (13-07-2015) FullFullFullFullEmpty Snel ontvangen,mooie stevige ton voor het bewaren van het hondenvoer

ton pothof (30-06-2015) FullFullFullFullFull Mijn bestelling is prima aangekomen
en netjes en snel gelevert prima

Conny (23-06-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering. Keurig volgens afspraak!

Guy (22-06-2015) FullFullFullFullFull Ik wil bij deze toch wel de bijzonder goede service benadrukken. Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vraag of de ton geschikt was om bloem en meelsoorten in op te slaan.Toen ik dan de bestelling plaatste bleek die niet de juiste te zijn en werd ik gecontacteerd met de vraag of ik nog wou veranderen. Het teveel betaalde geld werd netjes terug gestort. Wat een bijzondere service!
Ondertussen zijn de tonnen geleverd en ze voldoen dan ook prima.

Arne (18-06-2015) FullFullFullFullFull Snel geleverd, goede kwaliteit, handige opslag voor honden/kattenvoer.

Gül (14-06-2015) FullFullFullFullEmpty Levering = prima
40liter ton in gebruik genomen voor honden eten en tevreden!

Bart (02-06-2015) FullFullFullFullFull Prima tonnen, snel geleverd. Ik ga ze gebruiken voor een zelfgemaakte roterende composter

Bertrand (27-05-2015) FullFullFullFullFull Snel geleverd, gebruik het om mout op te slaan.

Blondé (24-05-2015) FullFullFullFullFull Heel tevreden. Is precies wat wij graag wilden hebben voor het voer van onze hond. Snelle levertijd

bvklaveren (24-05-2015) FullFullFullFullFull ik kan niet anders zeggen boven verwachting

a.haring (21-05-2015) FullFullFullFullFull De ton gebruik ik voor visvoer ik maak het visvoer zelf en kan zo een seizoen visvoer maken en droog bewaren. De ton werd snel geleverd zonder problemen. Zeer tevreden.

M.Verkuyl (18-05-2015) FullFullFullFullFull Kreeg de tonnen mooi op tijd geleverd,
Ik gebruik ze voor regentonnen en zijn daar zeer geschikt voor ......

kevin (18-05-2015) FullFullFullFullFull Ik heb de 40 liter ton besteld om hennep in te bewaren voor het karper vissen de ton is van goeden kwaliteit en de levering was snel dus ik ben tevreden

ine (13-05-2015) FullFullFullFullFull Bestelling kwam heel snel, daags nadat ik de bestelling had geplaatst. Prima kwaliteit van de ton. Ik gebruik hem voor de kattenvoer brokken, die ik per 15 kg zakken koop.
Ik had nog nooit van voertonnen.nl gehoord en ben al jaren op zoek geweest naar een dergelijke ton. Nu blij dat ik hem heb gevonden.

wilo (05-05-2015) FullFullFullFullFull Een zeer vlugge en vlotte levering.. De tonnen zijn subliem. Ze worden gebruikt voor hondevoeding. We zijn heel tevreden, ook prima prijs. Duim omhoog..

Martijn (04-05-2015) FullFullFullFullFull Keurig geleverd, stevige en goed afsluitbare tonnen. Ik bewaar er mijn voer in (mais, tijgernoten, hennep) voor het karpervissen. Aanrader!!

Willem (03-05-2015) FullFullFullFullFull Alles perfect volgens afspraak , ik doe er mijn hondenvoer in

Sander Rutgers (29-04-2015) FullFullFullFullFull De voertonnen waren de volgende dag al bij ons, en bevallen uitstekend!

Dirry (04-04-2015) FullFullFullFullFull Super snel en keurig geleverd. Mooie stevige tonnen die we gebruiken voor paarden en hondenvoer.

Lara (01-04-2015) FullFullFullFullFull Super snelle levering. Super ton. We gebruiken om stro en hennepvezels in op te slaan zodat de muizen er niet bij kunnen. Ideaal!

Kool (27-03-2015) FullFullFullFullFull Super snelle levering, goede kwaliteit, de suiker voor de suikerspinnen zit nu luchtdicht en hygiënisch verpakt! Al met al zeer tevreden over deze webwinkel! Verzendkosten vind ik altijd wel aan de hoge kant, maar dat is bij veel webwinkels, dus niet specifiek kritiek op deze!

Vito (22-03-2015) FullFullFullFullFull Ik heb van twee 40 l tonnen een biologisch filter gemaakt voor me aquarium. De tonnen zijn sterk en sluiten goed waterdicht af, ondanks dat er druk op staat. Top

Jonny Slechten (13-03-2015) FullFullFullFullFull Voldoet volledig aan de verwachtingen. Onmiddellijk in gebruik genomen. Mijn visvoer voor de koi is nu veilig opgeslagen. Als ik nog iets nodig heb, weet ik waar ik terecht kan. Leveringen in België blijken ook super snel te gaan.

Visscher (28-02-2015) FullFullFullFullFull Prima levering. Goede communicatie over levering. Ik ga de ton gebruiken voor opslag van blikken etenswaren in kruipruimte. (Noodransoen)

R.A. van H (24-02-2015) FullFullFullFullFull Snelle keuze 40l snel bezorgt.
waardering van 5 sterren

1 ster voor de bezorger. Deze man houd van een peukie roken. Dat was aan alles te ruiken!! erg smerig

J-B uit Maastricht (20-02-2015) FullFullFullFullFull De ton 40 ltr vorige week besteld en na afspraak ( ivm Carnaval ) gisteren geleverd super service's en zal zeker jullie Naam door geven aan mijn vrienden en bekende voor als ze iets nodig hebben

Cindy (17-02-2015) FullFullFullFullFull Prima ton,snelle levering.gebruik hem voor kattenvoer.

william (29-01-2015) FullFullFullFullFull super ik gebruik hem voor gereedschap in te doen voor in de asbest sanering

Hovens (25-01-2015) FullFullFullFullFull Mooie tonnen en snel geleverd!
Wij gebruiken ze om het kippenvoer en strooisel waterdicht en ongediertevrij in te bewaren. Buiten, naast het kippenhok. Door de 'natuurlijke' kleur vallen ze niet zo op, dat is fijn.

Barry (20-01-2015) FullFullFullFullFull Prima ton voor hondenvoer. Snelle levering en telefonisch advies. Ik ben een tevreden klant !

frank (10-01-2015) FullFullFullFullEmpty Optijd en keurig afgeleverd.
Voerton wordt gebruikt voor hondenvoer.
Makkelijk te openen en te sluiten.
prima kwaliteit/prijsverhouding

G (06-01-2015) FullFullFullFullFull Ondanks de feestdagen toch snel geleverd.
Kwaliteit en prijs verhouding heel netjes.
Ik gebruik deze tonnen om voer voor mijn vogels in te doen.
Zal zeker in de nabije toekomst meer bij jullie bestellen.

Jos. K. uit Roermond (31-12-2014) FullFullFullFullFull 40 liter voertonnen op 31-12-2014 ontvangen. Prima tonnen. Tonnen worden gebruikt voor strooizout / kunstmest en dierenvoer.

F.C. (31-12-2014) FullFullFullFullFull Hele goeie kwaliteit!
Snelle levering en goede service, wij zijn zeer tevreden

Sabine Rietze (29-12-2014) FullFullFullFullFull supersnelle levering. Top kwaliteit! Sluiten heel goed, ik gebruik hen voor paardenvoer.

bram (27-12-2014) FullFullFullFullEmpty Goede service netjes zo als het hoort

Ricardo (17-12-2014) FullFullFullFullFull Een 40 literton besteld voor mijn vogelvoer. Er ging met gemak 20 kg in en kon zelfs nog meer bij. Een prima ton voor een betaalbare prijs. Goed af te sluiten

J.B. (14-12-2014) FullFullFullFullFull geweldig,
zelfs toen ik foutief had besteld, toch nog snel de order aangepast.
Wij zijn 100% tevreden. Een zeer snelle levering.
Een compliment waard.

Bea vd Groep (11-12-2014) FullFullFullFullEmpty Prima levering
Ik gebruik mijn ton voor broodmix voor het zelf bakken van brood

Harry van den Heuvel (30-11-2014) FullFullFullFullFull snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs.
Wij gebruiken de tonnen voor: kattenvoer, kattengrit en vogelvoer.

Wilco (18-11-2014) FullFullFullFullFull We gebruiken de ton voor ganzenvoer, hij doet het prima

frunt peeldijk handel (15-11-2014) FullFullFullFullFull snelle service netjes verpakt kan niet beter bedankt

Dennis (11-11-2014) FullFullFullFullEmpty Ton voor hondenvoer gekocht door problemen met vorige ton's houdbaarheidsniveau.

Tot nu toe zeer tevreden met de ton, goede kwaliteit plus degelijke aflevering

Gebruiker (26-10-2014) FullFullFullFullFull Snel geleverd, goed kwaliteit, zeer tevreden en zeker aan te raden.

Ronald (09-10-2014) FullFullFullFullFull Goede voerton van 40 liter. Snel geleverd. Echte aanrader.

Jeroen (06-10-2014) FullFullFullFullFull De bestelling is snel en goed aangekomen.
Wij gaan de vaten gebruiken voor het opslaan van osmosewater voor een zee aquarium

Mark (26-09-2014) FullFullFullFullEmpty Snel geleverd, ben der blij mee!

Wim (23-09-2014) FullFullFullFullFull Begonnen met starterspakket. Al een tweede levering besteld om mijn tuinprodukten in de winter op te slaan. Momenteel leveringsprobleempje 40 ltr tonnen, maar ik word op de hoogte gehouden, dus prima! Voor mij is de groene kleur perfect (gevuld met voer in tuin naast kippen en konijnen storen ze niet). De 60 liter ton heb ik deels ingegraven, valt hij mooi weg. De grote vulopening is ideaal, ik kan er de voer- zout- of kalkzak in zijn geheel of zelfs 2 op voorraad inzetten zonder ze te openen. Tonnen draaiden wat stroef open, maar met een beetje siliconenspray is dat zo opgelost!!
Prijs kwaliteit verhouding Prima!! Succes met je bedrijf!!

Wim (07-09-2014) FullFullFullFullFull Gebruik deze voor het hondevoer.
Snelle levering kwam gelijk met het voer van Zooplus.

Michel (06-09-2014) FullFullFullFullFull Mooie voertonnen en snelle service.
2x 40 liter tonnen aangeschaft voor 20kg hennep en 25kg tijgernoten.
Het was krap,maar met wat schudden ging het precies.
Bedankt!

jan mors (30-08-2014) FullFullFullFullFull voor mijn honden voer prima kwaliteit snelle levering

Ray Jonker (20-08-2014) FullFullFullFullFull Ik heb een voerton van 40 liter besteld om mijn duivenvoer in te bewaren. De volgende dag reeds in huis. Prima kwaliteit! Zeer tevreden.

Duncan Smit (17-08-2014) FullFullFullFullFull Super van kwaliteit.
Ik gebruik ze om mijn boilies in te bewaren. zo gebruik ik 1 voerton ipv 4 emmers.

Joery (16-08-2014) FullFullFullFullFull De tonnen zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ze worden gebruikt vogelvoer.

R.Verduijn (10-08-2014) FullFullFullFullEmpty Goede snelle levering,
Ik gebruik mijn tonnen voor konijnen voer,
Kippen voer en geitenkorrel

Fred (03-08-2014) FullFullFullFullFull Snel geleverd en ik gebruik de ton voor visvoer.

Norman (31-07-2014) FullFullFullFullFull Goeie kwaliteit en snelle levering

ingrid Tent (02-07-2014) FullFullFullFullFull Supersnelle levering van de tonnen voor het voer van mijn kippen, geiten en paarden. Dank!

schapendonk (22-06-2014) FullFullFullFullFull prima geleverd en snel bedankt.

m (20-06-2014) FullFullFullFullFull Super snel geleverd, en super kwaliteit.

Type de code over