Top
50 liter Voerton nestbaar
29% Korting
  • 50 liter voerton nestbaar
rating 5
(5 / 3 Reviews)
€ 70,00
49,95
41,28 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 50 liter
Nestbare vaten met handvaten en hoge kwaliteit schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 32% korting 3 stuks of meer voor  € 47,50 per stuk 
Nu 35% korting 6 stuks of meer voor  € 45,95 per stuk 
Nu 40% korting  56 stuks of meer voor  € 41,75 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën keurmerk
 Geschikt voor 20 - 30 kg
 29% tot 40% goedkoper dan concurrenten

50 liter voertonnen zijn geschikt voor 20 tot maximaal 30 kg, afhankelijk van de structuur van hetgeen u op wilt slaan. Indien u bijvoorbeeld rijst wil opslaan zal er ongeveer 30 kg in de 50 liter vaten passen, iets wat grover is qua structuur zoals hondenbrokken zal meer ruimte innemen waardoor u ongeveer 20 kg kunt opslaan. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om altijd een maat groter te bestellen. Zeer hoge kwaliteit voertonnen, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën. Daarnaast zijn deze plastic vaten nestbaar waardoor u transportkosten kunt besparen indien u deze leeg moet vervoeren.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, rubberen afdichtring aanwezig
Het vat is van dik en stevig kunststof en heeft handvaten, door de witte kleur wel sneller smerig
Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% vloeistofdicht moet worden afgesloten
Het vat is makkelijk te verplaatsen door de handvaten
De kunststof vaten zijn nestbaar te stapelen, bespaart ruimte
Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 50 liter
Hoogte 660 mm
Diameter 374 mm
Vulopening 326 mm
Kleur deksel Blauw
Kleur vat Wit
Materiaal HDPE
Gewicht 2660 gr
Keurmerk 1H2/XYZ65/S UN

De 50 liter voertonnen zijn geschikt voor diverse mogelijkheden. De deksel bestaat uit één gedeelte met rubberen afdichtring en is 100% vloeistof dicht af te sluiten, wel goed strak aandraaien. Het zijn nestbare vaten welke in elkaar te stapelen zijn indien leeg, dit kan u ruimte besparen voor of na gebruik. De vaten zelf zijn van goede dikke kwaliteit en wit van kleur, welke voordelen en nadelen heeft. Een wit vat wordt aan de buitenzijde sneller smerig wat een nadeel is, wel extra geschikt indien u met voedingsmiddelen of farmaceutische producten werkt omdat u vuil aan de binnenzijde sneller opmerkt en op het oog beter kunt reinigen. De 50 liter voertonnen zijn voorzien van alle keurmerken waardoor geschikt voor particulieren en bedrijven. De 50 liter vaten zijn in het bijzonder geschikt voor levensmiddelen en farmaceutische producten.

50 liter vaten zijn multifunctioneel inzetbaar, bescherm uw waardevolle producten tegen vocht , manipulatie en vervuiling. Zorg ervoor dat uw gevaarlijke stoffen veilig op hun bestemming aankomen. Dit model wordt voornamelijk door bedrijven gebruikt voor het afvullen van diverse grondstoffen en of chemische producten. Particulieren gebruiken de nestbare vaten voor diervoeding, voedingsmiddelen, strooizout en andere toepassingen. Door de smalle onderkant en wat bredere vulopening is het een ideaal vaatje om mee te nemen in een camper. 

Offerte aanvragen


Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Sanel (27-03-2020) rating 5 Gb

I. de Boer (27-10-2019) rating 5 Hele goed stevige kwaliteit gaat bij mij een zak van 12 kilo hondenvoer met gemak in, ruimte over, geweldige schroefdeksel die je stevig vast kan draaien, handvaten perfect zodat de ton makkelijk te verplaatsen/tillen is. Heb deze voerton aangeschaft, de tweede in mijn geval, om een zak voer op voorraad te bewaren en een voor in gebruik. Bestellen bij voertonnen.nl verloopt uitstekend de levering snel en keurig verpakt, geen enkel minpunt te bedenken, zal ook zeker weer bestellen bij dit bedrijf.

Marlies Kersten (27-05-2019) rating 5 Goede kwaliteit, fijne schroefdeksel. Ik kan er ongeveer 18 kilo voer in kwijt. Ik had meer verwacht, maar dat zal wel aan de grote en vorm van de hondenbrokken liggen. Het belangrijkste vind ik dat er van buitenaf geen ongedierte bij de brokken kunnen. 18 kilo is toch een flinke voorraad.
Een aanrader

Type de code over