Top
6 liter Voerton zwart
25% Korting
  • 15 liter voertonnen zwart
  • 26 liter vaten verzegelen
rating 5
(4.9 / 16 Reviews)
€ 20,00
14,95
12,36 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Zwarte Voerton - 6 liter
Zwarte kunststof vaten van hoge kwaliteit met schroefdeksel


Aanbieding:
Nu 30% korting 5 stuks of meer voor  € 13,95 per stuk 
Nu 34% korting 10 stuks of meer voor  € 13,25 per stuk 
Nu 39% korting  240 stuks of meer voor  € 12,25 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Levensmiddelen keurmerk
 Extra UV licht beschermend!
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel met handgreep
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt
 25% tot 39% goedkoper dan concurrenten
 Geschikt voor 2 - 3,5 kg of 6 liter

Zwarte 6 liter voertonnen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 3,5 kg voer of levensmiddelen, afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld poeders wilt gaan opslaan zal hier ongeveer 3,5 kg inpassen, kattenvoer is grover qua structuur waardoor u ongeveer 3,5 kg in de ton kwijt kunt. Bij twijfel altijd een voerton groter bestellen. Zeer hoge kwaliteit vaten, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, wel een handgreep, geen handvat, rubberen afdichtring aanwezig
Het vat is van dik en stevig kunststof, kan tegen een stootje
Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% moet worden afgesloten
Handgreep aan de deksel, tevens is het mogelijk om deze te verzegelen
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 6 liter
Hoogte 263 mm
Diameter 198 mm
Vulopening 137 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Zwart
Materiaal HDPE
Gewicht 420 gr
Keurmerk 1H2/X20/S UN

De 6 liter vaten zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze voor elke toepassing te gebruiken zijn. De kunststof vaten hebben een zwarte schroefdeksel die bestaat uit één gedeelte, aan de binnenzijde zit een rubberen afdichtring. Doordat er aan de deksel een handgreep zit is het makkelijk dicht te draaien, tevens is er de mogelijkheid om het vat te verzegelen en of te labelen. Door de handgreep in de deksel is het kunststof vat makkelijk te verplaatsen. Indien de goederen 100% water en luchtdicht afgesloten moeten worden dient de deksel goed strak aangedraaid te worden. Het vat zelf is zwart van kleur en heeft dikke wanden waardoor de inhoud altijd goed wordt beschermd. Door een uitgekiende bodem en deksel constructie zijn de plastic vaten goed stapelbaar dit is extra handig als u er meer dan één wilt bestellen. Deze zwarte vaten zijn voorzien van alle keurmerken en geschikt voor consumenten en bedrijven. In het bijzonder zijn deze 6 liter vaten geschikt voor levensmiddelen, farmaceutische producten en chemicaliën. Deze vaten zijn in het bijzonder geschikt voor producten die moeten worden beschermd tegen UV straling.

De zwarte 6 liter vaten zijn multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor vele doeleinden. Consumenten gebruiken ze in de meeste gevallen voor diervoeding zoals bijvoorbeeld kattenvoer, levensmiddelen als rijst en meel of om kunstmest korrels op te slaan. Restaurants slaan vaak diverse specierijen op, om de vaten met inhoud uit elkaar te houden worden deze vaak voorzien van labels en of stickers, zo kunt u in één opslag zien wat er in het plastic vat wordt opgeslagen. Omdat ze waterdicht kunnen worden afgesloten is het een ideaal vaatje om te gebruiken in de watersport als waterkluis, in het bijzonder op boten en in kano's. Tijdens het afsluiten blijft er lucht achter in het vat waardoor ze blijven drijven, sla daarom uw waardevolle spullen op in een voerton zodat wanneer u onverwacht ter water raakt uw waardevolle spullen niet verloren gaan. In de farmaceutische industrie worden de vaten gebruikt voor opslag van medicijnen of gebruikte spuiten die vervolgens veilig vernietigd moeten worden.

Offerte aanvragen


Reviews (16)
rating 5 (4.9 / 16 Reviews)

Rob (25-12-2019) rating 5 Voertonnen zijn goed aangekomen in Haarlem. Ik heb diverse maten in antraciet of zwart en gebruik ze in de volkstuin om zaaigrond, potgrond, tuinaarde en compost in te bewaren dat is beter dan al die halfopen zakken. De 6 liter variant is gevuld met een mix van soorten om thuis voor te kunnen zaaien en er perspotjes mee te maken.

Lysander (24-12-2019) rating 5 Prima voerton en snelle levering. Ik heb een grote van 35 liter in de schuur staan en deze van 6 liter in huis voor de hondenbrokken. Past samen ongeveer 20 kilo broken in.

wendy megens (11-12-2019) rating 5 De wit rode voerton vervangen voor een mooie zwarte om de kattenbrokken in te bewaren. Nu kan hij mooi naast de krabpaal blijven staan en past hij gewoon bij de rest van het interieuršŸ˜‰

Luc Depoorter (05-12-2019) rating 5 Betrouwbare leverancier. Professioneel.

Tamara (27-11-2019) rating 5 Ik gebruik deze tonnen (2) om fruit en groente afval in te bewaren. En om wormenvoer in te bewaren voor mijn wormenemmers
Handig stapelbaar, sluiten goed en zien er strak uit

Jeroen Brus (27-11-2019) rating 5 Ik heb de kleinste voerton gekocht. Ik wil hiermee gebrande koffiebonen transporteren naar klanten. Dit bevalt tot nu toe prima.

Edwin (10-07-2019) rating 4 Perfecte ton!

Jacques (06-05-2019) rating 5 Ik heb de 6 liter voertonnen besteld om deze te gaan gebruiken (na enkele kleine aanpassingen) voor inname van consumptiemunten tijdens evenementen in de horeca.

Eerder heb ik de 60 liter versie bij u besteld voor het bewaren van het hondenvoer. Prima materiaal en waterdicht! Correcte en snelle levering. Ook altijd keurige nazorg omtrent de levering.

Pelle (03-04-2019) rating 4 Snelle levering. Goede kwaliteit. Sluit goed af. Gebruik deze 6 liter ton als voorraad-ton voor kattenbrokjes. Er past ongeveer 2,5 kg Whiskas junior brokjes in.

Bernadette (11-11-2018) rating 5 Ben erg blij met nijn zwarte tonnen!
Ik gebruik de 6 lit.ton als "handtas" en de 15 lit. voor eten/drinken in mijn canadese Canoe.
Jammer dat er niet meer keus is in zwart..veel hoger dan 30 cm. mogen ze n.l. niet zijn.

Mathijs (13-08-2018) rating 5 Snel geleverd, prima kwaliteit, erg tevreden!

Pruim (21-06-2018) rating 5 prima, de kleine waterdicht wordt gebruikt om spullen droog te houden als we van land richting de boot zwemmen.

de grote wordt gebruikt voor hondenbrokken.

Willem Jan (08-05-2018) rating 5 Ideale vaatjes voor mijn partikels tijdens de vissessie. Gebruik ze ook voor het laten slijmen van mijn tijgernoten. Kan ze elke visser aanraden.

peter vierwind (15-02-2018) rating 5 Ja de voer ton is goed aangekomen en zijn erg tevreden over de kwaliteit .

Marcel (13-02-2018) rating 5 Perfecte opbergplaats voor mijn Noorse gezouten vis die op deze manier droog en vers blijft.Doordat het ook absoluut geen licht doorlaat is er haast geen betere opberg plek hiervoor te vinden.

Suus (18-01-2018) rating 5 Mooi product! Ik gebruik het voor de hondenbrokken. Zo blijven ze vers en droog en ik ruik ze niet. Bovendien ziet de voerton er mooi uit!

Type de code over