Top
55 liter Voerton zwart
29% Korting
  • 55 liter voertonnen zwart
rating 5
(5 / 10 Reviews)
€ 77,50
54,95
45,41 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Zwarte Voerton - 55 liter
Zwarte kunststof vaten met schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 31% korting 3 stuks of meer voor  € 53,50 per stuk 
Nu 36% korting 6 stuks of meer voor  € 49,95 per stuk 
Nu 40% korting  32 stuks of meer voor  € 46,25 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Extra UV licht beschermend!
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt, extra UV veilig
 29% tot 40% goedkoper dan concurrenten
 Geschikt voor 22 - 32 kg

De zwarte 55 liter voertonnen zijn geschikt voor 22 tot maximaal 32 kg, afhankelijk van het volume. Het maakt een groot verschil of gemalen specerijen wilt opslaan (32kg) of iets wat grover van structuur is als paardenvoer, goed voor circa 22 kg. Bij twijfel altijd een voerton groter bestellen. De vaten zijn van een uitstekende kwaliteit en speciaal geschikt voor voedingsmiddelen, diervoeding en chemicaliën. Als extra keurmerk zijn de vaten extra UV bestendig van 200 tot 400 NM UV barrier. 

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, rubberen afdichtring aanwezig, geen handgreep
Het vat is van dik en stevig kunststof, kan tegen een stootje
Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% moet worden afgesloten
Het vat is makkelijk te verplaatsen door het handvaten
Deze zwarte kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 55 liter
Hoogte 495 mm
Diameter 410 mm
Vulopening 354 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Zwart
Materiaal HDPE
Gewicht 2902 gr
Keurmerk 1H2/X69/S UN

55 liter voertonnen met een enkele schroefdeksel inclusief rubberen afdichtring zijn goed af te sluiten, speciaal gefabriceerd voor farmaceutische producten, chemische specialiteiten en voedingsingrediënten. Vermijd de afbraak van de inhoud door UV-licht. Bescherm uw waardevolle producten tegen vocht , manipulatie en vervuiling. Zorg ervoor dat uw gevaarlijke stoffen veilig op hun bestemming aankomen. Voldoen aan de wetgeving inzake voedselveiligheid. De zwarte 55 liter vaten hebben handvaten zodat deze makkelijk kunnen worden verplaatst, ook zijn de deksel en bodem constructie op elkaar afgestemd waardoor de vaten stapelbaar zijn. Deze plastic vaten zijn geschikt voor divers gebruik door professionele bedrijven alsmede door particulieren.

Door de vele certificaten zijn de 55 liter voertonnen multifunctioneel inzetbaar voor consument en bedrijf. Of het nu gaat om opslag van diervoeding, voedingsmiddelen of voor professioneel gebruik als chemische specialiteiten met deze zwarte 55 liter vaten bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ondanks dat de schroefdeksel uit één gedeelte bestaat zijn deze vaten 100% luchtdicht af te sluiten, daardoor ook geschikt voor gebruik in de watersport op boten en kano's. In de farmaceutische industrie worden de vaten gebruikt voor opslag van medicijnen of gebruikte spuiten die vervolgens veilig vernietigd moeten worden.

Offerte aanvragen


Reviews (10)
rating 5 (5 / 10 Reviews)

Henk Hover (27-02-2020) rating 5 Inmiddels heb ik 3 van deze tonnen in gebruik. Ze bevallen prima. Ik herbruikbare ze in mijn hobbykas voor de opslag van verschillende soorten potgrond. De grond droogt niet uit en wordt niet vochtiger en is dus altijd klaar voor gebruik. Meestal heb ik in iedere tot ongeveer 40 liter zitten.

Erwin (17-11-2019) rating 5 Snelle levering, prachtige solide ton als aanvulling voor mijn green egg BBQ om ook houtskool in te bewaren.
Mooie grote opening om de houtskool uit te scheppen.
Er past precies 10 kg houtskool in.
Zeer te spreken over dit product en raad iedere gril fanaat het aan.

Marc (13-09-2019) rating 5 Zeer tevreden, super kwaliteit.

Andries (19-07-2019) rating 5 Uitstekende ton om in de zomer buiten houtskool voor de barbecue in te bewaren! Blijft prima droog, en zwarter kan hij niet worden. :-)

Margreet (17-05-2019) rating 5 N.vt.

Henk (15-05-2019) rating 5 Prima service, goed product en keurig volgens afspraak geleverd.

Jan (03-12-2018) rating 5 Bedankt voor de goede service.
Wij zijn erg tevreden van de voerton.

Hans (14-11-2018) rating 5 Mooie stevige ton. Voldoet aan de eisen. Netjes geleverd. Factuur in 1e instantie niet ontvangen maar na een mailtje nagestuurd.

Theo (17-07-2017) rating 5 Ik heb met een gatenzaag een opening in het deksel van de ton gezaagd en in de ton hangt een dompelpomp van een Gardena sproeisysteem voor kuipplanten. Met de ruim 50 liter inhoud kan ik meerdere dagen achtereen mijn balkonplanten van water voorzien. Werkt uitstekend.

Eko (16-12-2016) rating 5 Voorgaande recensies wat betreft degelijkheid hebben me doen besluiten deze voerton te bestellen. Inderdaad de voerton is soliede en heeft zoals ook al uit de uitgebreide informatie aangaf een grote opening.
Ik gebruik de ton niet waarvoor die bedoelt is maar heb de bodem er uitgezaagd en de ton in gegraven in de grond waarbij de deksel nog net boven het maaiveld is gebleven. Zodat deze als afsluitbare man-schacht in de grond kan dienen om bij een regenfilter te kunnen komen die zich ongeveer een halve meter onder de grond bevind. Stevigheid en de goed afsluitbare grote opening waren belangrijk en deze voldoet daar prima aan.

De bestelling en levering ging vlot.

Type de code over