Top

42 liter Voerton

22% Korting
  • 42 liter Voerton
FullFullFullFullFull
(4.8 / 11 Reviews)
€ 60,00
46,95
38,80 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 42 liter
Plastic vaten met handvaten en hoge kwaliteit schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 24% korting 4 stuks of meer voor  € 45,95 per stuk 
Nu 27% korting 8 stuks of meer voor  € 43,95 per stuk 
Nu 37% korting  40 stuks of meer voor  € 38,50 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel met handgreep + handvaten
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt
 Geschikt voor 18 - 25 kg
 22% tot 37% goedkoper dan concurrenten

42 liter voertonnen zijn geschikt voor 18 tot maximaal 25 kg, afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld vogelzaad wilt gaan opslaan zal er ongeveer 25 kg in de 42 liter vaten passen, kattenvoer is grover qua structuur waardoor u ongeveer 18 kg in de ton kwijt kunt. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. Zeer hoge kwaliteit voertonnen, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit één gedeelte, deksel heeft een handgreep, rubberen afdichtring aanwezig
Het vat is van dik en stevig kunststof en heeft handvaten, door de witte kleur wel sneller smerig
Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% vloeistofdicht moet worden afgesloten
Het vat is makkelijk te verplaatsen door het handgreep aan de deksel en de handvaten aan het vat
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar door een uitgekiende bodem constructie
Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 42 liter
Hoogte 418 mm
Diameter 410 mm
Vulopening 282 mm
Kleur deksel Rood
Kleur vat Wit
Materiaal HDPE
Gewicht 2393 gr
Keurmerk 1H2/X51/S UN

De 42 liter voertonnen hebben dikke wanden en uitstekende deksel waardoor deze multifunctioneel te gebruiken zijn. De 42 liter vaten hebben een rode schroefdeksel welke bestaan uit één gedeelte en voorzien van rubberen afdichtring. Aan de deksel zit een handgreep waardoor deze makkelijk is aan te draaien, wanneer deze 100% lucht en waterdicht moet worden afgesloten moet deze wel goed strak worden aangedraaid. Het plastic vat zelf is wit van kleur waardoor extra geschikt voor levensmiddelen. Door de witte kleur is makkelijk te zien of het vat goed gereinigd is nadat deze in contact is geweest met voeding en of andere stoffen. Door de uitgekiende bodem constructie zijn de kunststof vaten goed stapelbaar welke zorgen voor extra opslag gemak. De 42 liter voertonnen zijn voorzien van alle keurmerken waardoor geschikt voor particulieren en bedrijven. In het bijzonder zijn de 42 liter vaten geschikt voor levensmiddelen en farmaceutische producten.

De witte 42 liter voertonnen zijn voor bijna elke toepassing te gebruiken. Door particulieren worden de vaten vaak gebruikt voor opslag van levensmiddelen waaronder rijst, meel, zout en diverse specerijen. Natuurlijk zijn de voertonnen ook geschikt voor alle type diervoedingen, van kattenvoer tot aan vogelzaad. Door de handvaten is het een model die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Gaat u op reis met een tent en of camper? Dan mag dit product niet in uw uitrusting ontbreken. Bedrijven slaan in de meeste gevallen diverse grondstoffen op, doordat de plastic vaten 100% luchtdicht af te sluiten zijn ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleding van werknemers die werkzaam zijn in de asbest industrie. In de farmaceutische industrie worden de vaten gebruikt voor opslag van medicijnen of gebruikte spuiten die vervolgens veilig vernietigd moeten worden.

Offerte aanvragen


1 of meer € 46,95
4 of meer € 45,95
8 of meer € 43,95
40 of meer € 38,50


Reviews (11)
FullFullFullFullFull (4.8 / 11 Reviews)

Anja Greven (21-02-2018) FullFullFullFullFull Deze voerton besteld voor het bewaren van kattenbrokken . Ben er superblij mee . Was heel snel geleverd . Heel stevig maar vooral de brokken blijven vers .

Annemarie Jongerius (13-02-2018) FullFullFullFullFull Onze voerton is goed aangekomen. Fijne ton. Sluit goed af. Ik doe er nu de puppy brokjes in van onze hond. De zak voer van 20 kg was al aangebroken toen ik hem erin deed, maar ik denk dat er al gauw 18 kg in kan.

M. Griffith (13-01-2018) FullFullFullFullFull De tonnen zijn goed aangekomen. Deze worden gebruikt voor de opslag van amandelen waar 12,5 kg ruim in kan!

Feikje Postma (22-12-2017) FullFullFullFullFull De ton was keurig verpakt en goed ontvangen.
Ik gebruik hem voor kattenbrokken zodat ik nu een grotere verpakking kan aanschaffen. En hij sluit perfect.

Johan Beirinckx (10-07-2017) FullFullFullFullFull De voerton is heel goed en zonder kleerscheuren aan gekomen .
De kwaliteit is uitstekend en zeer handig en gebruiksvriendelijk , ze past perfect in mijn kano en is reeds al gebruikt tijdens 3 van onze vaartochten .
De ton wordt vooral gebruikt om kleding en voedingswaren te stockeren alsook gsm enz..., ze kan zeker 24kg aan ...
De manier van verzending en service bij aflevering is zeer ok alsook de leveringstermijn.

thanks voor de snelle levering en service

Mark (13-06-2017) FullFullFullFullEmpty Er was wat miscommunicatie over de levertijd en de aangekondigde e-mail voor levering kwam niet. Uiteindelijk is de ton na twee dagen geleverd en ben ik dik tevreden over de kwaliteit. Ik gebruik hem om mijn natte duikspullen in mee te nemen.

Anoniem (30-05-2017) FullFullFullFullFull heb de ton perfect ontvangen , ga het gebruiken voor mijn karperaas tijgernoten enz...

Anoniem (24-03-2017) FullFullFullFullEmpty De voerton is zonder problemen aangekomen en via de vervoerder binnen de aangekondigde tijd afgeleverd

Nico (02-03-2017) FullFullFullFullFull Voerton is keurig op tijd aangekomen, in Schiedam.
Wij gebruiken de ton voor de kattenbakkorrels.

Vercauteren Danny - Brecht in Belgiƫ. (25-12-2016) FullFullFullFullFull Levering is perfect gelopen en het produkt is wat wij ervan verwachte.
Wij gebruiken ze voor hondenbrokken en er gaat ongveer 16 kg aan medium brokken in.

Helma Sturm (06-12-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering (in Zeeland). Ik gebruik de ton voor voer van mijn paard (pulpbrokken). Een zak van 20 kg past er met gemak in. Sluit heel goed af, zo kan er geen ongedierte erbij.