Top

50 liter Voerton

27% Korting
  • 50 liter Voerton
  • 50 liter Voerton
  • 50 liter Voerton
FullFullFullFullFull
(4.9 / 20 Reviews)
€ 30,00
21,95
18,14 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 50 liter
Plastic vaten met handvaten en tweedelige schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 37% korting 4 stuks of meer voor  € 19,00 per stuk 
Nu 42% korting 32 stuks of meer voor  € 17,50 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 20 - 30 kg
 29% tot 42% korting

De 50 liter voerton is geschikt voor 20 tot maximaal 30 kg afhankelijk van het volume. Indien u meel wilt opslaan zal er maximaal 30 kg kunnen worden opgeslagen. Wilt u iets lucht en waterdicht verpakken en is de structuur wat grover zoals bijvoorbeeld het geval is bij paardenbrokken, dan zal er ongeveer 20 kg kunnen worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om altijd een maat groter te bestellen. De kwaliteit van de 50 liter voertonnen is uitstekend te noemen en de vaten zijn goed stapelbaar.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat is makkelijk te verplaatsen door de handvaten
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 50 liter
Hoogte 500 mm
Diameter 400 mm
Vulopening 300 mm
Kleur deksel Oranje
Kleur vat Blauw
Materiaal HDPE
Gewicht 2600 gr
Keurmerk Voeding geschikt

De 50 liter voertonnen zijn met name geschikt voor voedingsmiddelen, diervoeding en andere niet chemische producten die lucht en waterdicht moeten worden opgeslagen. De deksel bestaat uit een tweedelig systeem, een drukdeksel met rubberen afdichtring waar u de schroefdeksel overheen schroeft. Op deze manier sluit de ton altijd goed af zonder dat u de schroefdeksel heel strak hoeft aan te draaien. Een eventueel nadeel is dat u hierbij een dubbele handeling moet uitvoeren welke overigens goed te doen is. Indien u de drukdeksel op de voerton plaatst valt deze eenvoudig op zijn plaats als u deze in het midden aanduwt. Doordat de schroefdeksel en de bodem op elkaar zijn afgestemd zijn de kunststof vaten goed stapelbaar. De 50 liter voerton is voorzien van een voedingsmiddelen keurmerk, deze is zichtbaar op het vat aanwezig.

Door met name het voedingsmiddelen keurmerk en de tweedelige deksel constructie zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Voertonnen.nl levert deze plastic vaten met name aan viswinkels, restaurants, bakkers, bedrijven die actief zijn in de watersport en asbestbedrijven. Particulieren schaffen de 50 liter vaten aan voor eigen gebruik om onder andere hondenvoer, kattenvoer, meel, rijst en dergelijke producten op te slaan. Doordat de vaten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kan Voertonnen.nl u een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

Offerte aanvragen

De 50 liter voerton komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 200 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Daarnaast heeft u de optie op de 50 liter vaten met of zonder handvaten uit te voeren. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


1 of meer € 21,95
4 of meer € 19,00
32 of meer € 17,50


Reviews (20)
FullFullFullFullFull (4.9 / 20 Reviews)

Elly (16-07-2017) FullFullFullFullFull Perfecte ton!
Ik bewaar er 25 kg opfokvoer in voor m'n hennetjes. En dan heb ik nog genoeg ruimte over. Sluit erg goed af door de dubbele ring. Zo kunnen ongewenste gasten zoals ongedierte muizen en ratten er niet bij. Aan te bevelen voor een ieder die grote hoeveelheden voer moet opslaan. Vlotte levering! Hij staat buiten,..nu bekijken of dat bevalt en hoe lang hij mee gaat.

Filip vw (28-04-2017) FullFullFullFullFull Stevige, stapelbare en perfect afsluitbare tonnen die ik gebruik voor het opslaan van kip- en geitevoer. Er kan gemakkelijk 30kg in. Ongewenste knaagdieren kunnen niet meer met het voer gaan lopen. Zal er in de toekomst zeker nog bestellen. Levering zoals afgesproken.

Alwin ter Schure (26-03-2017) FullFullFullFullFull Prima voerton, ik heb er kippenvoer in een zak van 20 kg past er makkelijk in.
De ton sluit goed af, ben er blij mee een echte aanrader snelle levering.

ton (23-03-2017) FullFullFullFullFull De tonnen op precies de afgesproken dag en tijdstip ontvangen. De tonnen worden gebruikt om dextrose in te bewaren en er gaat exact 25 kg in een ton. Zo weten we zeker dat er geen mieren of ander ongediete bij kan en dat het droog blijft. Voor de service zeker een aanrader.

natasja (16-03-2017) FullFullFullFullFull Tonnen goed ontvangen. Ik gebruik ze om het voer van de kippen en varkens in te bewaren. Ze sluiten goed af, zodat de varkens er in ieder geval niet bijkunnen

fred (14-03-2017) FullFullFullFullFull Ik heb de voerton ontvangen en gebruik deze om twintig kilo hennep in te bewaren. Dit is voor mijn hobby karpervissen. Hennep is namelijk een aas dat veelvuldig wordt gebruikt en ik kan mbv de voerton de hennep langdurig opslaan. De kwaliteit en levering zijn meer dan uitstekend.
Dank daarvoor..

Robby (22-02-2017) FullFullFullFullFull Goed ontvangen, ik gebruik ze voor hondenvoer, kan met gemak 1 zak van 15 kg brokken in, goede service, deze firma is een aanrader

peeters (21-01-2017) FullFullFullFullFull prima staat ontvangen deels voor vogeleten in te bewaren kan precies 25kg in 5

Ronald (18-01-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering en prima product

Frederik De Veylder (03-01-2017) FullFullFullFullFull Net wat ik nodig had! Zak van 15kg royal canin kan er met gemak in! De plastic lucht moest er eerst even uit maar eens wat ontlucht en met sopje uitgewassen, onmiddellijk klaar voor gebruik! Hartelijk dank, fier op mijn voederton 😊

Van der Wal (29-12-2016) FullFullFullFullEmpty Stevige kunstof voertonnen met dubbele sluiting in deksel. Handvatten zijn heel praktisch.

Pieter (21-12-2016) FullFullFullFullFull voedertonnen goed aangekomen en op de afgesproken tijd. Tonnen worden gebruikt voor kippen -en konijnenvoer. Tonnen zijn uiterst geschikt voor 20kg zakken. Ik ben blij ik deze 50l tonnen en niet een maat kleinere ton heb genomen.

Valkenburg (08-11-2016) FullFullFullFullFull Prima voerton. Gebruik deze voor 25 kg kippenvoer. Is een blauwe ton met oranje
tweedelig deksel van 50 ltr

M. vd Meer (31-10-2016) FullFullFullFullFull Super ton! Ik bewaar mijn paardenmuesli (25kg) in deze ton. De deksel sluit goed en is toch makkelijk te openen.
De bestelling en levering was perfect. Een door mij gemaakte fout bij de bestelling was na een telefoontje meteen hersteld.

- (17-10-2016) FullFullFullFullFull Nette en vlotte levering; kwalitatief mooie ton !

V S (11-10-2016) FullFullFullFullFull Vlotte service, goed product, prima prijs.

Toos Alsemgeest (05-10-2016) FullFullFullFullEmpty Prima voerton voor een goede prijs. Een hele zak hondvoer past erin en hij kan goed afgesloten worden

Kim Booltink (02-09-2016) FullFullFullFullFull Wauw, wat een super fijne ton. Nooit geweten dat ik zo enthousiast kan zijn over voertonnen 😀. Stevig, sluit perfect af met de dubbele deksel. Super service. Snel weer een bestellen. Al helemaal voor die prijs!!

Willy van Houte (30-08-2016) FullFullFullFullFull Heel goede ton. Ik gebruik hem voor voer van de hond en er kan genoeg in. Zak van 12 kilo past er in en dan is er nog wat over. Dus als het bijna op is gewoon weer aanvullen met nieuwe zak. Opgeruimd en geen ongedierte die er bij kan. De dubbele handeling van de deksel vind ik prettig omdat ik zeker weet dat die nu goed dicht zit en het niet heel erg zwaar gaat. Snelle en goede levering. Ik ben dik tevreden en raad dit product zeker aan.

A. (25-08-2016) FullFullFullFullFull Prima tonnen. Wel behoorlijke ´plastic´lucht. Maar na luchten en schoonmaken, is dat er snel uit.
Ik bewaar er meel in. Een zak van 25 kg. meel past hier prima in.
Nu kijken hoe het in gebruik bevalt.
Een aanrader!