Top
60 liter Voerton groen
18% Korting
  • 60 liter voerton groen
  • Groene 60 liter vaten
  • Groene 60 liter voerton uitgesneden
rating 5
(4.8 / 31 Reviews)
€ 33,00
26,95
22,27 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

60 liter Voerton groen
Plastic vaten met schroefdeksel


Aanbieding: 
NU 28% korting 4 stuks of meer voor   € 23,95 per stuk 
NU 34% korting 27 stuks of meer voor  € 21,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW

 Enkele schroefdeksel, extra gemak
 Extra grote vulopening
 Geschikt voor 20 - 35 kg
 18% tot 34% korting 

Groene 60 liter vaten met enkele schroefdeksel en extra grote vulopening, u ervaart nog meer gemak. Indien u producten of vloeistoffen wilt opslaan die 100% lek en vochtvrij moeten worden opgeslagen, raden wij altijd een voerton met dubbele deksel aan of een voerton met enkele deksel gekwalificeerd met 5 sterren. Een voerton met enkele deksel zoals deze is moeilijker 100% af te sluiten, kans dat er minimaal belucht wordt is aanwezig. De groene plastic vaten zijn geschikt voor opslag van 20 tot maximaal 35 kg afhankelijk van het volume. Dit wil zeggen dat als u iets wilt opslaan wat grof is qua structuur zoals bijvoorbeeld kattenvoer, paardenbrokken, hondenvoer er ongeveer 20 kg kan worden opgeslagen. Wilt u opslaan wat fijner is qua structuur zoals bijvoorbeeld visvoer en vogelzaad dan zal er ongeveer 35 kg in de groene kunststof vaten kunnen worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit één gedeelte, sluit niet altijd 100% af, er is kans op minimale beluchting
Het vat is licht qua gewicht
Rubberen afdichtring aanwezig in de deksel, heel strak aandraaien om af te sluiten
Het vat heeft geen handgreep of handvat
De kunststof vaten zijn redelijk goed stapelbaar
Geschikt voor diervoeding en dergelijk, nieuw kunststof

Technische specificaties
Inhoud 60 liter
Hoogte 555 mm
Diameter 391 mm
Vulopening 321 mm
Kleur deksel Groen
Kleur vat Groen
Materiaal HDPE
Gewicht 1900 gr
Keurmerk Geen officieel keurmerk

Wat zeggen klanten over dit product?
Bas Schelling;
'' ik heb de groene voerton van 60 liter en ben daar helemaal tevreden over. Snel en correct geleverd. Ik gebruik de voerton om mijn vogelzaad in op te slaan. Had daarvoor een open variant zonder deksel maar dat wisten de muizen op enig moment ook te vinden. Handig schroefbaar deksel. Kortom, prima en deugelijk product ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De groene 60 liter voerton is een wat lager en breder model dan andere 60 liter vaten. Voordeel van deze groene plastic vaten is dat de vulopening wat breder is. Voor de groene 60 liter vaten kunnen wij geen officieel keurmerk afgeven betreffende voeding maar hier kunnen de vaten wel voor worden gebruikt. Het is gefabriceerd van een zelfde kunststof soort als andere vaten, echter is er voor dit model uit kostenoverweging geen officieel keurmerk beschikbaar. Dit is overigens alleen voor zakelijke klanten van belang die de plastic vaten willen gebruiken voor opslag van voedingsmiddelen. Door de enkele schroefdeksel met rubberen afdichtring hoeft u maar één handeling uit te voeren om deze af te sluiten. Dit vaatje kan 100% worden afgesloten, echter moet de deksel dan heel strak worden aangedraaid. In de praktijk gebeurd dit echter niet altijd even goed, dit is de reden dat wij aangeven dat er kans is op minimale beluchting. Voor de meeste producten is dat geen enkel probleem, voor producten die wel altijd 100% moet worden afgesloten raden wij een kunststof vat aan met dubbele schroefdeksel of een vaatje met enkele deksel met een minimale beoordeling van 5 sterren. Dit vaatje is vanwege de groene kleur met name geliefd bij jagers, vissers en hoveniers. 

Offerte aanvragen


Reviews (31)
rating 5 (4.8 / 31 Reviews)

Johan (18-11-2019) rating 5 De tonnen zijn aangekomen op het voorziene tijdstip.
Ik gebruik ze om kippen- en schapenvoer in te bewaren (zakken van 20 en 25 kg).

Saskia (04-08-2019) rating 4 De ton is goed en snel aangekomen op aangegeven adres, anders als factuuradres, netjes.
De ton zou handiger zijn in gebruik met toch een handvat. Ik gebruik hem voor opslag van hondenvoer 2 zakken van 9 kg.. Ik hou nog ruimte over, ideaal! Sluit prima af, geen ongewenste geur in de kast.

Bob Snippers (25-07-2019) rating 5 Dat we dit niet eerder aangeschaft hebben. We gebruiken de ton voor de hondenbrokken van onze Beagle. Algehele kwaliteit is goed (niet te dik materiaal maar zeker niet te dun dus perfect in balans). Het deksel is goed afsluitbaar in een handomdraai. Daarna eenvoudig met iets meer kracht aandraaien en de rubberring in het deksel sluit het geheel mooi af. De ton kan prima opgepakt en verplaatst worden met één hand onder het afsluitdeksel en één hand onder de bodem. Wij kunnen er met gemak een zak van 18 KG hondenbrokken in kwijt en houden dan nog ruimte over. 20 KG gaat er zeker ook in. Tip: bestel die handige schep (wij bestelden de grote variant) er ook bij. Zijn van die simpele dingen die het leven weer net iets makkelijker maken ;-).

Koenen (16-07-2019) rating 5 Gebruik deze tonnen al jaren voor hondenvoer. Perfect daarvoor.

Jeroen (15-11-2018) rating 5 Voerton was besteld en na 2 dagen al binnen. Helemaal top !

Eric Huigen (16-07-2018) rating 5 De ton is aangekomen in Hilversum en ik ben super tevreden over jullie service en snelle bezorging
Ik ga de ton gebruiken als waterreservoir voor een paludarium om daar osmose water in te doen die aangesloten zit op een regeninstalatie

Anne (16-06-2018) rating 5 snelle service, prima ton voor schapenvoer

Vera (15-04-2018) rating 5 Heel tevreden over de klantenservice en over de voerton zelf. Er past in mijn 60 l ton met gemak een zak paardenvoer van 20 kg. Fijne degelijke ton, snelle levering en service. Bedankt!

Leo (28-02-2018) rating 5 deze ton gebruik ik voor de jacht op kraaien en duiven!
voldoende opslag en een geweldige zit hoogte!

Raimondo (30-01-2018) rating 4 wij hebben deze voerton aangeschaft om strooizout in op te slaan op diverse wooncomplexen, voldoet prima voor waar wij het bedoeld hebben. De levering ging snel en het is een goed betaalbaar product.

Cindy (17-10-2017) rating 5 Prima ton voor een prima prijs, keurig op tijd afgeleverd.

Anneke (28-09-2017) rating 5 We hebben de voerton met tevredenheid ontvangen . We gaan de voerton voor een regenton gebruiken.

Rowena (14-08-2017) rating 5 Super!mooie tonnen voor goede prijs. Goede nette en snelle levering. Ik heb de 60 liter groene tonnen en gebruik ze voor konijnen voer, cavia voer, hooi en stro.Erg blij mee!bedankt!

Jellesma (08-06-2017) rating 5
Ik heb de voerton keurig op tijd ontvangen op de Twijgstraat in Noordwolde fr!
De voerton heb ik inmiddels omgetoverd tot een degelijke kleine regenton.

MArc (30-03-2017) rating 5 We hebben de bestelling in prima orde ontvangen met een dag. Bedankt voor de snelle levering. Deze is bij ons bezorgd in Arnhem. We gaan m gebruiken voor het opslaan van hondenvoer. Hoeveel kilo er in kan weten we nog niet.

Cor (08-03-2017) rating 5 De voerton is van een goede kwaliteit en de levering was snel.

Gerard Machelessen (01-03-2017) rating 5 Prachtige ton en sluit heel goed af en de levering was SUPERSNEL !!!!!! PRIMA !!!!!!!!!!!!!!

Monique (23-02-2017) rating 5 4 tonnen gekocht, nette afhandeling, tonnen waren goed verpakt en hadden geen beschadigingen. Goede kwaliteit en meteen de volgende dag in huis, echt super, Bexankt!!!

Hein (22-02-2017) rating 5
De voerton is snel en prima aangekomen.
De kwaliteit is goed en hij wordt gebruikt om hondenvoer in te bewaren.
Voor een zak van 20kg is hij wel heel erg ruim.
Er kan veel meer in.
Een maatje kleine was beter voor ons geweest.
Maar goed beter te groot dan te klein..

Joeri (11-01-2017) rating 5 Mooie stevige ton en snel geleverd. Ik maak er een 'garden barrel' van voor aardbeien.

P.Hendriks (02-07-2016) rating 5 Ik ben erg tevreden over "Voertonnen.nl"
Binnen èèn werkdag werd m'n bestelling bezorgt.
Alleen was de deksel van m'n bestelling helaas gescheurd.
Wanneer ik deze zelfde dag voortonnen.nl hiervan op de hoogte had gesteld, is die zelfde dag nog een geheel nieuwe 60L voerton met deksel naar me verzonden.
Ook deze verzending kwam een dag later bij me aan.
Kortom, een erg goede service waar veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ik kan iedereen voertonnen.nl aanraden.
Ik zelf zal hier zeker weer een bestelling plaatsen.

lotje (19-06-2016) rating 3 Heb de voertonnen besteld voor graan in te bewaren zijn ideaal voor 2 zakken van 20 kg in te doen.
Ze zijn op 2 dagen na betaling geleverd echt supersnel!
Heb 1 minpuntje bij levering worden deze per 3 of 4 geleverd in plastic waar opstaat opgepast breekbaar.
Bij levering zie je niets maar zodra ik de verpakking er afdeed zag ik dat aan het deksel de buitenste rand beschadigt is of stukken af zijn maar niet bij alle tonnen dees is wellicht door de transportfirma gedaan terwijl ze het vervoerde dit kan wel beter betalen tenslotte voor een ton die nog heel is.
Voor de rest ben ik zeer tevreden van de service.

Jos (13-04-2016) rating 5 Prima voerton voor het bewaren van graan voor de eenden. Snelle en correcte levering. Van harte aanbevolen

Garyp (11-01-2016) rating 3 60 liter voerton groen: in gebruik als voerton in paardenstal, stoffige ruimte dus geen wit gekozen. Dit blijkt nu fout gekozen van mij want er zitten geen handvatten aan en bij optillen aan het deksel breken er stukjes van de rand. De schroefdraad van het deksel "pakt de draad moeilijk op". Verder goed van kwaliteit, makkelijk bestellen en perfecte aflevering.

-- Reactie Voertonnen.nl
De rand van de deksel is niet bedoelt om te gebruiken als handvat. De witte 60 liter is makkelijker af te sluiten, heeft wel 2 handelingen door de dubbele deksel.

Bas Schelling (04-07-2015) rating 5 Ik heb de groene voerton van 60 liter en ben daar helemaal tevreden over. Snel en correct afgeleverd samen met de 210 liter regenton.
Ik gebruik de voerton om mijn vogelzaad in op te slaan. Had daarvoor een open variant zonder deksel maar dat wisten de muizen op enig moment ook te vinden. Handig schroefbaar deksel. Kortom, prima en deugdelijk product.

Jonathan (31-03-2015) rating 5 Mooie ton, heel praktisch voor het bewaren van ons roggemeel (25 kg)

Mirjam (19-03-2015) rating 5 Prima voertonnen (3 stuks) , wij gebruiken ze voor hondenvoer.

Wat ik jammer vond is dat de tonnen 2 dagen later in de aanbieding waren, soms is het netjes om je klanten hierover te informeren als ze een bestelling plaatsen, dan had ik namelijk 2 dagen gewacht.

Marko (08-12-2014) rating 4 Wij hebben de 60 liter voertonnen besteld met schroefdeksel. Snel geleverd en de tonnen zijn van prima kwaliteit.

Jan van Beuzekom (27-10-2014) rating 5 Vier voertonnen van 60 liter besteld. Groen, zien er mooi uit en met schroefdeksel. Nu ruimte genoeg voor voldoende voorraad voer. Er passen twee zakken duivenvoer in 1 ton, handig!

Anoniem (bedrijf) (11-08-2014) rating 5 De tonnen zijn inderdaad goed aangekomen.

Wij hebben de tonnen gebruikt voor de tijdelijke opslag van olie. De tonnen waren hier uitermate geschikt voor.

Eric (11-08-2014) rating 5 Wij hebben de 60 liter voerton met schroefdeksel gekocht om hondenvoer in te bewaren. Het hondenvoer komt in zakken van 20 kg en past prima in de ton. Wij houden er nog een klein blikje met voer naast zodat we niet iedere keer de ton hoeven open te schroeven en dit systeem bevalt ons prima. Prima ton die goed afsluit!

Type de code over