Top
60 liter Voerton
Populair ! 26% Korting
  • 60 liter voerton
  • Kunststof vaten 60 liter
  • 60 liter voerton met schroefdeksel
  • 60 liter vaten
  • 60 liter vaten met handvaten
rating 5
(4.8 / 354 Reviews)
€ 35,00
25,95
21,45 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 60 liter
Kunststof vaten met schroefdeksel en handvaten


Aanbieding: 
NU met 34% korting 4 stuks of meer voor  € 23,25 per stuk 
NU met 37% korting 24 stuks of meer voor  € 21,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Voedingsmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 20 - 35 kg
 26% tot 37% korting

Een 60 liter voerton is geschikt voor 20 tot maximaal 35 kg, afhankelijk van het volume. Dit wil zeggen dat als u iets wil opslaan met een grove structuur zoals bijvoorbeeld paardenbrokken of hondenvoer er ongeveer 20 kg kan worden opgeslagen. Iets wat fijner is qua structuur zoals bijvoorbeeld meel, vogelzaad of visvoer neemt minder ruimte in, er zal ongeveer 35 kg in de 60 liter vaten passen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. De kwaliteit van 60 liter vaten is uitstekend te noemen, die tweedelige deksel zorgt ervoor dat producten 100% lucht en waterdicht bewaart kunnen blijven. Producten blijven langer vers en houdbaar en het voedingsmiddelen keurmerk is duidelijk op de kunststof vaten aanwezig, geschikt voor particulieren en professionals. 

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft handvaten, geen extra handgreep aan de deksel
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 60 liter
Hoogte 610 mm
Diameter 400 mm
Vulopening 300 mm
Kleur deksel Oranje
Kleur vat Wit
Materiaal HDPE
Gewicht 2900 gr
Keurmerk Voeding geschikt

Wat zeggen klanten over dit product?
Hans;
'' Ik heb 8 tonnen besteld, ze zijn echter in twee keer afgeleverd. Allebei de keren 4 tonnen.De tonnen worden gebruikt voor de opslag van meel voor consumptie (b.v. om brood mee te bakken) dat we op onze korenmolen malen ''.

Reijnders;
'' We hebben de 8x 60 liter voertonnen in goede orde ontvangen. De tonnen sluiten heel goed af door de zachte ring aan de binnenkant en de extra kunststof draairing aan de buitenkant. We zijn er erg tevreden mee ''.
Meer klant ervaringen vindt u onderaan de pagina.

60 liter voertonnen zijn gemakkelijk 100% lucht en waterdicht af te sluiten met een klik en schroefsysteem. De prijs / kwaliteit is uitstekend te noemen, door de hoge kwaliteit zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Bent u het ook zat dat ongedierte uw voer aanvreet? Zijn uw producten verpakt in zakken en worden deze regelmatig vochtig? Schaf dan nu kunststof vaten aan en schep de inhoud zo uit de ton. Door de extra stevige handvaten aan de zijkant van het vat kunt u deze makkelijk verplaatsen. De 60 liter vaten kunt u gemakkelijk openen en sluiten, leg de drukdeksel op de voerton en duw deze in het midden aan waardoor deze in de ton valt en vacuüm trekt, vervolgens de schroefdeksel aandraaien. Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar. Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden. De 60 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

De 60 liter vaten worden vaak omgebouwd tot vijverfilter of aangesloten op een machine om producten af te voeren door middel van een afzuigslang, denk hierbij aan zaagsel, olie en water. Daarnaast zijn de kunststof vaten zeer geschikt voor levensmiddelen, diervoeding en chemische producten. Ook kunnen kleren en waardevolle spullen veilig worden opgeslagen, dit kan handig zijn in de watersport of als u er op uit trekt met een camper. 

Offerte aanvragen

De 60 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 250 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Daarnaast heeft u de optie op de 60 liter vaten met of zonder handvaten uit te voeren. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


Reviews (354)
rating 5 (4.8 / 354 Reviews)

rating 5 Duidelijke webshop, snelle en goede levering in Boxmeer. We gebruiken deze goed afgesloten voerton om hondenbrokken te mengen en te bewaren. 2 zakken van 10 kilo per zak passen erin.

rating 5 Tijdige levering, stevige ton en handig in gebruik.

rating 5 Snel in huis, goede voertonnen van prima zware kwaliteit en sluiten goed en gemakkelijk af, handig zijn de handvatten om te stapelen ik gebruik de tonnen voor bewaren van visvoer en granen/ zaden.

rating 5 Top levering en meer dan verwachte uitstekende kwaliteit voertonnen. Ik heb de 60 liter voertonnen perfect en de volgende dag geleverd gekregen. Ik gebruik ze voor kippenvoer. Ideaal!

rating 5 Om meer meel in huis te hebben zochten we een groter vat omdat ons andere vat in beslag is genomen voor zaad voor de vogels. In dit vat bergen we nu 25 kilo meel. Dat past ruim een het blijft door het sluitsysteen ook goed vers en lang houdbaar.

rating 5 Ik gebruik ze voor kippeneten en kuikenmeel.Heel praktisch,stevig, duurzaam.Een absolute aanrader!!! Van het kuikenmeel gaat er ongeveer 35-40 kilo in een ton.

rating 5 Prima ton.goede kwaliteit, snel geleverd

rating 5 Tonnen snel geleverd. Gebruiken ze voor kippenvoer. Er gaan met gemak 2 zakken van 20 kg in.

rating 5 Bestelling goed aangekomen. Wordt in de werkplaats om absorptiekorrels in te vervoeren.

rating 5 Eindelijk een Fijne voerton voor de honden brok, 60 lt inhoud, ik krijg er met gemak twee zakken van 20kg in kwijt!
Snelle levering! En een goede prijs

rating 5 Wat een geweldig ding....2x 10 kg kattenbrokken passen e probleemloos in EN blijven hard. Onze dames genieten tot en met het laatste brokje...

rating 5 ik had 10 voertonnen van 60 liter besteld die zeer snel en goed ontvangen zijn. Het zijn mooie sterke tonnen. Ze waren goed ingepakt (beschermd voor vervoer).
Ik gebruik ze om duivenvoer in op te slaan. Er kunnen twee zakken van 20 kg voer in terecht hetgeen interessant is. Ik gebruik alleen het deksel in het midden op de ton, niet het schroefdeksel omdat ik dit iets minder praktisch vind maar verder ben ik heel tevreden.

rating 5 De voerton is goed en tijdig afgeleverd aan de voordeur. Momenteel is ze in gebruik in mijn tuinhuis om kippenvoer in te bewaren zonder ongedierte aan te trekken. Ik heb er ongeveer 18 kilogram fijne korrels in gegoten en ze was ongeveer halfvol.

rating 5 Fijne bierton kunnen twee zakken vissenvoer van 10 kilo in
We zitten in zeer tevreden

rating 5 Mooie, stevige en goed sluitende ton. Zal worden verbouwd tot cycloon stof- en spanen afscheider in de afzuiging van mijn hobby timmerwerkplaats.

rating 5 Prima tonnen.
Ik gebruik ze voor zeep en kattenvoer

rating 5 heb een voederton voor mijn hobby pla korrels 3d printing er kan 50 kg pla in dus perfekt

rating 5 Ik ben zeer tevreden, zowel met het telefonisch gesprek als met de vlotte en snelle levering. Het product wordt gebruikt op de volkstuin voor het opslaan van diverse spullen.

rating 4 Zoals verwacht heb ik ook gekregen,, alles ging super goed en makkelijk,, super tevreden met mijn bestelling, mvg tot volgende keer

rating 5 zeer fijne en goede voertonnen heb er nu extra bijbesteld omdat ze zeer goed bevallen en van goede kwaliteit zijn

rating 5 Ik had een ton nodig om mijn visvoer goed te kunnen bewaren
via googel ben ik bij jullie terecht gekomen .
De levering ging snel en goed en de kwaliteit van de ton een word perfect.
Jullie komen de afspraken goed naar bedankt daar voor.

rating 5 Ik heb twee tonnen aangeschaft voor de dierenvoedselbank die ik beheer en ik vaak aangebroken voer binnenkrijg. De tonnen waren snel hier, zijn handig in gebruik. In 1 ton zit 28 kilo kattenvoer en er kan nog zeker 8 kilo bij. Mochten wij groter worden, komen er zeker meer van deze tonnen.

rating 5 Snelle levering en prima voertonnen, alweer de tweede bestelling

rating 5 Snelle levering, de voerton is voor regenwateropslag. Ik zocht een stevige goed afsluitbare ton, deze voldoet perfect .Hij is de grond ingegaan.

rating 5 We hebben twee voertonnen besteld en ze waren er na een paar dagen. We kunnen er ongeveer 30kg hondenvoer in kwijt. Ze zijn van stevig materiaal en we zijn blij dat ze handvaten hebben. Een volgende keer zou ik liever een ton bestellen met een deksel wat uit één stuk bestaat.

rating 5 Snelle levering. Tonnen sluiten goed af voor graan voor de kippen.

rating 5 Ton is goed aangekomen in Den Hoorn. Ik gebruik het voor de opslag van reverse osmose water. Prima kwaliteit.

rating 5 Ben hartstikke tevreden met de 60 liter voerton het voldoet aan alle verwachtingen. ..gebruik het voor de hondenvoer. Ook zeer tevreden over de snelle levering!!!

rating 5 Snelle levering en degelijk product. Ik gebruik hem om aasvissen in leven te houden.

rating 5 De ton was razendsnel geleverd en goed verpakt. Ik heb een 60 kg ton besteld en gebruik hem voor hondenvoer. Er kunnen 2 zakken van 15 kg droge brokken in en de dubbele sluiting is meer dan genoeg. Gebruik nu alleen de drukdop omdat de ton in de garage staat en er geen vocht of ongedierte bij kan. Ben erg content en zal bij nieuwe aankopen zeker weer kijken bij voertonnen.nl ! Bedankt !

rating 5 Ik gebruik de 60 liter voerton om zeewater op te slaan voor mijn aquarium en deze tonnen zijn foodgrade, dus geen ongewenste stoffen.

rating 5 De voertonnen zijn goed aangekomen in Wateringen.
Wij gebruiken ze om ons hondenvoer en houten snippers voor de papegaaien in te bewaren.
De tonnen bevallen ons prima.

rating 5 Ideale ton voor visvoer, deze kan ik makkelijk naast de vijver laten staan waardoor het voeren gemakkelijker is. De ton is zeer degelijk en waterdicht door de deksel met schroefring!

rating 5 De 60 liter voerton, is perfect voor 20 kg paarden muesli. Er kan zelfs nog meer in. Snelle levering, en fijne deksel.

rating 4 Snelle levering, deze ton is groter dan ik dacht. Een zak van 15 kilo geperste hondenbrokken past er makkelijk in. Er kan wel 30 kilo in denk ik.

rating 5 Mooie stevige ton geschikt voor circa 25 of graan. Wordt gebruikt voor het bewaren van mout maar kan ook gemakkelijk worden aangepast om te dienen als vergistingsvat bij het bierbrouwen.

rating 5 Na een poosje zoeken terecht gekomen op de site van voertonnen.nl. vanaf het eerste moment plezierig en goed contact. Wij hebben er 96 besteld en hadden ze snel in huis! we gebruiken ze voornamelijk als binnenvat in een iets groter stalen vat.
wij vervoeren in dat vat voornamelijk gevaarlijke stoffen.

rating 5 Goede kwaliteit voerton en past perfect n zak kippenvoer van 25kg in

rating 5 Ik had eerst een 60 liter ton besteld voor mijn 15 Kg zakken hondevoer, in de omschrijving stond dat er ongeveer 20 Kg hondevoer past in deze ton maar dit is wel heel ruim geschat, volgens mij kan er wel het dubbele in (niet geprobeerd). Gezien de omvang van deze ton toch maar omgeruild voor een 40 liter ton welke overigens prima bevalt.

rating 5 De voertonnen en regenton zijn goed aangekomen.
Een voerton wordt gebruikt voor hondenvoer te beschermen tegen muizen.
We wonen buitenaf en ‘s winters komen de veldmuizen op zoek naar eten.
Kwaliteit van de producten is erg goed, ze voldoen zeker aan mijn verwachting.

rating 5 Tonnen zijn goed aangekomen op ons adres in Bergen op Zoom.
We gebruiken de voertonnen voor kippenvoer en voer voor ons microvarken.
We kunnen ruim 25 kg voer in deze tonnen kwijt.

rating 5 Snelle, perfecte levering. Voldoet geheel aan mijn verwachting! 3NWiW

rating 5 Snel geleverd. Prima ton. Ik gebruik hem voor het bewaren van rijst.

rating 4 Snelle service, prima ton

rating 5 Superton, snelle levering. Wij bewaren er hondenbrokken in.

rating 5 60l. voerton
Perfect ,snelle bezorging ,leuke prijs.
Bedankt

rating 4 Ideale ton voor mijn doeleinden, mooi op tijd geleverd.

rating 5 Prima 60 liter voerton van goede kwaliteit. Snelle levering. Ik bewaar er hondenbrokken in. Ben er heel blij mee.

rating 5 Ik had even snel een ton nodig. Bestellen, betalen en binnen 24 uur ontvangen. Als dat niet snel is, nou dan weet ik het niet meer.

rating 5 de tonnen zowel de eerste als de laatste 2 zijn perfect geleverd. Ik gebruik de grote als opslag houtskool de 2 60 liter als opslag koivoer. Top bedrijf ik raad het al mijn kennissen aan. Dank voor de snelle levering

rating 5 De ton is goed en netjes aangekomen.
We gebruiken de ton voor de brokken van onze berner sennen.
We hebben er nu 22.5 kilo inzitten maar er kan meer in.
We zijn er erg tevreden over!

rating 4 Fijne voerton. Zat zo in elkaar. Opening is gelukkig niet te groot zodat het ontsnapte paard niet al het voer kon op eten.

rating 5 Super service en fijne tonnen!

rating 5 Hele fijne voertonnen voor een zeer mooie prijs. Ik gebruik ze voor van alles, van hondenvoer tot paardenvoer! Ideaal!

rating 5 Ik heb een 60 liter ton met schroefdeksel besteld om om visvoer 6 m pallets in op te slaan. Ging precies 35kg in. Snel geleverd, tevreden.

rating 5 De voerton is zoals beschreven. Omdat in onze gemeente platic, papierr en groenafval afgehaald wordt en het restafval in aparte ondergrondse containers afgevoerd moet worden hebben sparen we dit op. Om hygiënische redenen zichten we naar een goed afsluitbaar container. De voerton is hier zeer geschikt voor. Snelle levering!

rating 4 Prima prijs/kwaliteit. Ik gebruik ze om mijn kippenvoer buiten in alle weer en wind kunnen te bewaren.

rating 5 Goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect om mijn 3D printer filament droog in te bewaren doormiddel van silicagel.

rating 5 Had 4 tonnen besteld om oa strooizand op te slaan voor de kunstgrasmat, de zakken gingen kapot door weersinvloeden. Vochtdicht en altijd klaar voor gebruik.
Ook een gevuld met speelzand voor de zandbak.
Het zand blijft mooi schoon zo en staat tevens opgeruimd!

rating 5 60 liter ton aangeschaft om houtskool droog te kunnen bewaren. Een zak van 15 kg gaat er makkelijk in. Prima ton, stevige kwaliteit en goede afsluiting!!

rating 5 Prima ton,snel geleverd!

rating 4 De ton was snel binnen en ideaal voor het opslaan voor het hondenvoer.

rating 5 Perfecte ton, snel geleverd. Wij gebruiken hem om hondenvoer in te doen. ( 18 kilo )

rating 5 Solide vaten en snel geleverd.

rating 5 Wij hebben 4 tonnen besteld, en binnen 24 uur waren ze al bezorgd. Goed stevig verpakt zodat het niet snel beschadigd.
Wij gebruiken de tonnen voor het voer van de kippen en schapen.
Voor de kippen hebben wij legmeel en legkorrels.
Van het meel kan er makkelijk 40 kg in en van de korrels denk wel 50kg, maar zeker meer dan 40kg.
Van de schapenkorrels is dit ook ongeveer 40kg of iets meer.

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service en het product!

rating 5 Fijne ton, gebruik deze op graan in op te slaan voor het bier brouwen! Zeer aan te bevelen!

rating 4 De voerton heb ik goed ontvangen. De ton wordt gebruikt voor de opslag van zout. Gaat prima

rating 5 Ik heb de voerton 60 l.goed ontvangen.
Deze wordt gebruikt om meel in te bewaren. Een zak meel van 25 kg gaat hier met het grootste gemak in .

rating 5 Stevige ton. Heel goede kwaliteit. Gekocht om 15 kg beukensnippers vochtvrij te bewaren. Past er precies in.

rating 5 Prima ton. Hij moest echt luchtdicht zijn want ik bewaar er
greensand in. Dit is vormzand voor metaalgieten.
Een topproduct en snel geleverd.

rating 4 Een prima ton.
Ik gebruik m om rijst te bewaren
Keurig geleverd
Kwaliteit is goed.

rating 5 Voerton netjes op de afgesproken tijd ontvangen, gebruik hem voor mijn kippenvoer. Zeer tevreden mee.

rating 5 Ton en voerschep goed aangekomen. Wordt gebruikt om mout om bier te brouwen te beschermen tegen ongedierte. Ton is hier heel geschikt voor

rating 5 Snelle doeltreffende levering. Ben blij met de 60l ton die als opslag dient voor mijn brouwmout.

rating 5 Voerton werd snel geleverd
Is van goede kwaliteit sluit goed af
Keurig verpakt
Ben er blij mee is een aanrader

rating 4 De luchtdichte voertonnen zijn echt luchtdicht. Mooi stevig, Top product!
We gebruiken deze voor hondenvoer om landurig in te bewaren.
Verbeterpuntje: niet na twee dagen maar na 1 dag bezorgen. Is dan 5e ster !

Reactie Voertonnen.nl
Het zijn geen schoenendozen wat wij versturen maar serieuze pakketten ;)

rating 5 De bij u bestelde kunststof vaatjes zijn op zaterdag, 28 april op het juiste adres afgeleverd in prima conditie en onbeschadigde verpakking.
Qua maatvoering precies wat we zochten en geschikt voor het opslaan van diverse meelproducten voor menselijke consumptie.

M.a.w. alles naar wens.

rating 5 Mooie stevige tonnen, wij gebruiken ze voor een kist geschilde aardappelen in te doen

rating 5 Snelle levering en voldoet naar verwachting.

rating 4 Groet,
2 e order zeer goed verzorgd en toegekomen ,ik maak kleine gaatjes in het deksel (verluchting) ,en gebruik de tonnen voor duivenvoeders (granen/mengeling) in te stockeren .
Pima
Stommels

rating 5 Prima ton als gistvat voor bier, doordat deze voedselveilig is en geen aansluiting heeft voor een monster kraan ( hygiënischer). Deksel gebruikt van oude gistvat. Anders moest het bijgeleverde deksel aangepast

rating 5 voertonnen goed aan gekomen, binnen 2 dagen.
Voldoen uitstekend voor het opslaan van voorverpakt bakmeel.
Circa 40 kg. per ton zeker haalbaar.
Uitstekend opslagmiddel met dubbele sluiting.

rating 5 Prima service en een duidelijke website,en een vlotte levering ,en betaling mogelijk via overschrijving(nuttig voor de Belgen)
uiterst tevreden en een tweede order zit er zeker aan te komen, ik gebruik de tonnen voor duiveneten(granen) ,waarvoor ik kleine luchtgaatjes boor in het deksel ,er gaat een 40 tal kg duivenmengeling in.

rating 5 Ton is goed geleverd en er zit een zak hondenvoer in van 18 kilo en nog is er ruimte over :) een goede aanrader

rating 5 Heel erg blij met deze tonnen! Ik doe er mijn paardenvoer in, er past met gemak een zak in van 20 kg. Keurig geleverd en handig in gebruik. Zeker aan te raden!

rating 5 Voerton besteld, te klein besteld (moeilijk inschatten). Deze terug gestuurd en netjes geld terug gehad. Ik dus een grotere besteld en deze was perfect. De levering was snel. Niets te klagen

rating 5 De ton die we besteld hadden is een paar dagen later goed aangekomen.

rating 5 Nette tonnen, goede kwaliteit en ondanks het formaat kreeg ik 4 van deze jongens binnen een dag netjes thuisbezorgd in goede schone verpakking.

rating 5 grote klasse een aanrader had ik hier eerder van geweten dan hadden we geen voertonnen aangeschaft bij de dierenwinkels maar bij voertonnen.nl .jullie hebben er weer een tevreden klant bij

rating 5 Prima verpakt en snelle levering. Wordt gebruikt voor granulaatkorrels voor het konijnenhok en voor konijnenvoer. Ben er blij mee want de tonnen zijn goed stapelbaar en nu is de inhoud veilig droog en netjes opgeborgen.

rating 5 De ton is goed overgekomen ik ben er zeer blij mee ik ga hem gebruiken om meel in te bewaren daar ik zelf mijn eigen brood bak en ik het meel per 25 kilo bestel moest ik op zoek naar iets waar ik het meel in kon bewaren en hier heb ik een hele mooie ton van 60 liter gevonden en nog voor een mooie prijs ook.
Bedankt voor zo,n mooie ton super mijn complimenten hier voor 👍👍

rating 5 de voertonnen zijn goed aangekomen. Eerst dacht ik wat zijn ze klein. Maar dat kwam waarchijnlijk door de zwarte verpakking. Ik gebruik de voertonnen voor hondenvoer. Per 3 tonnen kan ik ca 80kg hondenvoer bergen. Per stuk dus iets meer dan 23 kg

rating 5 Nette en snelle levering,Top.
Ideaal voor 20 kg hondenbrok met klik en draaideksel sluit goed af.

rating 5 Prima voerton voor het hondenvoer van onze nieuwe pup. Duidelijke website en zeer snelle levering.

rating 4 Mooie ton voor een scherpe prijs om visvoer in te bewaren. Snelle en correcte levering. Alleen ik had gedacht dat er een losse inlegdeksel bij zou zitten voor de 'schepopening' maar dat is NIET het geval, jammer, zou erg handig zijn.

Tip: Ik zou zeker zo'n inlegdeksel toevoegen.

rating 5 3 stuks besteld, prima levering, netjes verpakt. Tonnen zijn van goede kwaliteit en goed afsluitbaar.

rating 5 De 3 bestelde tonnen zijn snel geleverd en waren stevig geseald. Prima kwaliteit! We gebruiken deze tonnen voor het bewaren van speltmeel, speltbloem en roggebloem. (We bakken zelf brood en koek) We bestellen het meel en bloem in balen van 25 kg; een ton is voor 3/4 gevuld met het betreffende meel. Het is belangrijk dat het meel droog blijft, hetgeen met de tonnen dus prima lukt!

rating 5 De voertonnen zijn prima op tijd aangekomen.
Wij gebruiken ze voor het konijnenvoer en voor het hooi en de bodembedekking van het hok.
Durf niet te zeggen hoeveel kilo erin gaat.
Maar zijn zeer tevreden. Ze staan buiten en blijven goed waterdicht, ideaal!

We gaan ze ook voor de kippen aanschaffen!

rating 5 Degelijk vat en snel geleverd.

rating 5 Netjes op tijd geleverd en goed verpakt .
Deze voerton is lichtdicht en makkelijk afsluitbaar . Wij gebruiken deze voor de opslag van hondenvoer en kan zo makkelijk in schuur staan , zonder dat er ongedierte bij komt .

rating 5 super snel geleverd, en er kan genoeg voer in

rating 5 Snel en goed ontvangen. Kan bijna 40 kg vogelvoer in!

rating 5 Perfecte snelle levering, en precies de ton die ik nodig heb voor het maken van wijn. Nogmaals bedankt P van Geest. Hedel

rating 5 De bestelde voerton van 60 liter voor het bewaren van vogelvoer, bevalt heel goed. Er kan 73 kilo voer in en dat is meer dan gedacht. Het deksel met draaisluiting is makkelijk en beschermt het voer tegen vocht en muizen.
Een dag na bestelling werd de ton al geleverd. Hij is meteen in gebruik genomen en ik ben heel tevreden.

rating 4 60 liter voerton besteld, goede kwaliteit en sluiting. Voor wat betreft de levering, bij het bestellen kon ik een voorkeur aangeven, aan mijn voorkeur is geen gehoor gegeven en hier is ook niet over gecommuniceerd, wellicht een verbeterpunt ?
Zaterdag besteld, voorkeur maandag, levering dinsdag. (dus nog steeds wel snel)

Reactie Voertonnen.nl
Als u op zaterdag besteld, dan kunnen wij dat pas op maandag versturen. Daarnaast worden pakketten normaal niet op maandag geleverd, maar op Di t/m zaterdag.

rating 5 Voerton 60 liter besteld om paardenvoer in de bewaren.
Snelle levering en handige sluiting. Sluit echt goed af en toch makkelijk te openen.

rating 5 Heel tevreden over deze voertonnen! Ze werden vlot geleverd en zijn erg stevig en makkelijk. Ik gebruik ze om dierenvoeding in op te slaan en kan net 40kg graan in 1 ton krijgen.

rating 5 We zijn heel tevreden,snelle levering goed verpakt.
We gebruiken hem voor het vogelzaad ,ik heb er 25kg in gedaan kon nog wel iets meer in.
Heel tevreden!

rating 5 Uitstekend. Snel bezorgd en onmiddellijk in gebruik genomen voor honden- en kattenbrokken. Dubbel-dekselsysteem is een uitkomst vooral als je ondernemende honden hebt die graag testen hoe de voorraad er voor staat ;-)

rating 5 De voerton is prima aangekomen in Castricum
We gebruiken hem voor hondenvoer we hebben er 30 kg in gedaan en dat past makkelijk
We zijn zeer tevreden

rating 5 De 2 tonnen zijn goed aangekomen.
De grote (60L) gebruik ik voor honden voer en daar past 24kg in. De kleine ton (32L) gebruik ik voor konijnen voer en daar past 10kg.
Ik erg teverden over de tonnen en ook over de bestelling van jullie site tot de levering bij mij thuis.

rating 5 Snel bezorg, goede stevige tonnen, erg tevreden!

rating 5 Ton netjes en zeer snel geleverd
Prima

rating 5 Super tonnen! Stevig en snel geleverd! Nu in gebruik voor honden voer. Geur bestendig en degelijk materiaal!

rating 5 Goede ton om 25/30 kg kippenvoer in te bewaren, staan buiten en zijn waterdicht.

rating 4 Prima ton om het paarden voer in op te slaan. Zak van 15 kilo past er makkelijk in en door de handvatten makkelijk op en van de plank te halen.

rating 5 Helemaal top.
De voerton was al de volgende dag bij mij thuis in Driebergen-Rijsenburg.
De prijs / kwaliteit verhouding is goed. De ton voldoet aan al mijn verwachtingen en is in gebruik om hondenvoer in te bewaren.

rating 5 Prima ton. Wij gebruiken het voor kippenvoer. Past heel veel in, zit nu iets meer dan half vol met ongeveer 30 kg kippenvoer. Deksel sluit ook goed.

rating 5 prima ton, makkelijke deksel snelle levering

rating 5 Prima ton. Ik bewaar er hondenvoer in. Ideaal want alles blijft droog en vers door de (dubbele) deksel. Ik bewaar er 20 kilo in (in een ton van 60 ltr) hij zit dan net over de helft vol dus groot zat voor grote eters ;)

rating 5 De ton binnen no time bezorgd. Top, kwaliteit is top. Dus voortaan is de potaarde goed opgeborgen in een kwalitatieve ton. Jammer voor de honden, die denken dat hun brokken in de ton opgeborgen zijn.

rating 5 3 60l voertonnen besteld. Netjes via de mail op de hoogte gehouden wanneer ze geleverd werden.
Goed verpakt, en nu goed in gebruik.

rating 5 Ja producten zijn goed binnengekomen, zoals afgesproken. Super bedankt.

rating 5 De tonnen zijn goed aangekomen en bevallen prima voor het bewaren van ons kippenvoer en stro.

rating 4 We hebben 60 liter tonnen besteld en na een paar dagen ontvangen. Direct na het openen roken ze erg naar plastic. We hebben ze daarom een tijdje te luchten gezet.
We gebruiken de tonnen voor tarwemout en gerstemout. 25 kg per ton past er makkelijk in.

rating 5 Prima tonnen en snelle levering

rating 4 Bestelde voertonnen zijn correct en op tijd geleverd. Wij gebruiken de tonnen voor de ongediertevrije opslag van verschillende soorten voer in ons dierenpark.

rating 5 Ik b3n blij met de voertonnen. Ik heb er twee besteld.
De 1 gebruik ik voor voer voor de loopeenden, de ander zit voer voor alle katten.
Keurig bezorgd op de afgesproken dag,

rating 5 Amersfoort 18-5-2017, voertonnen in uitstekende staat aangekomen, wij en onze pup zijn er erg blij mee.

rating 5 Prima service, op afgesproken tijd geleverd. Gebruik de ton voor in de kano om proviand en kleding in te vervoeren zodat dit waterdicht vervoerd wordt.

rating 5 Binnen een dag geleverd. Uitstekende kwaliteit.Doe zo verder.

rating 5 Hoi beste
Ik heb de ton snelgeleverd gekregen ja en verder ken ik niet meer zeggen gewoon super zoals de producten en de service daarom blijf ik ook bij jullie bestellen

Mvg j Ijpelaar

rating 5 De voerton is netjes aangekomen heel tevreden. Plaats Brouwershaven.

rating 5 De tonnen werden snel geleverd. Ik had besteld een 40 liter ton, 2 60 liter tonnen, 4 liter ton, 5 18 liter tonnen en de voerscheppen “actie” klein, middel en groot. Alles werd netjes geleverd in 2 pakketten. Een overzichtelijke site met info per ton. Zodat je precies weet wat erin past. Zo word het een stuk gemakkelijker om de juiste ton te kiezen. Omdat een veel gemaakte fout is dat bv 4 liter 4 kg zou zijn.

rating 5 Binnen een dag geleverd. Uitstekende kwaliteit. Degelijk uitgevoerd. Bestemd voor hondenvoer. Ik schat dat er circa 50 kilo in kan.

rating 4 Twee voertonnen ontvangen, binnen 1 werkdag bezorgd. Ze zijn mooi stevig, en goed luchtdicht af te sluiten. Wij gebruiken ze voor honden- konijnenvoer. Erg praktisch.
De deksel zijn lichter oranje dan op de foto te zien is.

rating 5 Fijne ton voor mijn wit-hout pellets, die ik gebruik voor een Jora composter. Binnendeksel sluit goed af en is toch gemakkelijk open te maken.

rating 5 Vlotte verzending.
Ton als omschreven.
De verpakking had iets beter gekund, tijdens het transport was de seal gescheurd en de ton licht beschadigd. Niet heel erg maar wellicht een verbeter puntje.

rating 5 de voerton was snel in huis perfect geleverd
goede afdichting hij staat buiten ik heb hem in gebruik voor mestpiertjes
ben er blij mee

rating 5 Heb de ton goed ontvangen in Dordrecht.
Het is een hele mooie degelijke ton heb er 20 kilo cavom hondenvoer in en heb genoeg ruimte over, had ook een kleinere kunnen bestellen.
Maar dat kost je dan verzendkosten en als je een nieuwe besteld kost het je weer verzendkosten, dus ik houd deze maar.

rating 5 Via deze site met goede omschrijving 2 tonnen en 2 maatbekers besteld. De volgende dag vlgs. berichtgeving keurig geleverd.
Goede kwaliteit en helemaal tevreden met sluitdeksel om 2 st. 20 kg zakken hondenvoer vers en ongedierte vrij te houden. Een aanrader dus.

rating 5 4 voertonnen besteld. Deze zijn netjes op tijd geleverd en keurig verpakt. Tonnen voldoen aan de eisen, deksels sluiten goed af en hebben een grote inhoud (gebruik van diervoeding).

rating 5 Verschillende voertonnen gehad om hondenvoer in op te slaan, maar deze 60-liter voldoet. Handige, goed afdichtend draaideksel. Een 20kg zak hondenvoer gaat er makkelijk in.

rating 5 Snelle levering. Hele fijne voerton met goed afsluitbare deksel. Heb de ton op een klein kamertje staan en ruik het voer niet!BJ6BU

rating 5 Snelle levering, handig in gebruik. Zo blijven de hondenbrokken vers!

rating 5 De voertonnen zijn goed aangekomen en vriendelijk bedank om de defecte ton te vervangen door een nieuwe .
ik gebruik ze om mijn duiven eten in op te bergen
er kan 40 a 45 kg eten in tis te zien welk
groeten DUPONT RONNY

rating 5 De bestelling is goed is aangekomen en in Hoogezand.
De voertonnen worden gebruikt voor de vergisting van bier en de opslag van mout.

rating 5 De ton werd heel vlot geleverd. Erg geschikt voor wat ik er mee wil: giften inzamelen voor een goed doel.
EHCL3



rating 4 Een goede kwaliteit nette levering

rating 5 Mooie voertonnen voor mijn cavia voer. Snelle levering.

rating 5 Zoals afgebeeld en beschreven. Uitstekende kwaliteit, ook geschikt voor voedsel. Top!

rating 5 Snelle levering en stevig verpakt. Kwaliteit top, precies zoals we verwachtten!

rating 5 De tonnen zijn al in gebruik. Ze zijn goed bezorgd in Rosmalen.
Ik gebruik ze voor het voer van mijn paard.

Hoeveel kg er in kan weet ik niet, heb een zak erin gedaan die ik had staan . Dat past in ieder geval !

rating 5 In 1 woord top

rating 5 Ik heb op 19-01-2017 2 voertonnen ontvangen in Epe en ik ben er heel blij mee en de kwaliteit is super.

Ik ben sinds vorig jaar september begonnen met parkieten en ik heb 2 maanden geleden nog een stel er bij gekocht

en ik zat er is over na te denken om grotere voertonnen te gaan bestellen bij jullie op de site

de voertonnen van 60 liter gebruik ik voor vogelzaad en zak van 25kg en de andere voor de houtsnippers 25kg en nogmaals ik en er super blij mee.

rating 4 De voertonnen gebruik ik voor katten en hondenvoer. Twee grote zakken van 10 kg royal canin passen er makkelijk in.
Ze staan bij ons buiten. Nu het begon te vriezen was de ring vastgevroren dus moest ik de zware ton naar binnen slepen om te Laten ontdooien voordat ik hem open kon doen.
Dat was onhandig maar als ik er voortaan rekening mee houd is het geen groot probleem.
Ben er erg blij mee en vind het een hele redelijke prijs.

rating 5 60 liter tonnen besteld. De voertonnen zijn goed ingepakt afgeleverd en snel afgeleverd. De volgende dag in huis.
Ze sluiten perfect.

rating 4 Ik ben tevreden. Er gaat ruim een zak van 18kg Royal Canin Light hondenvoer in. Ik schat dat er nog wel 3 kg bij kan. De deksel bestaat uit twee delen; een afsluitend deel en een deel dat de afsluiting zekert. Dit maakt dat openen en sluiten een iets ingewikkeldere handeling is die iets meer tijd kost dan gewoon een eenvoudig deksel.

rating 5 De voerton was super snel binnen. Ik gebruik de ton om de luzerne in de bewaren en staat dus bij mij op stal. Er gaat ongeveer 14kg luzerne in. Erg fijne ton doordat hij goed afsluitbaar is.

rating 5 Stevige ton gebruik hem voor honden voor

rating 5 mooie stevige ton, ik gebruik deze voor opslag
kippenvoer

rating 5 Ik heb een voerton op woensdag besteld en vrijdag al binnen supersnel.

ik heb wel een te grote besteld, maar ben wel blij mee want nu kunnen we grote hoeveelheid rijst (zak van 20kg) makkelijk opbergen.

Ik had ook met een slagje kleiner gekund maar op het moment van bestelling koos ik toch voor een wat grotere (zekerheid dat is gaat passen)

rating 5 mooie ton voor het kippenvoer.
deksel sluit erg goed, bestaat uit 2 delen een schroef deel en een deksel met rubber afsluitrand.

rating 5 Alle drie goed aan gekomen, top al het voer nu mooi in de dichte tonnen,

rating 5 Ik heb de voerton in goede staat ontvangen en ben er erg blij mee. Sluit goed af dmv de deksel en ring. Ik gebruik het voor paardenvoer en er kan makkelijk 20 kg in.

rating 5 De bestelling is geheel volgens afspraak goed aangekomen.
Netjes verpakt en door de transporteur mooi op tijd afgeleverd
De tonnen voldoen aan onze wensen, wij gebruiken ze voor zuurkool.
Al met al zijn we tevreden!

rating 5 Tonnen vlot verkregen! In de ton van 60 lt. kan ruim 25 kg. kippengraan in. Hoogstwaarschijnlijk kan dit in de witte 42 lt. ton ook, maar deze ton kost bijna dubbel zoveel! De tonnetjes van 4 lt. gebruik ik voor kippengrit e.d..

rating 5 Voor de eerste keer een voerton besteld. Ik mag zeggen een zeer goed product. Sterk kunstof en solide handvaten. Ik had het niet verwacht voor die prijs. Verzenden is ook niets van te zeggen. Het middelste schepje had ik wat groter verwacht. Tip: zet ongeveer de maten erbij. Dan hebben de klanten een idee.

rating 5 Prima ton, opening is groot genoeg om werklaarzen door heen te doen. Goed afsluitbaar. Ik gebruik de ton in de asbest sector, omdat je hier alles luchtdicht moet verpakken.

rating 5 ja zeker helemaal top op momend zit er een donders fijn biertje in te gisten

rating 5 Snel geleverd, worden gebruikt voor voer hond, konijn en geiten. Goed afsluitbaar en makkelijk te openen voor minder sterke mensen.

rating 5 tonnen zijn snel en goed geleverd
ben zeer tevreden

rating 5 De ton is goed aangekomen
Gebruik hem voor vogel voer
Als ik weer een ton nodig heb bestel ik hem zeker weer hier

rating 5 De voertonnen zijn goed aangekomen.. ik gebruik hem voor een drainering voor de hemelwaterafvoer van me terrasoverkapping....

rating 5 Prima ton voor opslag van droogvoerkorrels voor vissen, sluit goed af, 25kg ging er makkelijk in, voldoet aan de beschrijving. Levering was ook prima in orde.

Als ik er meer nodig heb bestel ik zeker weer hier.

rating 5 Héle goede kwaliteit; zéér tevreden en mn kippen ook 😀

rating 5 Snelle levering en kan ze goed gebruiken voor opslag van droge produkten

rating 5 Ton goed ontvangen in lelystad ik doe er de hondenbrokken in sluit super af geen slakken meer in het voer zal ze zeker aanraden

rating 5 De voerton is goed en snel op de plek van
Bestemming aangekomen in schiedan (zuid holland)
De voer ton gebruik ik voor een live well van te maken
Als ik er meer nodig zou moeten hebben of er zijn mensen
Op zoek zou ik ze Adviseren om ze bij jullie te bestellen

rating 5 De voertonnen zijn netjes aangekomen in Beverwijk.
Inmiddels zijn ze speciaal omgespoeld omdat ik mijn aquarium ga verhuizen (zout water).

Dit gaat binnenkort gebeuren daarna worden ze voor zout gebruikt en demmi water voor het aquarium, dat is dood water dus mag geen licht of lucht bij komen ivm algen.
Word dan op een donkere plek opgeslagen.

Dus ben er zeer tevreden mee!

rating 5 Hallo,

We hebben de voerton goed en snel ontvangen en is bezorgd in Musselkanaal.
We gebruiken de voerton voor de vijver om de filter er in te plaatsen.
Goede services!
We zijn er blij mee en nogmaals bedankt voor de goede services!

rating 5 Ik heb twee 60 liter voertonnen besteld. Ik gebruik ze voor het bewaren van vogelzaden. Uitstekende kwaliteit, de voertonnen kunnen luchtdicht afgesloten worden.

Bestelling verliep zonder problemen, 2 dagen na bestellen in huis en je wordt keurig geïnformeerd omtrent de voortgang van de levering.

rating 5 Mooie tonnen, gebruik voor hondenvoer. Snelle levering. Happy

rating 5 Goede keus. Van mij had een dubbele deksel niet gehoeven maar geen enkel probleem.

rating 5 Goedemorgen jazeker ze zijn goed aangekomen.
Ze worden nu gebruikt als voerton voor de paarden.
En doordat je ze luchtdicht kan afsluiten ben ik zeer tevreden!

rating 5 De tonnen heb ik uiteindelijk opgehaald. Ze waren 2 keer aan de deur geweest. Maar op de een of andere manier de bel niet gehoord. Het plastic was hier en daar gescheurd, maar op wat krasjes na zijn de tonnen prima. Ze staan nu bij mij in de schuur. de 60l gevuld met hondenbrok. de kleinere gevuld met hamstervoer en de laatste gaat in de kast voor een klein voorraadje hondenbrok. Fijne tonnen. Prima service en wat leuk dat jullie je klanten na afloop nog even persoonlijk benaderen met een mailtje. Misschien wel digitaal en computer gestuurd. Maar het geeft de klant wel het gevoel geen nummertje in de rij te zijn. Super ga zo door en ik zeg het voort. hihi had nu 3 tonnen voor de prijs van 1 in de winkel....

rating 5 Zeer tevreden ik gebruik ze voor het voer van ganzen,geiten,schapen en voor de hondenbrokken, ik vond de levering ook erg goed, mooi op tijd en heel behulpzaam.

rating 5 De 4 tonnen en het gistvat zijn snel en goed verpakt afgeleverd. De tonnen worden bij het openlucht museum Eynderhoof gebruikt voor opslag van mout en andere producten t.b.v. Het brouwen van bier. De bezoekers van het museum kunnen nu ervaren hoe het brouwen van bier werkt

rating 5 Blij met deze tonnen.Worden gebruikt voor hondenvoer. Snelle service zelfs toen ik belde dat ik nog een ton extra wilde. Een aanrader!!

rating 5 Zoals verwacht een goede en snelle levering.
De 60-liter voerton wordt gebruikt bij waterscouting om kleding in op te slaan bij het overvaren. Zo komt de kleding gegarandeerd droog over.

rating 5 Erg tevreden over de snelle service. Wij hebben de 60 liter voerton gekocht voor het hondenvoer. Een zak van 14kg (Royal Canin Boxer adult) past er makkelijk in en het voer blijft goed vers. Erg blij mee dus.

rating 5 Snel (2 dagen na bestellen, thuis ontvangen), goedkoop en uitstekende kwaliteit voerton voor ons kippenvoer.
Sluiting is makkelijk te gebruiken (draaisluiting), echter kan deze makkelijk te strak aangedraaid worden waardoor het de volgende keer moeilijker is te openen.

rating 5 Woensdag besteld, donderdag opgehaald in Almelo. Snelle service en vriendelijke ontvangen.

Sterke, goed afsluitbare ton!

rating 4 We zijn er blij mee,
en supersnel geleverd, keurig netjes.

rating 5 ------>>>>>>>Perfect

rating 5 Super tonnen. Goede kwaliteit. Mooi afsluitbare deksel in 2 delen. Snel geleverd, keurig verpakt.

rating 5 Ik gebruik de tonnen voor mijn voorraad caviavoer.Had dit in de zakken in de garage staan maar de muizen wisten het te vinden vandaar de aanschaf van de tonnen en dat voldoet prima.

rating 5 Ik ben super tevreden met de 60 liter ton. Keurig netjes en snel geleverd in zwarte folie. Wij gebruiken hem voor hondenvoer. Deksel sluit perfect zodat het voer lekker vers blijft. Echt een aanrader dus.

rating 4 Beste Jordy,
We hebben de 8 60 liter voertonnen in goede orde ontvangen (op een paar kleine krasjes op één van de tonnen na, waar het inpakfolie was door gesleten). De tonnen sluiten heel goed af door de zachte ring aan de binnenkant en de extra kunststof draairing aan de buitenkant. We zijn er erg tevreden mee.
Vriendelijke groeten,
Reijnders.

rating 5 zeer tevreden met de 60l tonnen gebruikt ze om mijn karpervoer luchtdicht de verpakken om te vissen partikels blijven zo lang houdbaar mvg joes

rating 5 Heel erg blij met de aanschaf van de 60L voerton. Snelle levering en zeer scherpe prijs.
Een aanrader

rating 5 Prima ton goed kwaliteit en prijs ook goed
Service was uitsteekend

Een aanrader

rating 4 Goed sluitende voerton. Ik bewaar het strooi/zaagsel erin voor het kippenhok. Past 14kg in.

rating 5 60l ton voor de zak hondenvoer van 20 kg!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

rating 5 Duidelijke communicatie en snelle levering. Ik gebruik deze voerton voor mijn kanarie kweek.

rating 5 Snelle levering, Prima tonnen tegen acceptabele prijs.

rating 5 We hadden de 60L ton heel snel ontvangen en zijn er super blij mee. Top kwaliteit en kwantiteit

rating 5 60 liter voerton besteld voor het voer van onze Duitse dog! Past ruim 2 zakken van 12 kilo in. Goede sluiting, Hond kan het voer niet ruiken! Goede en snelle levering.

rating 5 Voerton in gebruik voor het hondenvoer. Goed afsluitbaar. De brokken blijven zo lekker vers. Levering prima. Kreeg alleen geen levertijdstip in mn email terwijl het wel in het mailtje stond. Desondanks geen probleem. Op de juiste dag geleverd.

rating 5 Keuring volgens afspraak en snel geleverd; voertonnen zijn ook prima geschikt om granulaat voor kunststoffen in op te slaan.

rating 5 Zeer tevreden, snelle levering.
Voerton van 60 liter is ideaal om er een afvalvat voor stofzuiger (houtbewerking) van te maken.

rating 5 Wij hebben een 60 ltr ton aangeschaft voor lammerenbrok, een hele mooie ton met handvaten maar wij hebben niet goed gelezen dat de deksel in 2 gedeelten is, een drukdeksel met schroefdeksel eromheen.
Nu gebruiken wij deze voor kippenbrok en een oude ton voor lammerenbrok, dus weer opgelost!

rating 5 Snel geleverd, goed verpakt.
Prima geschikt voor kippenvoer!

rating 4 Zeer tevreden van deze voertonnen. Gebruik het voor mijn hondenbrokken in te bewaren. Had al 1tje van 40l maar hier kon ik geen 2 zakken van 15kg in bewaren dan maar de 60liter gekocht. Nu gebruik ik de 40l ton als ik op reis ga is zeer handig en niet te groot van formaat.

rating 5 Snelle en correcte levering, goed verpakt. Tonnen voldoen uitstekend voor het opslaan van paardenvoer.

rating 5 ik heb de 60 liter voertonnen goed ontvangen ( 5 sterren)

ik gebruik de voertonnen voor kippen voer

1 voor kuikenmeel

1 voor kuikenkorrel

1 voor legkorrel

1 voor gemengd graan
gr

A Segers

rating 4 Heb n 60 kg ton voor m'n paardenvoer besteld en tot nu toe bevalt hij goed. Nu afwachten of er 2 voerzakken in passen

rating 5 4 tonnen 60 L prima om vis voer in op te slaan. Goede afdichting om produkten goed en lang te bewaren.

rating 5 60 liter tonnen, snel geleverd, goede kwaliteit. Worden gebruikt voor mestkorrels, droog en waterdicht.

rating 5 Super goede service snelle levering!

rating 5 Prima ton, geschikt voor hondenvoer. Correcte en snelle levering!

rating 5 60 liter ton besteld en deze is netjes verpakt afgeleverd. Ton heeft een degelijke klik -en draaideksel en zal gebruikt worden voor het opslaan van visvoer. Prima product!

rating 5 Ton snel en netjes verpakt ontvangen.
Hij gaat gebruikt worden voor het maken en bewaren van zeewater voor mijn aquarium

rating 5 Snelle service en mooie tonnen. Als keramist erg handig voor het luchtdicht bewaren van glazuren en klei. 1 ton doet dienst als verzinkbak onder de gootsteen, waar ik zelf een afvoerverloop met zeef op ga maken. Zeer tevreden over deze tonnen met handige handvaten om te verplaatsen.

rating 5 Prima tonnen. stevig, en waterdicht, 2 x 60 L tonnen voor de opslag van karper boilies, en 2 x 4 L tonnen om boilies mee te nemen met vissen, ze zijn groter dan verwacht, in de 60 L kan ongeveer 39 kilo aan boilies in, De 4 liter neem ik mee met vissen en daar kan ruim 2.5 kilo in.

rating 5 Nette levering, stevige ton! Geweldig en handig!

rating 5 Heb de 60 liter ton ontvangen, gekocht voor de honden brokjes in te bewaren
Mooie ton de 15 kilo zak last er prima in en sluit goed af.
Dank jullie !

rating 5 Wij hebben 1 ton van 60 liter besteld om de hondenbrokken in te doen. bevalt uitstekend en de brokken blijven goed vers doordat de deksel goed afsluit.

rating 5 ik heb een starters pakket gekocht.De grootste ton gebruik ik voor kippen voer middelste voor hondenbrokken kleinste voor kuikenmeel.Een min puntje, de middelste had geen handvaten en de tonnen waren niet mooi afgewerkt(kartel randje binnenste deksel) .maar toch zal ik volgende keer hier weer bestellen

rating 5 Ik heb 1 ton van 60 ltr gekocht en ben er tevreden over, ik heb hem gevuld met strooizout

rating 5 Ik heb een 60 liter ton gekocht om mijn mout in op te bergen. Werkt perfect!

rating 5 We hebben 4 tonnen van 60 liter ontvangen voor het voer van de honden en de paarden. Het zijn hele fijne tonnen met een deksel die erg goed afsluit. En ook de prijs is heel mooi. Kortom we zijn zeer tevreden over deze tonnen. Ze werden ook heel snel geleverd.

rating 5 Ben erg tevreden met de aanschaf van 2 60 liter tonnen. Ze worden gebruikt om 25kg zakken mout in te bewaren.

rating 5 Een mooie, goed afgesloten voerton. Ook handig dat er hand vaten aanzitten voor het vervoeren. De levering was ook snel. Ik ben erg tevreden, hopelijk blijft het voer van mijn paard hier lang lekker in.

rating 4 Ik gebruik de voerton voor hondenbrokken.
- netjes geleverd en snel
- deksel met draaidop
- goede service
- prijs/kwaliteit is zeer goed!

rating 5 Super fijne ton. Ik gebruik hem voor de opslag van hondenvoer.
Goede en snelle service

rating 4 Wij hebben de ton ontvangen het is een prima ton, wij gebruiken hem om rijst in te bewaren, wij kopen de rijst bij een toko.

rating 5 Gewoon heel goed en snel.

rating 5 Voerton van 60L besteld. Wij hebben er meel in gedaan. Erge snelle levering, stevige ton. Sluit erg mooi af, ontzettend fijn in gebruik voor een superprijs!
Bedankt voor jullie snelle en correcte service!

rating 5 We hebben een 60 liter voerton besteld voor het voer van onze katten. Er pas 30 kg voer in! Perfect om al die zakken eens in op te ruimen. Tot nog toe zijn we er heel tevreden over.

rating 5 De voerton werd snel geleverd en was erg netjes verpakt. De schroefdeksel is ideaal en sluit goed af. Zelf gebruik ik de voerton voor hondenbrokken. Blijft allemaal overigens goed vers door juiste afsluiting.

Ideaal product dus!

rating 4 Ik heb 8 tonnen besteld, ze zijn echter in twee keer afgeleverd. Allebei de keren 4 tonnen.
De tonnen worden gebruikt voor de opslag van meel voor consumptie (b.v. om brood mee te bakken) dat we op onze korenmolen malen.

rating 5 Wij zijn blij met onze voerton en gebruiken hem voor de hondenbrokken !

rating 5 snel, alles in orde!

rating 5 DE 4 TONNEN IN GOEDE ORDE EN SNEL ONTVANGEN.
GEBRUIK IS VOOR DE OPSLAG VAN VOGELVOER

rating 5 Keurig verpakt en tijdig geleverd. Zeer tevreden!

rating 4 Wij gebruiken de voerton voor onze eigen gemaakte melktaxi. Dit functioneert prima, we zijn tevreden over jullie product.

rating 5 Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Niets dan positief!

rating 5 Wij hadden twee 60 liter tonnen besteld. Door een foutje kwam de tweede wat later aan dan de eerste, maar alsnog goed ontvangen en zeer tevreden!

Wij gebruiken de tonnen om het voer voor onze huisdieren in op te slaan. Het belangrijkste voor ons was dat de tonnen groot genoeg zijn en luchtdicht afsluiten, en dat doen ze!

Ik fok hobbymatig tamme ratten en ondanks dat 't op kleine schaal is koop ik voer met kilo's tegelijk in, dit omdat ik het voer zelf maak door verschillende producten te mengen. De basismix van 30 kilo past perfect in één 60L ton!

De andere ton gebruiken we voor de brokken voor onze Mechelse herder. Wij kopen een zak geperste brok van 15 kilo, we nog geen voer in de ton gedaan maar verwachten dat 't prima past!

rating 5 60 liter ton besteld.
Deze werd snel geleverd.
Prima kwaliteit, we hebben ons hondenvoer erin zitten, nu hebben we tenminste genoeg voorraad en kunnen we ook wat goedkoper voer inkopen !

rating 5 Prima ton, snel geleverd, goed verpakt, gebruik voor bix voor paarden

rating 5 ze leveren wat ze zeggen te leveren, op tijd volgens afspraak, prima verpakt en goede communicatie via chatten.
prima ervarinh

rating 5 Snel geleverd. Goede kwaliteit ton. Gebruik deze om straalgrit in te bewaren. Blijft goed droog op deze manier.

rating 5 De bestelling is goed aangekomen!
We hadden de ton nodig voor een feestje; de ton hebben we gevuld met ijs voor de cocktailshakers.
Iets heel anders dan voer natuurlijk maar ze zijn hartstikke handig omdat ze een schroefdeksel hebben.

rating 5 Nette en snelle levering. Prima tonnen voor het kippenvoer!

rating 5 Snel, goed en correct!
Zo als het verwacht mag worden

rating 5 Hallo, ik heb de ton gekocht om het water van mijn wasmachine in op te vangen, zodat ik het water kan hergebruiken om het toilet door te trekken en zo op jaar basis toch duizenden liter water uit bespaar. Er kan in de ton 1 machine in en past door zijn afmetingen mooi onder het tafeltje naast de wasmachine. Wanneer de ton vol water zit gaat ze niet bol staan, wat voor mij duidt op een degelijke kwaliteit. De schroef deksel laat zich soepel open en dicht draaien waardoor knoeien van water bij het verplaatsen (ik heb de ton ook nog eens op een plankje met wieletjes gezet) niet van toepassing is.
De verzending verliep heel vlot en netjes. En inderdaad voertonnen.nl is de goedkoopste. Vergelijken van de 60ltr was een beetje moeilijk omdat ik gewoonweg niemand vond die een 60ltr voerton had! Heel gelukkig met de aankoop, niet twijfelen gewoon doen.

rating 5 voerton besteld 60 liter, prima uitstekend product sterk en degelijk ook de handvaten zijn prima,ziet er ook nog mooi uit, gebruik het voor natriumbicarbonaat opslag .graag weer als ik iets nodig weer zou hebben.

rating 5 De voer tonnen waren vlug terplaatsen geen probleem.
Ze worden gebruikt om mijn visvoer in op te slaan.
Nu kan ik gebruik maken van aanbiedingen en kan mijn voer droog opslaan

rating 5 Degelijke ton met handvaten, goed voor 20 kg paardenvoer. Correcte levering. 17 liter ton voor speciaal voer erbij besteld in dezelfde kleurstelling die je er bovenop kan zetten. Staat netjes en scheelt ruimte.

rating 5 De tonnen werden geleverd 1 dag na de bestelling .
Mooie en stevige tonnen die zeker aan de vereisten voldoen.
Deze worden gebruikt op de boot om ons materiaal droog te houden.
Bedankt !!!

rating 4 Ik gebruik de ton om particles voor het vissen in op te slaan.
Hij is ruim voldoende voor de 25 kg welke ik er al in heb zitten. Ik sluit nog een ton voor ander voer dan ook niet uit!

René

rating 4 Ik gebruik de groene ton om vogelvoer in op te slaan. Het is een stevige, kwalitatieve ton. Ik miste alleen iets van een ingebouwde hendel om de ton, als het eenmaal vol is, makkelijk op te tillen.

rating 5 Ik gebruik de 60 liter ton om mout (om bier mee te brouwen) in op te slaan. Sluit goed af is erg handig want er kan veel in.

rating 3 Prima ton voor de honden brokken.
Verzending supersnel.

rating 5 Prima ton voor hondenvoer!

rating 5 Zeer tevreden. De ene dag besteld , de volgende dag werd er al geleverd. Exact op tijdstip dat doorgeven was. De 60 liter voer tonnen worden gebruikt voor bewaren/vers houden vogelvoer.
Sluiting ton werkt perfect, niets op aan te merken

rating 4 In gebruik als voerton voor onze hond!
Pas een paar dagen in bezit, maar eigenlijk precies wat ik er van verwachte en wat ik wou! Kortom prima!

rating 5 Om voor mijn houtbewerkingsmachines een cycloon houtstof-afzuigsysteem te maken zocht ik al wat langer een stevige luchtdichte ton met een gemakkelijke afneembare deksel. Eenmaal ontvangen was de ton nog beter van kwaliteit dan ik mij in eerste instantie had voorgesteld. Het afzuigsysteem is inmiddels werkend en de ton voldoet meer dan uitstekend! De ton is ook nog eens gemakkelijk en soepel open- en dicht te maken. Heb de schroefdraad van de afdichtings-ring met siliconen spray behandeld zodat het boterzacht afsluit. Wat een TOP-product voor een TOP-prijs. Ik zeg: DOEN!

rating 4 Tevreden met de levering. Ik gebruik de ton om gemengde groenten in zuur in te maken.... Veel beter dan 50 glaspotten inmaken.

rating 5 Zeer tevreden. De ene dag besteld , de volgende dag werd de ton geleverd. Exact op tijdstip dat doorgeven was. De 60 liter voer ton wordt gebruikt voor bewaren/vers houden hondenbrokken.
Sluiting ton werkt perfect, niets op aan te merken

rating 5 Doe dit nooit....een review vind ik vragen om aandacht en dat weer na iedere internet bestelling. Ik vind dat dit altijd goed en probleemloos moet gaan en dan vragen of het allemaal goed ging???? Doet de bakker ook niet na ieder verkocht brood, enz. Toch wil ik deze keer een uitzondering maken en dit na meerdere leveringen met een constante dikke plus met kwaliteit, prijs, stiptheid van leveren en een perfect kloppende administratie.
Eigenlijk zou dit bij iedere webshop zo moeten zijn maar dat is helaas niet het geval.
Gewoon zo door gaan.

rating 5 Degelijke en zeer stevige 60L ton. Goede stevige 2 delige deksel. Er passen ruim twee 15KG zakken hondenvoer in, mogelijk zelfs drie. Zeer snelle levering, en duidelijke website! Bedankt!

rating 5 goede service, en snel, prima kwaliteit. gebruik het om konijnenvoer in te bewaren.

rating 5 Ik heb de groene voerton van 60 liter en ben daar helemaal tevreden over. Snel en correct afgeleverd samen met de 210 liter regenton.
Ik gebruik de voerton om mijn vogelzaad in op te slaan. Had daarvoor een open variant zonder deksel maar dat wisten de muizen op enig moment ook te vinden. Handig schroefbaar deksel. Kortom, prima en deugdelijk product.

rating 5 Al na 3 dagen een 60-liter voerton geleverd gekregen in België. Prima service!!

rating 4 De ton is in goede staat ontvangen. Is ook snel geleverd.

rating 4 Tonnen zijn snel en goed aangekomen.
Worden gebruikt om voer mee te nemen naar de koeien.

rating 5 Snelle levering van een 60 ltr voerton.
Wel even een dag laten luchten en dan de voer er in.

rating 5 60 liter ton met handvaten besteld. Was snel binnen. Ik gebruik 'm voor opslag van briketten voor de barbeque. Blijven ze perfect droog in de schuur. Passen bijna 3 zakken van 10 kg briketten in de ton. Ik ben er blij mee!

rating 5 Mooie grote en stevige tonnen. Ik heb er eigenlijk teveel besteld...maar je kan ze overal voor gebruiken dus komt vast goed. Nu in gebruik voor kippenvoer, konijnenvoer en hondenvoer.

rating 4 Snel en keurig bezorgt binnen een van te voren gespecificeerd tijdvak; kunnen anderen nog wat van leren.

rating 4 Wij zijn zeer tevreden over de levering de ton is goed en netjes aangekomen. Wij gebruiken de ton voor hondenvoer. De brokken blijven er goed in.

rating 5 Een ideale manier voor het bewaren van voer. Ton is goed en stevig met een handige schep. Snel en goed geleverd voor een redelijke prijs.

rating 4 Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelle levering. Wij gebruiken de tonnen voor paardenvoer in te bewaren.

rating 4 Super snelle service en top kwaliteit ton van 60 liter waar met gemak 25 kg katten voer in ging. De midden maat van de voeder schep viel kleiner uit als dat ik verwacht had. En de bevestiging op die vraag naar het bedrijf per mail kreeg ik diezelfde dag nog antwoord op. Dus klasse service ! Ga zo door ;)

rating 4 We hebben onze 60 liter ton in goede orde ontvangen.
Snelle levering, goede service.
Wij gebruiken de ton om het voer van onze Berner Sennen in te bewaren. Sluit goed af dus de brokken blijven krokant en vers.

rating 5 Proficiat met jullie duidelijke site ook zeer tevreden over jullie snelle levering ik gebruik mijn 60l tonnen voer mijn vogelvoer kan daar zeker 25kg met gemak in opbergen en afdichten echt de perfecte tonnen daarvoor.

Bedankt voor de levering
Dirk De Pestel (België)


rating 5 Een voerton besteld van 60L (voor het meenemen van visafval (Gul/kabeljauw als we gaan vissen in Denemarken). Zeer snelle levering en voldoet aan mijn wensen / bestelling. Duidelijke website en gebruikersvriendelijk. Items zijn makkelijk te vinden.
Top levering en bedrijf www.voertonnen.nl. Alle lof van mij.

Met vriendelijke groet,

Rob van der Schoor

rating 3 De bestelling is keurig op tijd afgeleverd. We zijn er super blij mee. We gebruiken de ton als vetton. We wilden voor het afvoeren van ons vet tijdens evenementen een representatieve ton.En dat is gelukt!

rating 5 4 60ltr tonnen besteld voor meel en voer zeer tevreden over. ook de levering was snel en netjes dank daar voor.

rating 5 Goeie service, snelle levering! De tonnen zijn zoals verwacht, luchtdicht en daarom zeer geschikt voor ons doel, het bewaren van droge koekjes!

rating 4 Ik ben uitermate tevreden. Twee voertonnen van 60 liter besteld voor paardenvoer. Snelle levering. Zal het bedrijf zeker aanraden.

rating 5 Snelle en correcte levering voerton is degelijk materiaal ik gebruik het voor bier mee te brouwen

rating 5 Zeer tevreden met de levering.

rating 5 wij gebruiken de voer tonnen voor duiven voer
snelle levering en de tonnen bevallen prima
kan geen muis meer bij komen

rating 4 Voerton goed verpakt aangekomen. Gebruik hem voor hondenvoer. Kan 12-15 kilo hondenvoer makkelijk in. Goed af te sluiten.

rating 5 Snel geleverd en mooie prijs! Ik gebruik m voor de kattebaksteentjes. Kussentje op de deksel en de katten liggen er ook heerlijk op!

rating 4 Ik ben erg tevreden met mijn voerton. Ik gebruik hem als opslag voor meel producten daar ik regelmatig brood bak en de verschillende meel graag droog wil bewaren en buiten bereik van beestjes.

rating 5 Ben erg tevreden met de geleverde (60 ltr) voerton die ik voor mijn kwartel voer gebruik. Snelle levering, niet duur en goede kwaliteit
Jordi bedankt

rating 5 Gebruik deze 60 liter voertonnen voor het veilig en droog bewaren van mijn meel en bloem. Zeer degelijke ton en een super snelle levering ! Een aanrader.

rating 5 Voerton zeer snel geleverd.
Top!!

rating 3 een mooie voerton van 60 liter en mooi in gepakt in plastic, ben er tevreden over

rating 5 goede aanbieding en snelle levering!
gebruik de tonnen voor paardenmuesli zodat de muizen niet mee kunnen eten!
handvaten zijn ook erg handig trouwens!

rating 5 Binnen twee dagen was de ton al in huis! Ik gebruik de ton voor de zuurkool. Die was van de goede kwaliteit, geurloos, sterk, en praktisch. Alleen de deksel past niet naadloos op de ton. Met wat moeite is de probleem weer opgelost. Bedankt voor de snelle levering

rating 5 Snelle informatie verschaffing en levering.

rating 4 tonnen goed ontvangen. gebruik ze om mout in op te slaan voor het brouwen van mijn bier

rating 5 Helemaal volgens verwachting.

rating 4 Goede en snelle levering, netjes verpakt.
Kwaliteit / Prijsverhouding super.
Erg tevreden met het produkt.

rating 5 Goede en snelle levering, en netjes geseald.
Ik ga deze gebruiken voor mijn visserij!

rating 5 De 60 liter ton goed ontvangen.
Goede stevige ton, met stevige hand vaten.
2x 15kg zaken honden voer past er goed in, zodat het ongedierte er niet meer bij kan.

rating 5 heb de 60 liter ton supersnel ontvangen,degelijke ton,handvatten mooi om te verplaatsen,kortom ben zeer tevreden

rating 5 Snel geleverd en prima ton voo het bewaren van 25kg zakken meel voor het bakken van mijn dagelijkse broodjes. 6
tv0 ltr ton ruim voldoende.

rating 4 De voerton ga ik gebruiken om water af te voeren die ik uit mijn aquarium afzuig bij de bodemreiniging.
De ton is keurig op tijd geleverd.

rating 3 Voerton ziet er goed uit en ondanks de verzendkosten nog een heel stuk goedkoper dan bij de [*****]. Alleen bezorging via TransMission viel tegen. Had de bestelling expres op een donderdag geplaatst, zodat ik hem op vrijdag of zaterdag verwachtte te krijgen. Maar kwam pas maandag, toen was er niemand thuis, ton weer meegenomen door bezorger, niet bij buren afgegeven. Ook konden ze niet na 5 uur of in het weekend bezorgen. Na vier keer bellen wilden ze hem dan toch bij de buren bezorgen, vandaar dat de levering bijna een week op zich liet wachten.

rating 4 De levering was ok (goed aangekondigd en op tijd). De tonnen zijn een nieuwjaarscadeautje. Zij zijn bedoeld om kippen- en geiteneten te bewaren.

rating 5 Perfect voor 20 kilo zak hondenvoer

rating 5 Wij zijn erg content met de snelle verwerking en levering van de order.
Wij gebruiken de tonnen om gebruikte olie doeken in te vervoeren, deze zijn (soms)voor zelf ontbranding vatbaar maar door de luchtdichte afsluiting is het zuurstof al op voor er werkelijk een brandgevaar zou kunnen zijn!

rating 5 gebruik em voor me zee aquarium.
vond het allemaal netjes gaan
en is heel aan gekomen

rating 5 Gebruik ze om mout op te slaan om bier te brouwen

rating 5 Bedankt voor de snelle levering en de voertonnen zijn prima

rating 5 Gebruik ze voor de sportvisserij,bollies te bewaren en voer te maken,bevallen prima.

rating 5 Keurig op tijd mijn voer-ton ontvangen.
Ik heb het nodig voor 20 kilo hondenbrok omdat de slimme hond de deksel van mijn andere ton zelf opende met alle gevolgen van dien. Was een beetje bang dat de zak brokken er niet in zou passen, maar er past ruim 40 kilo in en dan heb ik nog ruimte over. Dus helemaal blij met de ton!!

rating 5 Prima voerton van 60L
Precies de maat voor 25kg kippevoer en super
dicht met het draaideksel met rubberen afsluitring!
Prima levering!

rating 5 Mooie tonnen. Nog niet gebruikt.
We willen graag onze visjes ermee gaan vervoeren naar hun nieuwe onderkomen bij ons nieuwe huis.

rating 5 Snelle levering. 60 liter ton gekocht voor het bewaren van 25 kg meel. Superhandig.

rating 5 Zeer tevreden over de snelle levering. Gebruik de ton voor de bereiding van zuurkool.

rating 5 Uiteraard snelle levering. Ik bereid zuurkool (Balkan specialiteit) erin.

rating 5 2 tonnen 60 liter besteld, snel geleverd. Gebruik ze om water te wisselen in mijn zeewater aquarium.

rating 5 sneller levering goede afsluit baren ton om voer in op te slaan we hebben hem pas dus is eventjes afwachten of geen graankevers in ons voer krijgen denk dat wel goed zit nu we de ton hebben :)


rating 5 Vier voertonnen van 60 liter besteld. Groen, zien er mooi uit en met schroefdeksel. Nu ruimte genoeg voor voldoende voorraad voer. Er passen twee zakken duivenvoer in 1 ton, handig!

rating 5 Aanrader. prima contact en alles netjes en vlot afgehandeld.

rating 5 ik had 1 60 liter ton besteld voor strooisel voor de papagaai zeer geschikt goede kwaliteit en snelle levering

rating 5 Wij gebruiken de tonnen voor kippenvoer en zaagsel in te doen voor de kippen. Ze zijn goed aangekomen, snelle levering en goede prijs, dus dik tevreden.

rating 4 De bestelling is goed aangekomen
Ik gebruik ze voor kippen en duiven voer.
Ik ben wel tevreden over de tonnen

Mvg, A.Daenen

rating 5 Snelle levering, prima product. Blij mee! Misschien in jullie webwinkel erbij zetten dat de tonnen foodgrade zijn? Staat er niet bij, maar wij gebruiken ze voor meel (brood, menselijke consumptie) dus dan is dat handig om te weten.

rating 4 Mooie stevige voerton. Snel geleverd. Precies waar ik naar op zoek was. 30 kg hondenbrokken past zeker, 40 kg weet ik nog niet.

rating 4 Na een aantal jaren aangerommeld te hebben met verschillende losse zakken voor stro, hooi, voer en zaagsel voor onze konijnen hebben we besloten een actiepakket van 2 x 60 liter (zaagsel en hooi) en 2 x 40 liter (voer en stro) aan te schaffen. Nu na 2 weken kan ik niet anders zeggen dan dat het prima bevalt. Ik overweeg om ook tonnen voor andere zaken aan te schaffen als kattegrit en tuinaarde.
Één ton was bij aankomst licht beschadigd, maar dat mag de pret in de schuur niet drukken. Snelle levering en prima producten tot nog toe.

rating 5 Ik ben helemaal tevreden. De ton werd snel en in goede staat bij mij afgeleverd. Ik gebruik de ton voor de brokjes t.b.v. de bijvoering van de hertjes (reetjes) die wij hebben lopen. Ontzettend handig.

rating 3 Ik heb de ton gekocht om druiven in te bewaren. Ik vermeng ze met suiker en laat de druiven vergisten.In het voorjaar brengen we het vat naar Plomion in Noord Frankrijk naar monsieur Huclin. Hij maakt er eau de vie van.

rating 5 3x 60liter tonnen voor paardenvoer en 3 grote voerscheppen.
Erg snelle service, goed verzorgde zending.
Een aanrader !!!

rating 5 Ideaal voor stro en zaagsel voor het konijn. Nu nog een kleinere bestellen voor het voer!

rating 5 Perfecte ton voor het bewaren van hondenbrokken in een door muizen belaagde schuur!
Snelle en perfecte levering.

rating 5 Prima tonnen, waterdicht, sterk en uitstekend bruikbaar voor voer, poeder, artikelen die droog moeten blijven en als zitplaats zijn ze ook geschikt.
Wij hebben nu 8 tonnen van 60 liter en zijn er heel blij mee.

rating 5 60 Literton gekocht om 25 kg visvoer in te bewaren. Dat past er ruim in.
De bestelling werd netjes op tijd bezorgd.

rating 5 De verzending ging super snel. Goed verpakt en goed materiaal. Ja deze zelfstandige is serieus bezig met kwaliteit. Toppie

rating 5 Deze 60 liter ton is de vervanger van een zo geheten zuurkoolvat van 60 liter die ik zeker 35 jaar had gebruikt om aquariumwater te wisselen.

rating 5 Snel, goedkoop en prima kwaliteit.
Wij gebruiken de 60 liter tonnen voor veilige opslag van meel dat aangeleverd wordt in 25 kg zakken die na opening niet meer goed te sluiten zijn, ideaal, vooral de grote vulopening en de goed sluitende deksels.

rating 5 Zowel de regenton als de voerton, zijn snel na het bestellen afgeleverd. De beschrijving is prima van beide was prima

rating 5 Bedankt voor de goede service
Mvg jenna

rating 4 Met vaderdag werd ik verblijd met een volledig kippenhok met kippen. Hierbij zat ook een behoorlijke hoeveelheid kippenvoer. Om muizen geen kans te geven heb ik de 60 liter ton besteld. Keurig op tijd geleverd en voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Perfect met klik en draaideksel.

rating 5 Wij zijn uitermate tevreden. Niet alleen over de 60 liter voertonnen die aan alle verwachtingen voldoen (en zeer geschikt zijn voor zakken hondenvoer), maar ook over de snelle levering.


rating 5 Wij hadden drie 17 liter tonnen besteld, omdat we dachten dat daar 8 tot 10 kilo voer in kon van onze honden. Helaas bleek dit niet te kunnen, dus hebben we het zekere voor het onzekere maar genomen en de 60 liter ton besteld. Daar zitten nu 2 zakken van 15 kilo Royal Canin adult hondenvoer in. En dit bevalt geweldig. Tonnen bevallen erg goed, maar het is moeilijk in te schatten hoeveel voer van wat er in kan.

rating 5 Na het aanschaffen van een starterspakket, hebben wij ook 2 60 liter voertonnen gekocht voor het hondenvoer.
Erg handig!

Type de code over